Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Το λεω αυτο, διοτι ετσι καλυπτεται το ερωτημα "αφου βοηθησε στον Α ΠΠ, γιατι δεν εκανε τιποτα στον Β' ;"

Aυτό το ερώτημα, ενδέχεται να απασχολήσει το sequel.
Εχουνε κανένα site που να ψηφίζουμε; Εκεί, θέλω να δώ ένα schwalbe. Μέχρι το Μουσείο Τεχνολογίας του Μονάχου έφτασα για να δώ το original.

Me_262_im_Deutschen_Museum.jpg

Εχουνε κανένα site που να ψηφίζουμε; Εκεί, θέλω να δώ ένα schwalbe. Μέχρι το Μουσείο Τεχνολογίας του Μονάχου έφτασα για να δώ το original.

To comet και το v1 που κρεμονται απο πανω γιατι μας τα εκοψες απο το καρε; :)

Kαι μουσικη υποκρουση που να κουναει τοιχους μαζι με τον ηχο της τουρμπνας...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτο ηταν το alien της εποχης για τους πιλοτους

Για το BvS αποψη μου ειναι οτι "βλεποταν". Το λεω ετσι, διοτι εχουν γραφτει φοβερα αρνητικες κριτικες. Στο man of steel μου αρεσε μεχρι που ξεκινησε το μπουνιδι, οπου εκει θεωρω οτι η ταινια καταρρεει.

Η αληθεια ειναι οτι οι μεγαλες σκηνες δρασης στα superhero movies γενικα δεν μου αρεσουν, αλλα ειδικα στα Man of Steel και BvS θεωρω οτι επικρατει χαος. Δεν λεω οτι στο WW η τελικη σκηνη ηταν κανενα αριστουργημα, ουτε εκει μου αρεσε, αλλα τουλαχιστον ειχε αφησει πολυ καλη εικονα η ταινια ως εκει και για αυτο δεν με "χαλασε". Προσωπικα στο WW θα προτιμουσα ενα τελος οπου
δεν υπηρχε μαχη με τον Άρη ή ακομα καλυτερα δεν υπηρχε καν Άρης και ηταν ψευδαισθηση οτι υπαρχει καποιος που κινει τα νηματα για να οδηγουνται σε συγκρουσεις οι ανθρωποι. Μαλιστα, πιστευω οτι αν ακολουθουσε αυτη την πορεια η ιστορια, τοτε θα μπορουσαν να επικαλεστουν οτι η WW απογοητευτηκε με την ανθρωποτητα και εμεινε αμετοχη στον Β ΠΠ. Το λεω αυτο, διοτι ετσι καλυπτεται το ερωτημα "αφου βοηθησε στον Α ΠΠ, γιατι δεν εκανε τιποτα στον Β' ;"

Συμφωνω απολυτως. Για αυτο και ειπα οτι στην Marvel γενικα τολμουν και ανατρεπουν το κατεστημενο του χαρτινου κοσμου τους. Στην DC γενικα δεν το εχουν διανοηθει κανει.....να δεις που τελικα θα φερουν και αορατο αεροπλανο στην συνεχεια της ταινιας.

Για να γινουν ομως τετοιες ανατροπες χρειαζεται και ισχυρος σκηνοθετης να τις αναζητησει.....με την κυριουλα τωρα.....μην περιμενετε παρα μονο οτι της γραψουν στο σεναριο.

Re: Απάντηση: Re: Wonder Woman (2017)

Ε, πως να το κάνουμε, εμένα μου αρέσουν ή αυτές που σηκώνεσαι για κατούρημα και δεν ρωτάς μετά τι έγινε όσο έλειπες (WW π.χ.) ή αυτές που κατουράς σε γιογιό για να μη σηκωθείς και γουστάρεις να τη δεις και δεύτερη φορά μήπως και έχασες κάτι (Watchmen π.χ.)

Ενταξει σε ολους αρεσουν αλλα αν καποτε κατσεις να ξαναδεις μια ταινια αυτη σιγουρα δεν θα ειναι η WW αλλα το υπεροχο Watchmen.

To οποιο ετυχε να κατσω να ξαναδω προσφατα στην φουλ του εκδοση και το απολαυσα ακομα περισσοτερο.

Για να γινουν ομως τετοιες ανατροπες χρειαζεται και ισχυρος σκηνοθετης να τις αναζητησει.....με την κυριουλα τωρα.....μην περιμενετε παρα μονο οτι της γραψουν στο σεναριο.

Χαχαχα

Έχεις φάει κόλλημα με την κυριούλα, μου φαίνεται 😋

Αντί να λες πάλι καλά που δεν το πήρε ο ατάλαντος "ισχυρός" βιντεοκλιπας να το κάνει τον γνωστό αχταρμά από μπαμ μπουμ 😎

Re: Wonder Woman (2017)

Ενταξει σε ολους αρεσουν αλλα αν καποτε κατσεις να ξαναδεις μια ταινια αυτη σιγουρα δεν θα ειναι η WW αλλα το υπεροχο Watchmen.

To οποιο ετυχε να κατσω να ξαναδω προσφατα στην φουλ του εκδοση και το απολαυσα ακομα περισσοτερο.

Στo Watchmen παρελαυνει μια ΠΛΕΙΑΔΑ ηθοποιων σε πρωταγωνιστικο ρολο (υπερηρωα).
Στην WonderWoman ... δεν υπαρχει κανεις αλλος να ελαφρωσει το βαρος (ηθοποιιας/ερμηνειας)
απο την πρωταγωνιστρια. Γιαυτο επρεπε να προσεξουν παρα πολυ, ποια θα σηκωνε αυτο το βαρος.
Η Gadot ... προσπαθησε οσο καλυτερα μπορουσε !

Το Watchmen είναι μεταφορά στην οθόνη ενός κόμικ του Άλαν Μουρ.

Να το επαναλάβω: του Άλαν Μουρ

Tου Άλαν Μουρ

Το συγκρίνουμε με τη Wonder Woman; Είναι σα να συγκρίνουμε τη μεταφορά στην οθόνη του Μάκβεθ με το Χόμπιτ. Δε συγκρίνονται. Με τίποτα.

Στo Watchmen παρελαυνει μια ΠΛΕΙΑΔΑ ηθοποιων σε πρωταγωνιστικο ρολο (υπερηρωα).
Στην WonderWoman ... δεν υπαρχει κανεις αλλος να ελαφρωσει το βαρος (ηθοποιιας/ερμηνειας)
απο την πρωταγωνιστρια. Γιαυτο επρεπε να προσεξουν παρα πολυ, ποια θα σηκωνε αυτο το βαρος.
Η Gadot ... προσπαθησε οσο καλυτερα μπορουσε !

Πως δεν υπηρχαν.

Υπηρχε ο Αρης που ενω τον επαιξε ενας εκπληκτικος ηθοποιος απειχε λιγο απο το να χασμουριεται με το σεναριο που επαιζε....

Ο αλλος που τελικα δεν ηταν παρα αντιπερισπασμος μιλαμε για εξαιρετικο ηθοποιο κι αυτος ανεκμεταλευτος.

Οι αμαζονες μια χαρα θα μπορουσαν να συνδραμουν αλλα τελικα κι αυτες....γλαστρες.

Δεν αναφερω τον ζεν πρεμιε γιατι σωστα επεσε το βαρος στην WW αντι σε αυτον αλλιως κινδυνευε να της παρει την πρωτη μουρη της ταινιας.

Συμφωνω οτι προσπαθησε η Gadot, τοσο μπορει τοσο εκανε.....το βαρος οταν εχεις εναν περιορισμενων δυνατοτητων ηθοποιο πεφτει στον σκηνοθετη.

Α ναι ξεχασα ..... αστα να πανε. Και το καλυτερο την εκλεισαν και για την δευτερη ταινια μην χασουν το κελεπουρι :flipout:

Μα αυτό εννοείται νομίζω.
Αλλά όταν πας να δεις WW, είσαι στο mood να δεις μία ευχάριστη ταινία που θα περάσεις καλά χωρίς να σε βάλει σε σκέψεις πέρα από το αν θα πάρεις δεύτερο ποπκορν.
Το να μιλάμε για ηθοποιία και σενάριο στις pizza movies, είναι σαν να λέμε ότι η κλασσική μουσική είναι της πλάκας γιατί δεν σου αρέσουν τα riffs και τα solo της. Άσε που μας τα έχουν πρήξει με τα Instrumental τους! :eviltongue:

Το συγκρίνουμε με τη Wonder Woman; Είναι σα να συγκρίνουμε τη μεταφορά στην οθόνη του Μάκβεθ με το Χόμπιτ. Δε συγκρίνονται. Με τίποτα.

Δεν συγκρίνονται, μην μου αγχώνεσαι. :flipout:
Αναφέρονται ως τα αντίθετα άκρα.

Είδα χθες την ταινία (φυσικά οχι όλη, δεν άντεξα). Θα περιοριστώ να πω ότι απευθύνεται σε ηλικίες 8-14 αποκλειστικά, μήπως και σώσω κάποιους από το να σπαταλήσουν τον χρόνο τους.
Από την άλλη αν θέλει κάποιος ντε και καλά να την δει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό που θα διαπιστώσει, πως γίνεται το κορμί μιας γυναίκας οταν προπονείται σκληρά από τα 5 της. Απλά παραμένει ίδιο με αυτό μιας αγύμναστης! :flipout:

Είδα χθες την ταινία (φυσικά οχι όλη, δεν άντεξα). Θα περιοριστώ να πω ότι απευθύνεται σε ηλικίες 8-14 αποκλειστικά, μήπως και σώσω κάποιους από το να σπαταλήσουν τον χρόνο τους.
Από την άλλη αν θέλει κάποιος ντε και καλά να την δει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό που θα διαπιστώσει, πως γίνεται το κορμί μιας γυναίκας οταν προπονείται σκληρά από τα 5 της. Απλά παραμένει ίδιο με αυτό μιας αγύμναστης! :flipout:

Να σαι καλά παλικαριμ, μ έκανες και ξανανιωσα 😋

Κατσε ...

σε λιγο θα βγαλει ομοιοτητες με το Arrival.

Προθερμαινεται ! :proud:

:flipout:

Το arrival απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες βρε, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση...