Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Wonder Woman (2017)

(που την κατάλαβες την ισραηλινή ρε θηρίο;; )

εδω, εχουν γραφει σελιδες για τον καιρο που ηταν στον IDF και τον ρολο της ως εκπαιδευτη. Υπαρχουν φωτογραφιες απο εκεινη την εποχη και αρθρα-συνεντευξεις που λεει οτι ηταν συνηθισμενη σε τετοιου ειδους (προπονηση για την ταινια) ασκησεις απο την εποχη που ηταν στον στρατο. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ;;; :D

Wonder Woman (2017)

εδω, εχουν γραφει σελιδες για τον καιρο που ηταν στον IDF και τον ρολο της ως εκπαιδευτη. Υπαρχουν φωτογραφιες απο εκεινη την εποχη και αρθρα-συνεντευξεις που λεει οτι ηταν συνηθισμενη σε τετοιου ειδους (προπονηση για την ταινια) ασκησεις απο την εποχη που ηταν στον στρατο. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ;;; :D

Ναι μωρε, εκεί πήγαινε το ποστ, σαρκαστικά, οτι την καταλάβαμε επειδή όλοι διαβάσαμε σωρηδον άρθρα για τη θεά Gal, και οχι επειδή μας ενοχλούσε το ισραηλινό αξάν... σιγά μην ξέραμε πως ακούγονται τα αγγλικά απο Ισραηλινούς.

Ο σαρκασμός δυστυχώς χάνεται και δεν μεταφέρεται σωστά στα γραπτά :(

Εσένα περιμέναμε να μας επιβεβαιώσεις πως είναι καλή η ταινία και ότι δεν είμαστε αμπαλοι.

Από την ώρα που ανακοίνωσες ότι έβαλες την ταινία για 3 ώρες με το refresh ήμασταν περιμένοντας το feedback σου.
Σε κάποια φάση άργησες και φτάσαμε στα πρόθυρα κρίσης πανικού.
Ευτυχώς που δεν το άφησες για αύριο.

Σε ευχαριστούμε πολύ! :p

Αυτό:

Να είστε προετοιμασμένοι όταν η κόρη σας, σας πει ότι θα ντυθεί Wonder Woman, τις γιορτές! :p

Και να κάνω πιο συγκεκριμένο το "γιορτές": Στα 14α της γεννεθλια

(μη ξεχάσεις να μου στείλεις φωτό από τα μούτρα σου τότε)

😋

Πολύ ευχάριστη ταινία, χωρίς κοιλιές, καταπληκτική εικόνα και ήχο και μπόλικη δράση!
Σαν κατά (μάλλον) θα έβαζα το ότι είναι αρκετά... παιδική.
Και λέω μάλλον γιατί θα μπορούσε να παίξει και σαν υπέρ.

Μπορεί να μην έχει κάποια σκηνή για να παίξεις στο replay ξανά και ξανά, αλλά περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.
Για το είδος της και αυτό που περιμένεις να δεις, εξαιρετική.

Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Από τις καλύτερες της DC! Δεν είναι Batman του Nolan η Guardians of the Galaxy, αλλά ήταν ταινιαρα με τα ολα της. Η Gadot Θέα πραγματική και ο ρόλος της ταίριαζε κουτί. Εικόνα/ήχος αναφοράς. Must see.

Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Για να λέτε οι περισσότεροι τα καλύτερα για την ταινία, σκέφτηκα οτι δεν μπορεί να κανετε όλοι λάθος και οτι ίσως εμείς - οι λιγότεροι - που την κρίναμε αρνητικά, να μας διέφυγε κάτι. Προσπάθησα να την ξαναδώ με όσο γίνεται πιο ουδέτερη κι αντικειμενική στάση. Δεν μπόρεσα. Πριν την μέση την σταμάτησα. Τελικά κάποιοι βλέπουν μια ταινία για την οπτική απόλαυση, κάποιοι για την ακουστική, άλλοι για το σενάριο, άλλοι για τα νοήματα και τους προβληματισμούς, άλλοι για την παρέα, για τα παιδιά τους κλπ. ή για κάποιο συνδιασμό απο τα παραπάνω. Εγώ θέλω σενάριο. Μπορώ να δω την χειρότερη εικόνα με καλό σενάριο αλλά δεν αντέχω την τέλεια εικόνα με ανόητο σενάριο. Το ίδιο και με την μουσική, μπορώ να ακούσω Led Zeppelin απο τρανζιστοράκι αλλά δεν μπορώ να ακούσω Justin Bieber απο τα καλύτερα μηχανήματα - φεύγω τρέχοντας. Δεν είμαι φαν των ταινιών με superheroes αλλά κι απο αυτές περιμένω - παρα το defacto υπερφυσικό στοιχείο - μια λογική και μια συνέπεια στην πλοκή. Τo avengers, τα πρώτα ironman και spiderman μου άρεσαν γι'αυτό που είναι. Το wonder woman το βρήκα υπερβολικά παιδικό. Ενα γυαλιστερό επεισόδιο της Ζήνα με μεγαλύτερο budget.

Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Από τις καλύτερες της DC! .

Ειναι που δεν εχει και τιποτα σπουδαιο να επιδειξει εκτος των Βatman του Νολαν.

Οποτε συμφωνουμε.

Δεν είναι Batman του Nolan η Guardians of the Galaxy, αλλά ήταν ταινιαρα με τα ολα της.

Δηλαδη ποια ολα της ? Ειχε τα βασικα εννοεις για να μην σπασεις τον προβολεα :D ή κανα ηχειο. Γιατι απο σεναριο ηταν πατατα τυπου "Ο Θησεας και το χρυσομαλλο δερας", "Ο Ηρακλης και τα αποσβολωμενα μηλα" και αλλα τετοια.

Η Gadot Θέα πραγματική και ο ρόλος της ταίριαζε κουτί. Εικόνα/ήχος αναφοράς. Must see.

Ενταξει σε αυτο δεν διαφωνει κανεις. Θα πεσει κεραυνος του Δια να τον καψει τον ασχετο :D

Last edited:
Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Προσπάθησα να την ξαναδώ με όσο γίνεται πιο ουδέτερη κι αντικειμενική στάση. Δεν μπόρεσα. Πριν την μέση την σταμάτησα. .

Ηρωα !!! Εγω δευτερη φορα - που συνηθως παντα το κανω οταν μου αρεσει επαρκως μια ταινια- δεν αντεξα ουτε καν τα 5 πρωτα λεπτα.....Και πως να το αντεξω δηλαδη που στην αρχη της ταινιας ειναι οι πιο γελοιες σκηνες που προσπαθουν να στησουν υποβαθρο στην πιο γελοια ηρωιδα της DC.

Δεν φταινε μονο οι συντελεστες.....ειναι η ριζα σαπια δηλαδη το υλικο πανω στο οποιο επρεπε να φτιαξουν την ταινια .....αμα ειναι εξαρχης κωμωδια που ενθουσιαζε το κοινο στα 50´ς ε πως να το αλλαξουν εξιολοκληρου.....Αυτες τις αλλαγες τις ριζικες στο τι ειναι ενας ηρωας και τι κανει τις τολμα μονο η ΜΑΡΒΕΛ κατι για οποιο πολυ συχνα κατακρινεται αλλα τελικα λειτουργει ευεργετικα στην προσαρμογη της ιστοριας στο σημερα.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Τα guardians of the Galaxy δεν με ενθουσίασαν. Δεν ήταν κακά, απλά δεν ενθουσιάστηκα όσο άλλοι. Το WW μου άρεσε πολύ πιο πολύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Ειναι που δεν εχει και τιποτα σπουδαιο να επιδειξει εκτος των Βatman του Νολαν.

Οποτε συμφωνουμε.

Δηλαδη ποια ολα της ? Ειχε τα βασικα εννοεις για να μην σπασεις τον προβολεα :D ή κανα ηχειο. Γιατι απο σεναριο ηταν πατατα τυπου "Ο Θησεας και το χρυσομαλλο δερας", "Ο Ηρακλης και τα αποσβολωμενα μηλα" και αλλα τετοια.

Ενταξει σε αυτο δεν διαφωνει κανεις. Θα πεσει κεραυνος του Δια να τον καψει τον ασχετο :D

Εντάξει, το καταλάβαμε, δεν σου άρεσε...
Τα όλα της είχε η ταινία: Επαρκές σενάριο για το genre, άριστη σκηνοθεσία και ρυθμο, άριστο production design, καλά effects, καλές ερμηνείες, και εν τελεί σε άφηνε με ένα χαμόγελο στα χείλη (εμάς, όχι εσένα και τον bios : )

Απάντηση: Re: Wonder Woman (2017)

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Τα guardians of the Galaxy δεν με ενθουσίασαν. Δεν ήταν κακά, απλά δεν ενθουσιάστηκα όσο άλλοι. Το WW μου άρεσε πολύ πιο πολύ.

Εγώ τα λάτρεψα, κυρίως λόγω χιούμορ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Τα όλα της είχε η ταινία: Επαρκές σενάριο για το genre, άριστη σκηνοθεσία και ρυθμο, άριστο production design, καλά effects, καλές ερμηνείες, και εν τελεί σε άφηνε με ένα χαμόγελο στα χείλη (εμάς, όχι εσένα και τον bios : )

Κι εγώ ήθελα να μου αρέσει η ταινία - περισσότερο απο άλλες του είδους - λόγω ελληνικής μυθολογίας και ωραίας πρωταγωνίστριας. Χαμένος βγήκα. Αλλά δεν το έκανα σκόπιμα, για τρολλάρισμα ή για πνεύμα αντιλογίας... :)))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Eγω στην σκηνοθεσια της ταινιας βρηκα πολλα μειον. Ειδικα στην σκηνοθεσια της πρωταγωνιστριας που γενικα την αφηνε να εκτιθεται η υποκριτικη της ανεπαρκεια αλλα και γενικα η ελλειψη φαντασιας.

Τα εφφε σε καποια κομματια ηταν απαραδεκτα για τετοια παραγωγη. Δεν ξερω αν μπορει εχουν δημοσιευσει ποιο house εκανε τι (ως γνωστον μοιραζεται η δουλεια συνηθως) αλλα καποια κομματια ηταν τραγικα....

Ο μονος που μου αρεσε υποκριτικα ηταν η μανταμ με την μασκα και ο Αρης τελικα....