Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Κι εγώ ήθελα να μου αρέσει η ταινία - περισσότερο απο άλλες του είδους - λόγω ελληνικής μυθολογίας και ωραίας πρωταγωνίστριας. Χαμένος βγήκα. Αλλά δεν το έκανα σκόπιμα, για τρολλάρισμα ή για πνεύμα αντιλογίας... :)))

Κι εγω περιμενα οτι θαναι καλη παρολο που αρχικα την ειχα θαψει πριν καν ξεκινησει....κυριως γιατι γουσταρα πολυ την γκομενα και τον ρολο που ειχε στο Batman vs Superman.

Ομως εκει υπηρχε σοβαρος σκηνοθετης...Oχι το σουργελο που ανελαβε τετοια μπλοκμπαστερια.....που πας κυρα μου ξυπολυτη στα αγγουρια ?

Re: Wonder Woman (2017)

Μήπως έχουν βγει διάφορες εκδόσεις της ταινίας;
Αυτό θα εξηγούσε τα πράγματα που διαβαζω :)

Κι εγω περιμενα οτι θαναι καλη παρολο που αρχικα την ειχα θαψει πριν καν ξεκινησει....κυριως γιατι γουσταρα πολυ την γκομενα και τον ρολο που ειχε στο Batman vs Superman.

Ομως εκει υπηρχε σοβαρος σκηνοθετης...Oχι το σουργελο που ανελαβε τετοια μπλοκμπαστερια.....που πας κυρα μου ξυπολυτη στα αγγουρια ?

Πες μου ότι κανείς πλάκα

Σοβαρός σκηνοθέτης ο Snyder;

Σοβαρά τώρα;

Αυτός που δεν έχει γυρίσει τίποτα άλλο εκτός από κόμιξ και κινούμενα σχέδια;

Αυτός που βασίζεται μόνο στη φωτογραφία και όλη η ταινία είναι ένας αχταρμάς από εκρήξεις και μπαμ μπουμ;

(σωζεται το watchmen και ίσως και το sucker punch - και το 2ο απλώς ως ωραίο βίντεο κλιπ)

Η "ξυπολητη κυρα", πέραν του ότι έχει κάνει μια σοβαρή ταινία (monster) θεωρώ ότι ήταν βασικός παράγοντας επιτυχίας καθώς κράτησε την ταινία "σοβαρή" και δεν την κατάντησε συρφετό από εκρήξεις με γελοία αστειάκια όπως η συντριπτική πλειοψηφία των superhero movies που γυρίζονται τελευταία

Το "επίτευγμα" της δε το θεωρώ μεγαλύτερο από τη στιγμή που "ανέλαβε" μια από τις πιο αδιάφορες / γελοίες προσωπικότητες της DC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Eγω στην σκηνοθεσια της ταινιας βρηκα πολλα μειον. Ειδικα στην σκηνοθεσια της πρωταγωνιστριας που γενικα την αφηνε να εκτιθεται η υποκριτικη της ανεπαρκεια αλλα και γενικα η ελλειψη φαντασιας.

Τα εφφε σε καποια κομματια ηταν απαραδεκτα για τετοια παραγωγη. Δεν ξερω αν μπορει εχουν δημοσιευσει ποιο house εκανε τι (ως γνωστον μοιραζεται η δουλεια συνηθως) αλλα καποια κομματια ηταν τραγικα....

Ο μονος που μου αρεσε υποκριτικα ηταν η μανταμ με την μασκα και ο Αρης τελικα....
Οι κριτικοί κινηματογράφου πάντως (και το κοινό) διαφωνούν μαζί σου: 92% score στο rotten tomatoes
https://www.rottentomatoes.com/m/wonder_woman_2017

Βρε παιδια έχει πλάκα πως επιμένετε και οι δυο πλευρές. Εντάξει, περί ορέξεως είπαμε.

Παίρνω σαν παράδειγμα δυο ηρωοταινίες που απόλαυσα τρελά: Dark Κnight και Guardians of the Galaxy. Ε, αν ντε και καλά πάω να τις συγκρίνω Α-Β, η δεύτερη είναι του κώλου. Ε και; Θα την έκανε καλύτερη ο Νόλαν; Δε νομίζω, όχι τουλάχιστον με αυτή την πρώτη ύλη (ένα ρακούν, έναν σφίχτη και ένα δέντρο). Το ίδιο και με τη Wonder Woman. Ένας Nolan, μπορεί να μας έδινε καλύτερα ψυχαναγκαστικά κάδρα και μοντάζ για σεμινάριο, όμως θα την σκοτείνιαζε χωρίς λόγο.

Πες μου ότι κανείς πλάκα

Σοβαρός σκηνοθέτης ο Snyder;

Σοβαρά τώρα;

Αυτός που δεν έχει γυρίσει τίποτα άλλο εκτός από κόμιξ και κινούμενα σχέδια;

Αυτός που βασίζεται μόνο στη φωτογραφία και όλη η ταινία είναι ένας αχταρμάς από εκρήξεις και μπαμ μπουμ;

(σωζεται το watchmen και ίσως και το sucker punch - και το 2ο απλώς ως ωραίο βίντεο κλιπ)

Η "ξυπολητη κυρα", πέραν του ότι έχει κάνει μια σοβαρή ταινία (monster) θεωρώ ότι ήταν βασικός παράγοντας επιτυχίας καθώς κράτησε την ταινία "σοβαρή" και δεν την κατάντησε συρφετό από εκρήξεις με γελοία αστειάκια όπως η συντριπτική πλειοψηφία των superhero movies που γυρίζονται τελευταία

Το "επίτευγμα" της δε το θεωρώ μεγαλύτερο από τη στιγμή που "ανέλαβε" μια από τις πιο αδιάφορες / γελοίες προσωπικότητες της DC

Σοβαροτατος ειναι ναι .

Προσεξε το καλος ειναι κατι διαφορετικο, το αν μας αρεσει παλι κατι διαφορετικο. Σοβαρος σημαινει οτι ξερει τα βασικα οτι εχει αμεσα λυσεις για τα προβληματα που αντιμετωπιζει και δεν τα αφηνει αυτα στους παραγωγους- κοινως το παιρνει επανω του οπως θελει αυτος για να αφησει το στιγμα του- και κυριως μπορει να δουλεψει με τους ηθοποιους.

Στον αντιποδα εχουμε μια παγκοσμιως αγνωστη σκηνοθετη που εκτος της μιας και μοναδικης ταινιας διαφορετικου ειδους ομως κανει reboot στην αποτυχημενη εως τωρα καριερα της -σχεδον- σε ενα μπλοκμπαστερ με απαιτησεις και μονο μονο και μονο απο την αποδοση της πρωταγωνιστριας της υποκριτικα βαθμολογειται ως ανεπαρκης. Μην πω για το πως χειριστηκε τα εφφε τωρα....προφανως συμβουλευτικα δρουσε....

Ο Σναιντερ μπορει να κανει ενα συγκεκριμενο ειδος σινεμα αλλα αυτο που κανει το κανει ΑΡΙΣΤΑ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Οι κριτικοί κινηματογράφου πάντως (και το κοινό) διαφωνούν μαζί σου: 92% score στο rotten tomatoes
https://www.rottentomatoes.com/m/wonder_woman_2017

Δεν μου λεει κατι αυτο. Ο Καμερον ειπε την αληθεια οπως την βλεπει ενας δημιουργος του επιπεδου του για το πως χειριστηκαν τον χαρακτηρα της ηρωιδας. Προφανως για τις τεχνικες ατελειες ηταν ευγενης και δεν ειπε τιποτα σεβομενος αυτους που δουλεψαν.

Και η αληθεια ειναι οτι χαθηκε μια ευκαιρια με την wonder woman να γινει κατι καλυτερο. Απλα χρειαζοταν ενας αλλος σκηνοθετης με ισχυρη προσωπικοτητα και οχι μια φεμινιστρια ερμαιο των παραγωγων.

Σοβαροτατος ειναι ναι .

Προσεξε το καλος ειναι κατι διαφορετικο, το αν μας αρεσει παλι κατι διαφορετικο. Σοβαρος σημαινει οτι ξερει τα βασικα οτι εχει αμεσα λυσεις για τα προβληματα που αντιμετωπιζει και δεν τα αφηνει αυτα στους παραγωγους- κοινως το παιρνει επανω του οπως θελει αυτος για να αφησει το στιγμα του- και κυριως μπορει να δουλεψει με τους ηθοποιους.

Στον αντιποδα εχουμε μια παγκοσμιως αγνωστη σκηνοθετη που εκτος της μιας και μοναδικης ταινιας διαφορετικου ειδους ομως κανει reboot στην αποτυχημενη εως τωρα καριερα της -σχεδον- σε ενα μπλοκμπαστερ με απαιτησεις και μονο μονο και μονο απο την αποδοση της πρωταγωνιστριας της υποκριτικα βαθμολογειται ως ανεπαρκης. Μην πω για το πως χειριστηκε τα εφφε τωρα....προφανως συμβουλευτικα δρουσε....

Ο Σναιντερ μπορει να κανει ενα συγκεκριμενο ειδος σινεμα αλλα αυτο που κανει το κανει ΑΡΙΣΤΑ.
Το BvS και το man of steel σου άρεσαν; Αν ναι, πάω πάσο, αλλά γενικά δεν ήταν και πολύ αρεστες ταινίες. Όσο για vfx που ανέφερες, το BvS στην τελική μάχη μου φάνηκε κάκιστο.
Πάντα φιλικά.

Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Οι βαθμολογίες οι κριτικές και οι εισπράξεις δείχνουν ότι η ταινία τα πήγε εξαιρετικά. Καλύτερα δε θα μπορούσε λοιπόν, αυτός είναι ο δείκτης και έτσι θα πορευτούν και στην συνέχεια.
Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει, είναι αναμενόμενο πάντα ισχύει αυτό. Δεν αναιρεί όμως την γενική εικόνα που υπάρχει ήδη και είναι καλύτερη από ποτέ.

Την ταινία την σώζει η πρωταγωνίστρια που δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Υπερβολικός ο βαθμός στο imdb.

Το BvS και το man of steel σου άρεσαν; Αν ναι, πάω πάσο, αλλά γενικά δεν ήταν και πολύ αρεστες ταινίες. Όσο για vfx που ανέφερες, το BvS στην τελική μάχη μου φάνηκε κάκιστο.
Πάντα φιλικά.

Καλοστημενες ηταν και οι δυο . Πολυ πιο επαγγελματικες δημιουργιες παντως απο την συγχρονη Ζηνα. Καθολου απλοικες στην αφηγηση τους και με σαφες οτι ο σκηνοθετης ζητουσε και ηξερε πως να παρει το κατι παραπανω σε ολα τα επιπεδα.

Δεν στεκομαι στην ιστορια και το σεναριο προσεχε.....γιατι πολλοι τα μπερδευουν αυτα.

Καλοστημενες ηταν και οι δυο . Πολυ πιο επαγγελματικες δημιουργιες παντως απο την συγχρονη Ζηνα. Καθολου απλοικες στην αφηγηση τους και με σαφες οτι ο σκηνοθετης ζητουσε και ηξερε πως να παρει το κατι παραπανω σε ολα τα επιπεδα.

Δεν στεκομαι στην ιστορια και το σεναριο προσεχε.....γιατι πολλοι τα μπερδευουν αυτα.

Για το BvS αποψη μου ειναι οτι "βλεποταν". Το λεω ετσι, διοτι εχουν γραφτει φοβερα αρνητικες κριτικες. Στο man of steel μου αρεσε μεχρι που ξεκινησε το μπουνιδι, οπου εκει θεωρω οτι η ταινια καταρρεει.

Η αληθεια ειναι οτι οι μεγαλες σκηνες δρασης στα superhero movies γενικα δεν μου αρεσουν, αλλα ειδικα στα Man of Steel και BvS θεωρω οτι επικρατει χαος. Δεν λεω οτι στο WW η τελικη σκηνη ηταν κανενα αριστουργημα, ουτε εκει μου αρεσε, αλλα τουλαχιστον ειχε αφησει πολυ καλη εικονα η ταινια ως εκει και για αυτο δεν με "χαλασε". Προσωπικα στο WW θα προτιμουσα ενα τελος οπου
δεν υπηρχε μαχη με τον Άρη ή ακομα καλυτερα δεν υπηρχε καν Άρης και ηταν ψευδαισθηση οτι υπαρχει καποιος που κινει τα νηματα για να οδηγουνται σε συγκρουσεις οι ανθρωποι. Μαλιστα, πιστευω οτι αν ακολουθουσε αυτη την πορεια η ιστορια, τοτε θα μπορουσαν να επικαλεστουν οτι η WW απογοητευτηκε με την ανθρωποτητα και εμεινε αμετοχη στον Β ΠΠ. Το λεω αυτο, διοτι ετσι καλυπτεται το ερωτημα "αφου βοηθησε στον Α ΠΠ, γιατι δεν εκανε τιποτα στον Β' ;"

Επειδη τα εμπλεξα λιγο στο τελος, να πω οτι το χαος των τελικων σκηνων δρασης στα Man of steel , BvS χρεωνω ως μεγαλη αποτυχια στον Snyder.

Την ταινία την σώζει η πρωταγωνίστρια που δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Υπερβολικός ο βαθμός στο imdb.

Μετά από τόσα και τόσα που διάβασα τελικά την είδα χθές.
Πολύ καλή η κοπελιά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...

Re: Απάντηση: Re: Wonder Woman (2017)

Για κοιλιες δεν ξερω, αλλα απο μπουτια, άλλο τιποτα! :jester:

Βασικά αν αφαιρέσεις τα μπούτια δεν μένουν και πολλά πράγματα στην ταινία... :flipout:
Αλλά όπως είπα, εγώ την βρήκα πολύ καλή pizza movie.
Ε, πως να το κάνουμε, εμένα μου αρέσουν ή αυτές που σηκώνεσαι για κατούρημα και δεν ρωτάς μετά τι έγινε όσο έλειπες (WW π.χ.) ή αυτές που κατουράς σε γιογιό για να μη σηκωθείς και γουστάρεις να τη δεις και δεύτερη φορά μήπως και έχασες κάτι (Watchmen π.χ.).
Βέβαια όχι σε σημείο να κοιμηθείς στη μέση της ταινίας και να μη ρωτήσεις μετά τι έγινε (Man of steel π.χ.)...
Σε σενάριο, καλύτερα Xena παρά "δε σε σκοτώνω επειδή οι μανάδες μας έχουν το ίδιο όνομα"!
WTF!
Να γίνει Super ήρωας ο Παπαδόπουλος Ιωάννης του Δημητρίου και της Μαρίας - Ελένης να μην τον σκοτώνει κανένας Έλληνας δηλαδή!

Ο χαρακτηρας αλλα και η ταινια ηταν τοσο χαλια οσο και το Γκριν Λαντερν,απλα αυτη τωρα,ειχε περισσοτερο μπατζετ.
Ωραια η γκομενα ρε παιδια,αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Δεν μου λεει κατι αυτο. Ο Καμερον ειπε την αληθεια οπως την βλεπει ενας δημιουργος του επιπεδου του για το πως χειριστηκαν τον χαρακτηρα της ηρωιδας. Προφανως για τις τεχνικες ατελειες ηταν ευγενης και δεν ειπε τιποτα σεβομενος αυτους που δουλεψαν.

Και η αληθεια ειναι οτι χαθηκε μια ευκαιρια με την wonder woman να γινει κατι καλυτερο. Απλα χρειαζοταν ενας αλλος σκηνοθετης με ισχυρη προσωπικοτητα και οχι μια φεμινιστρια ερμαιο των παραγωγων.

Κοιτα, κάθε άποψη είναι σεβαστη, εν προκειμενω και η δικια σου. Όταν βλέπεις όμως τόσο υψηλο σκορ από το pool των κορυφαίων κριτικών κινηματογράφου, προφανώς δεν συμφωνούν με τις παρατηρήσεις σου περί ανεπάρκειας της σκηνοθέτιδας. Το αντίθετο θα έλεγα, μιας που έδωσε ενδιαφέρον και πνοή σε μια superhero τριτης κατηγορίας και δεν έθαψε πχ τον superstar Superman όπως κάποιοι άλλοι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Για το BvS αποψη μου ειναι οτι "βλεποταν". Το λεω ετσι, διοτι εχουν γραφτει φοβερα αρνητικες κριτικες. Στο man of steel μου αρεσε μεχρι που ξεκινησε το μπουνιδι, οπου εκει θεωρω οτι η ταινια καταρρεει.

Η αληθεια ειναι οτι οι μεγαλες σκηνες δρασης στα superhero movies γενικα δεν μου αρεσουν, αλλα ειδικα στα Man of Steel και BvS θεωρω οτι επικρατει χαος. Δεν λεω οτι στο WW η τελικη σκηνη ηταν κανενα αριστουργημα, ουτε εκει μου αρεσε, αλλα τουλαχιστον ειχε αφησει πολυ καλη εικονα η ταινια ως εκει και για αυτο δεν με "χαλασε". Προσωπικα στο WW θα προτιμουσα ενα τελος οπου
δεν υπηρχε μαχη με τον Άρη ή ακομα καλυτερα δεν υπηρχε καν Άρης και ηταν ψευδαισθηση οτι υπαρχει καποιος που κινει τα νηματα για να οδηγουνται σε συγκρουσεις οι ανθρωποι. Μαλιστα, πιστευω οτι αν ακολουθουσε αυτη την πορεια η ιστορια, τοτε θα μπορουσαν να επικαλεστουν οτι η WW απογοητευτηκε με την ανθρωποτητα και εμεινε αμετοχη στον Β ΠΠ. Το λεω αυτο, διοτι ετσι καλυπτεται το ερωτημα "αφου βοηθησε στον Α ΠΠ, γιατι δεν εκανε τιποτα στον Β' ;"

Συμφωνώ μέχρι κεραίας, ειδικά με το spoiler ;)