Wonder Man [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

Votes: 1 100.0%

• Total voters
    1
Πως γίνεται να ρίχνουν λεφτά, να έχουν καλό καστ και το σενάριο να είναι μακρόσυρτο και άγευστο χωρίς καμία απολύτως ένταση.

Χάσιμο χρόνου.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον.

Πως γίνεται να ρίχνουν λεφτά, να έχουν καλό καστ και το σενάριο να είναι μακρόσυρτο και άγευστο χωρίς καμία απολύτως ένταση.

Χάσιμο χρόνου.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον.
Άλλη μια παπατζα της Disney δηλαδή. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν το περίμενα. Χαχαχα

Δεν γινεται εγω διαβαζα wonderman φανατικα απο τα πρωτα τευχη των Avengers.

η εξελιξη του με ξενερωσε λιγο οταν εγιναν οι west coast avengers αλλα ειμαι περιεργος

1769913511580.png

Ρε συ δεν ειναι κακη η σειρα.

Εχοντας δει τα 4 πρωτα επεισοδια απο τα 8 (με τελευταιο το DoorMan) ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπης.

Δεν ξερω που θα το πανε μιας και η προσεγγιση απο το κομικ ειναι πολυ διαφορετικη αλλα αυτο ηταν παραπανω απο βεβαιο γιατι ο χαρακτηρας ειναι εντελως απλοικος για την συγχρονη εποχη για να εμενε ετσι.

ευκολα καταπινα ολοκληρη την σαιζον ετσι οπως το βλεπω.

η δε βαθμολογια που βλεπω στο imdb εως τωρα ειναι εντελως αντιπροσωπευτικη.

Λοιπον μια χαρα σειρα ηταν τελικα ισως η καλυτερη που εχουμε δει τελευταια απο την Μαρβελ.

Σειρα τωρα εχει το Daredevil ετσι οπως εχουν αραιωσει τον ρυθμο παραγωγης τους

Καλύτερη από κάτι αλλά, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ανευρη, άγευστη γυροφερνει το ίδιο θέμα χωρίς να το εξελίσσει. Άρχισε καλά βαρέθηκα στη συνέχεια... Σαν επανάληψη του πρώτου επεισοδίου...

Δεν ξερω ποσο μπορει να συνδεθει καποιος που δεν εχει επαφη με τον χαρτινο ηρωα.

Παντως καταπινεται μονορουφι η σειρα εγω την τελειωσα σε μια ημερα τελικα καμια σχεση με κατι σκουπιδια τυπου Ms Marvel και λοιπα.....Μου αρεσε περισσοτερο και απο το Daredevil Reborn