Wonder Woman 1984

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    38
Απάντηση: Re: Wonder Woman 1984 (2020)

Τελευταία πάντως δεν τα λέει καλά το RT.

Έχω δει (mainstream) ταινίες με πολύ υψηλές βαθμολογίες (από critics) που ήταν τραγικές μούφες (τόσο κακές όμως που είναι να απορείς πως «top κριτικός» κρίνει με κριτήρια 10χρονου Αμερικανακιου).

Παραμένει όμως το πιο ασφαλές σύστημα για να αποφύγεις μούφες. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ταινία που έδινε υψηλή βαθμολογία η οποία να μην είχε κάτι αξιόλογο να πει. Και ταινίες με χαμηλές βαθμολογίες είναι σχεδόν πάντα μούφες. Χρήσιμα είναι επίσης τα quotes των κριτικών για να πάρεις μια ιδέα περί της ταινίας.

Απάντηση: Wonder Woman 1984 (2020)

Σκεφτηκατε καθολου οτι η Jenkins απευθυνεται ΚΥΡΙΩΣ στην γυναικεια ψυχοσυνθεση ?
Ρωτηθηκε ποτε καποια ΓΥΝΑΙΚΑ ... πως θα θελε να ειναι μια υπερ-ηρωιδα ?
Οχι μονο πως θα κατατροπωνε τους εχθρους ... αλλα πως θα συμπεριφεροταν.

ΟΧΙ ... !

Γιατι επι αιωνες, το υπερ-ηρωιλικι ειναι δοβλετι ΜΑΣ. Εμας εκπροσωπει και εκφραζει.
Δεν ξερω αν η Jenkins πετυχει (γιατι οι γυναικες χαμουριουνται απεναντι σε πραγματα
που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα) αλλα θα θελα να την δω να πετυχαινει.
Γιατι η θηλυκη ψυχοσυνθεση (με την διαρκη υπερευαισθησια της) ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλκαλικο
περιβαλλον ... στην οξινη αρρενωποτητα μας.

Το κακο ειναι οτι σε ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους ταινιες ... ουτε καν ο 1 στους 10 θεατες δεν ειναι γυναικα.
Οποτε .... τι να φανει ? Καηκε η Jenkins ....

Τελευταία πάντως δεν τα λέει καλά το RT.

Όχι τελευταία.Εδώ και καιρό.Στο προηγούμενο WW γα παράδειγμα είχε "δώσει" πάνω από 90%!:blink:
Nα μην πούμε γενικά για Marvel που ότι έβγαινε είχε το χαρακτήρα....αριστουργήματος (95% αν θυμάμαι καλά το Black Panther).
Γενικά οι κριτικές τα τελευταία χρόνια,κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον,περισσότερο εκφράζουν ευσεβείς πόθους παρά την πραγματικότητα.Μια λαχτάρα δηλαδή να βγάλουν μια ταινία πιο καλή από που αυτό στην πραγματικότητα είναι-ίσως γιατί απουσιάζουν οι πραγματικά καλές ταινίες,λέω τώρα εγώ.
Όταν δε υπάρχει και μια-τροπον τινά- ατζέντα από το μάρκετινγκ των στούντιο (πρώτη γυναίκα σούπερ ήρωας σκηνοθέτημένη από την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη blockbuster,1ος μαύρος υπερήρωας)τότε οι κριτικές απογειώνονται.
Αν ήμουν καχύποπτος θα'λεγα ότι γίνονται εκ του πονηρού...αλλά δεν είμαι...:rolleyes:

Last edited:

Παραμένει όμως το πιο ασφαλές σύστημα για να αποφύγεις μούφες. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ταινία που έδινε υψηλή βαθμολογία η οποία να μην είχε κάτι αξιόλογο να πει. Και ταινίες με χαμηλές βαθμολογίες είναι σχεδόν πάντα μούφες. Χρήσιμα είναι επίσης τα quotes των κριτικών για να πάρεις μια ιδέα περί της ταινίας.

Iσχύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα...

Eιχε απολαυστικες σκηνες παντως ....

1 - εκει που η Cheetara σηκωνει 300 κιλα αρασε ...
2 - εκει που η Diana εισερχεται στο party και παιζει Relax ...
3 - εκει που ο Trevor βλεπει για πρωτη φορα κυλιομενη σκαλα ...
4 - εκει που ο Trevor μπερδευει τον καδο απορριματτων για ... εργο τεχνης
5 - εκει που η Diana υποδεικνυει το πιο φλωρικο ντυσιμο στον Trevor ...
Ολα αυτα μπορει να μην κανουν την ταινια αριστουργημα αλλα οχι και μουφα
(εχουμε επιβιωσει απο χειροτερες)

Re: Απάντηση: Wonder Woman 1984 (2020)

Eιχε απολαυστικες σκηνες παντως ....

1 - εκει που η Cheetara σηκωνει 300 κιλα αρασε ...
2 - εκει που η Diana εισερχεται στο party και παιζει Relax ...
3 - εκει που ο Trevor βλεπει για πρωτη φορα κυλιομενη σκαλα ...
4 - εκει που ο Trevor μπερδευει τον καδο απορριματτων για ... εργο τεχνης
5 - εκει που η Diana υποδεικνυει το πιο φλωρικο ντυσιμο στον Trevor ...
Ολα αυτα μπορει να μην κανουν την ταινια αριστουργημα αλλα οχι και μουφα
(εχουμε επιβιωσει απο χειροτερες)

Στο πάρτυ παίζει όντως F.G.T.H αλλά όχι το Relax. Το welcome to the pleasure dome.

Re: Wonder Woman 1984 (2020)

Το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2017 έκανε ρεκόρ εισπράξεων στην Covid – 19 εποχή του αμερικανικού box office.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το «Wonder Woman 1984 » κατάφερε, μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της σε ΗΠΑ και Καναδά, να συγκεντρώσει εισπράξεις 16,7 εκατ. δολ, το μεγαλύτερο δηλαδή νούμερο που έχει καταφέρει να αγγίξει ταινία από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια περιπέτεια του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε εδώ πως ταυτόχρονα με την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία ήταν διαθέσιμη και στην υπηρεσία streaming του ΗΒΟ, όπου επίσης σημειώθηκαν πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια σχεδόν οι μισοί από τους χρήστες της πλατφόρμας παρακολούθησαν τις νέες περιπέτειες της σούπερ ηρωίδας ανήμερα Χριστουγέννων.

Η πρώτη ταινία της σειράς, βέβαια, που είχε βγει το 2017, είχε συγκεντρώσει το πρώτο διήμερο της προβολής της περισσότερα από 100 εκατ δολάρια, προβαλλόνταν όμως σε διπλάσιο αριθμό αιθουσών και δεν υπήρχαν ο φόβος και τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού.

Re: Απάντηση: Re: Wonder Woman 1984 (2020)

Πιο εύκολα ''την πατάς'' με το RT πάντως παρά με το imdb τελικα.

Γιατί, από το είδος της ταινίας και τη βαθμολογία imdb, σχεδον παντα καταλαβαινεις τις μουφες.

Το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που κάτι που κάνει ψιλομπαμ για μούφα έχει καλές κριτικές στο RT και τελικά είναι όντως αυτό που φαινόταν (μούφα).

Προσωπικα μου έχει τύχει μερικές φορές.

Και έχει και εξήγηση: Στο RT έχουμε έναν μικρό αριθμό κριτικών όποτε μερικοί απλά εξ αυτών (που δεν είναι και όλοι της προκοπής) να την δουν κάπως, αλλοιώνεται εύκολα και η βαθμολογία.

Μ'αρεσει που τσακωνεστε για ταινιες της DC.
Εκτος απ'το μαν οφ στιλ και αντε το πρωτο μπατμαν,ολες οι υπολοιπες ταινιες ειναι επιεικως πατατες.
Αντε και το πρωτο γουοντερ γουμαν.
Και οι ηρωες,αλλα και οι ταινιες της ειναι για τα πανηγυρια.
Μια που τις βλεπεις και μια που τις ξεχνας.

Εκείνος ο δρόμος στην Αιγυπτο που οδηγώντας πέφτεις πάνω σε κάθε γνωστό τυχαία που ακριβως βρίσκεται ? :flipout:

Εντάξει μην χαλάμε τόσο μελάνι να πείσουμε ένας τον αλλο τι ανοχές έχει, αν το ειχαν κρατήσει πιστευω πιο σφιχτό κοντά στο δίωρο θα έπιανε κάτι παραπάνω σε βαθμολογία απο πολύ κόσμο.

Re: Απάντηση: Wonder Woman 1984 (2020)

Μ'αρεσει που τσακωνεστε για ταινιες της DC.
Εκτος απ'το μαν οφ στιλ και αντε το πρωτο μπατμαν,ολες οι υπολοιπες ταινιες ειναι επιεικως πατατες.

Υπαρχει και το καταπληκτικο Watchmen.

Παντως παρα τα αρνητικα σχολια, εγω λεω να το δω.
Η αφισα μου λεει πολυ με ολη αυτο το πολυ-χρωματικο ψυχεδελικο φλασh θυμιζει ευχαριστες καλειδοσκοπικες εμπειριες φωτος διαφορων συχνοτητων που εγειρει το πνευμα και την ψυχη και οδηγει σε μια μεθη ευεξιας των αισθησεων ! Σαν ενα νηπιο που ανακαλυπτει την πρωτη γλωσσα του κοσμου, αυτη των δια χρωματων γλωσσα των αγγελων.

Να το δεις να μας πεις.

Το πρωτο σου αρεσε ?

Η ποπ κουλτουρα που αντικατοπριζεται υπεροχα στις αφισες παντως στην ταινια δεν υπαρχει.

Οχι σε σοβαρο επιπεδο τουλαχιστον. Εχουμε δει πολυ καλυτερες αναλογες προσεγγισεις.

Να το δεις να μας πεις.

Το πρωτο σου αρεσε ?

....

Δεν μου ηταν δυσαρεστο. Σαν θεαμα μ'αρεσε. Με εκνευρισε μονο το πως αντεκρουε τα πυρα με τα βραχιιολια της. Αλλα το ξεπερασα. Εχουμε δει αλλα και αλλα σε υπερβολες εκει θα μεινουμε ;

Για την αισθηση 80s ? ..... κανα σχολιο ? .....

Στο πάρτυ παίζει όντως F.G.T.H αλλά όχι το Relax. Το welcome to the pleasure dome.

Ηταν τετοια η φρεσκαδα και ομορφια της Gadot ... που ταυτιζα Michael Jackson με Αγγελοπουλο (χαλαρα).
Παλι καλα που πετυχα το συγκροτημα ... !

Δεν μου ηταν δυσαρεστο. Σαν θεαμα μ'αρεσε. Με εκνευρισε μονο το πως αντεκρουε τα πυρα με τα βραχιιολια της. Αλλα το ξεπερασα. Εχουμε δει αλλα και αλλα σε υπερβολες εκει θα μεινουμε ;

:flipout:

αυτο ηταν απο τα πιο σοφτ......τωρα να δεις τι εχεις να δεις μιλαμε οτι θα ξεπερασει καθε προσδοκια σου

Ο Ηans Zimmer παντως .... ανεβασε πολυ την ταινια.
Ασχετα αν η ταινια ηθελε να χαντακωθει.

Και ο Pedro εδωσε πολυ καλη ερμηνεια ...
Η οποια προεκυψε κορυφαια ... εν τη απουσια ΥΠΕΡΤΕΡΩΝ "ερμηνευτων".

Η Gadot δεν ηταν κακη, ηταν μετρια προς επαρκης (οπως και στην πρωτη ταινια).
Και ενας καλος σεναριογραφος και σκηνοθετης ΜΠΟΡΟΥΝ να σωσουν τα προσχηματα
και να διατηρησουν την ακτινοβολια του πρωταγωνιστικου ρολου. Αν βεβαια ....
ειναι ΔΕΙΝΟΙ σεναριογραφοι και σκηνοθετες.

Το ειδα !!!

Η απολυτη μπαρουφα... Τελικα μονο η αφισα αξιζε. Την ειδα μεχρι τελους για να διαπιστωσω αν θα βαλτωνε συνεχεια μεσα στη βλακεια ! Και τα καταφερε :firstprize:

Έχει πλάκα η εποχή που διανύουμε πάντως. Αυτή ντε, του γενικού correctness.

Διαβάζω ξενα άρθρα που κατηγορούν την ταινία για έμμεσο "βιασμο" του χαρακτήρα που του πήρε τον ρόλο ο Chris Pine από την wonder woman.
Έκανε σεξ λένε με την wonder woman χωρίς την συναίνεση του :p