workshop erotica

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,549
Έλενα μην τσιμπάς
και ιδίως μην παρεξηγιέσαι.
Δεν είπε κανείς ότι δεν ακούς μουσική.
Απλά είπαμε ότι η Μαρία είναι από πολύ παλιά στην παρέα της Μουσικής και έχει κατά καιρούς καταθέσει σοβαρές απόψεις και γνώμες.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάζουμε και τα δικά σου. (και ας είναι γιά τη ραπ του Θιβέτ....)

Απλά ....ξέρεις σεβόμαστε την... ιεραρχία.....:D

(α και κάτι άλλο.....:
ξέρεις πόσοι εδώ μέσα συμμερίζονται τη μουσική των άλλων ?:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: )

Last edited:

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Θα συμφωνήσω με την Έλενα... το γεγονός ότι δεν συμμετέχουμε στα θέματα μουσικής τόσο όσο σε κάποια άλλα δεν σημαίνει πως δεν έχουμε άποψη. Αν εγώ ανεβάσω θέμα για την trance ή για r'n'b ή ακόμη και για τον Βέρτη, θα με πάρετε με τις ντομάτες!!!!! Απλά δεν έχουμε τα ίδια ακούσματα με εσάς, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στις διάφορες συζήτησεις.

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Αν ανεβάσεις θέμα για trance, progressive house, electro, breaks κ.λ.π τοτε σε στηρίζω με χίλια!!!
Κανένας άλλος δεν ακούει εδω μέσα τέτοιες μουσικές ρε παιδιά?

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
PETRAN said:
Αν ανεβάσεις θέμα για trance, progressive house, electro, breaks κ.λ.π τοτε σε στηρίζω με χίλια!!!
Κανένας άλλος δεν ακούει εδω μέσα τέτοιες μουσικές ρε παιδιά?
Επιτέλους κι ένας "δικός" μου!!!!!!!!!!!:Banane0:

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Βρήκαμε και κάτι που δεν θα μοιράζουμε πατάτες ο ένας στον άλλον γιατί κατα τ'άλλα...

Kostas P.

AVClub Enthusiast
19 June 2006
819
Αθήνα
Re: Απάντηση: workshop erotica

Νικόλ said:
Αν εγώ ανεβάσω θέμα για την trance ή για r'n'b ή ακόμη και για τον Βέρτη, θα με πάρετε με τις ντομάτες!!!!!
Για trance ή για r'n'b να ανεβασεις οσα θεματα θες. Να σπασουμε το κατεστημενο των γερων:grandpa: απο τα 70's... Ειναι γνωστο αλλωστε οτι η επομενη δεκαετια ηταν ΜΑΚΡΑΝ δημιουργικοτερη:music-smiley-006:

Για τον Βερτη πιστευω ολοι εδω στη συγκεκριμενη κατηγορια ειμαστε ενημερωμενοι:chinscratch: Μη κουραζεσε αδικα...

Για να ερθω στο θεμα, δεν θα το κοιταγα μεσα απο εθνικο πρισμα. Εχω γνωρισει ελληνιδες αλλα και αλλοδαπες με μουσικα γουστα τα οποια ηταν "ψαγμενα" και μακρια απο τα κοινα hits του top20. Το θεμα ειναι ποσο εχει διαρκεια αυτη η μουσικη αναζητηση και για ποιο λογο το κανεις, ειτε εισαι γυναικα ή ανδρας. Δυστυχως στην ελλαδα, αλλα και σε αλλες χωρες, με το τελειωμα της σχολικης ηλικιας επερχεται μια σηψη αξιων και ενα αγχος να προσαρμοστεις στην καθημερινοτητα (των αλλων)... Τα σκυλια παραμονευουν και δεν εννοω τα συμπαθη τετραποδα. Η (μουσικη) παιδεια της χωρας ειναι ετσι κι αλλιως χαμηλη, αν ακουσεις και δεις radio & TV, τοτε καταλαβαινεις γιατι λιγοι και λιγες ξεφευγουν.

Κι εγω εχω την αποψη οτι λιγοτερες γυναικες (σε σχεση με τους ανδρες) ασχολουνται με την μουσικη μετα τα 20 τους χρονια και ο αριθμος μικραινει μετα τα 30 οταν καταστασεις οπως το βιολογικο ρολοι/φτιαξιμο οικογενοιας, επιβολη επιτυχημενης καριερας, κτλ περνουν το πανω χερι. Αν παρουμε (σοβαρα) υποψην οτι στο ελληνικο DNA εχει κολλησει και δεν ξεκολαει με τιποτα το τσιφτετελι, τοτε τα συμπερασματα ειναι τραγικα.

Φυσικα οτι εχουμε γραψει ολοι ειναι τελειως γενικα συμπερασματα, αφου ΟΛΟΙ, ανεξαρτητως φυλλου ή εθνικοτητας, ειμαστε μοναδικοι και δεν μπορουμε να ενταχθουμε σε κανονες. Κανεις δεν ξερει ποιον-α θα συναντησει αυριο...:music-smiley-004:

BRIGHTER DAYS AHEAD:ernaehrung004: (θελω να πιστευω...)

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Για trance ΑΥΣΤΗΡΑ απο χορευτική μουσική αναλαμβάνω εγώ ευχαρίστως..
Τα houseάκια και τα..προγκρέσιβ,r&b και άλλα που ακούγονται στα κλαμπάκια μεταξύ Κοκκίνου και Βέρτη σας τα χαρίζω.
Αλλωστε δεν έχει νόημα να ανοίξουμε και thread γι αυτά..
Ανοίγουμε και το ραδιόφωνο.ΟΛΟΙ οι σταθμοί τα ίδια ακριβώς παίζουν.,:slapface:

Μην εκτραπεί η κατηγορία παρακαλώ..:D

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Δημήτρης Ιωάννου said:
Για trance ΑΥΣΤΗΡΑ απο χορευτική μουσική αναλαμβάνω εγώ ευχαρίστως..

Μην εκτραπεί η κατηγορία παρακαλώ..:D

Με μια διαφορά φίλε Δημήτρη...

Η trance έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια...

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,156
Εγώ πάλι λυπάμαι γιατί βλέπω να επαναλαμβάνονται τα στερεότυπα του παρελθόντος, ήτοι '.....θέλω να γράψω για τα χ, ψ, ζ , κλπ. αλλά φοβάμαι μην μου την πέσουν ......''.

Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον να γράφει κάτι και να του την πέφτει κανείς ...(Εντάξει, εξαιρούνται οι εμφύλιοι μεταξύ του γνωστού λόμπι και του Ντοκ :p ).

Αντιθέτως θυμάμαι πολλούς να 'απειλούν' ότι θα μας γράψουν για ρεμπέτικα - λαικά - δημοτικά -house - electronica, κλπ. και τελικά να μην μπαίνουν στον κόπο να γράψουν οτιδήποτε......

Γράψτε παιδιά, ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι ......

27 June 2006
7,771
Βρε σεις το θέμα μιλάει για γυναίκες, πανάθεμά σας πια όλο μουσική και νταπα ντουπα!:beee:
Κανονίστε να αρχίσω thread για τα riot girls και να το πάτε στην ελληνική κουζίνα..

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
PETRAN said:
Με μια διαφορά φίλε Δημήτρη...

Η trance έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια...

Τι λες τώρα..?Και κατά ποιά έννοια "έχει πεθάνει"..?
Επειδή δεν "κυκλοφορεί" πια στα κλάμπς ή δεν είναι τόσο της μόδας ,όσο το house και τα ελληνικά?
Δηλαδή οι: Armin Van Buuren,Paul Oaekenfold,Tiesto,Paul Van Dyk,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κλπ, τί παίζουν ?
Ροκ ..?:nounder:
Εκτός αν ορίζεις αλλιώς την Trance εσύ (Goa,Psychedelic etc..) οπότε πάω πάσσο..

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Δημήτρης Ιωάννου said:
Τι λες τώρα..?Και κατά ποιά έννοια "έχει πεθάνει"..?
Επειδή δεν "κυκλοφορεί" πια στα κλάμπς ή δεν είναι τόσο της μόδας ,όσο το house και τα ελληνικά?
Δηλαδή οι: Armin Van Buuren,Paul Oaekenfold,Tiesto,Paul Van Dyk,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κλπ, τί παίζουν ?
Ροκ ..?:nounder:
Εκτός αν ορίζεις αλλιώς την Trance εσύ (Goa,Psychedelic etc..) οπότε πάω πάσσο..

Ήμουν κι εγω παιδί της trance..αλλα της ωραίας trance..
Trance άκουγα απο το το 1994 μέχρι και το 2000...
Όταν έπαιζε ο ΜΕΓΑΣ oakenfold(που αν και ήμουν απο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του,δυστυχώς έχει ξεφτύσει και είναι για φτύσιμο πλέον)ο sasha με τον diggers(τότε έπαιζαν back to back,τι ωραία χρόνια),ο ΘΕΟΣ warren, o van dyk κ.λ.π
Για Armin Van Buuren,Tiesto,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κ.λ.π δεν συζητάω γιατί είναι η "εμπορικούρα" του κερατά!
Αυτό που λένε trance αυτήν την εποχή είναι σαν eurotrance που είναι το απόγειο της αηδίας...

Στα club δεν ξέρω τι παίζουν γιατί δεν ασχολούμαι πια...
Η εμπορικούρα που παίζει εκει μέσα δεν έχει προηγούμενο..
Όταν το 1999 στα creamfields στην Αγγλία με 35000 κόσμο άκουσα μαζί τους:
OAKENFOLD-WARREN-SASHA-VAN DYK-SEAMAN-TONG και πολλούς άλλους άλλαξα άποψη για το τι ακούμε εδώ στην Ελάδα...

Στο τελευταίο G.U του WARREN παίζει ένα κομμάτι που είναι YVEL AND TRISTAN MIX...
Οι άνθρωποι είναι Όυγγροι..
Για ψαξ'την λίγο...
Δυστυχώς ακούμε ότι μας πασάρουν και δεν θα'πρεπε να είναι έτσι τα πράγματα...
Φιλικά και χωρίς να υποννοώ, ούτε να θέλω να δείξω ¨κάποιος¨...
Δημήτρης..

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
PETRAN said:
Ήμουν κι εγω παιδί της trance..αλλα της ωραίας trance..
Trance άκουγα απο το το 1994 μέχρι και το 2000...
Όταν έπαιζε ο ΜΕΓΑΣ oakenfold(που αν και ήμουν απο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του,δυστυχώς έχει ξεφτύσει και είναι για φτύσιμο πλέον)ο sasha με τον diggers(τότε έπαιζαν back to back,τι ωραία χρόνια),ο ΘΕΟΣ warren, o van dyk κ.λ.π
Για Armin Van Buuren,Tiesto,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κ.λ.π δεν συζητάω γιατί είναι η "εμπορικούρα" του κερατά!
Αυτό που λένε trance αυτήν την εποχή είναι σαν eurotrance που είναι το απόγειο της αηδίας...

Στα club δεν ξέρω τι παίζουν γιατί δεν ασχολούμαι πια...
Η εμπορικούρα που παίζει εκει μέσα δεν έχει προηγούμενο..
Όταν το 1999 στα creamfields στην Αγγλία με 35000 κόσμο άκουσα μαζί τους:
OAKENFOLD-WARREN-SASHA-VAN DYK-SEAMAN-TONG και πολλούς άλλους άλλαξα άποψη για το τι ακούμε εδώ στην Ελάδα...

Στο τελευταίο G.U του WARREN παίζει ένα κομμάτι που είναι YVEL AND TRISTAN MIX...
Οι άνθρωποι είναι Όυγγροι..
Για ψαξ'την λίγο...
Δυστυχώς ακούμε ότι μας πασάρουν και δεν θα'πρεπε να είναι έτσι τα πράγματα...
Φιλικά και χωρίς να υποννοώ, ούτε να θέλω να δείξω ¨κάποιος¨...
Δημήτρης..

Σε πληροφορώ οτι την ψάχνω..Και το έχω.
Τι σε κάνει να θεωρείς όμως τον Warren σωστό και τους άλλους "εμπορικούρα του κερατά και..αηδίες"..
Και απο ποτε ο Sasha παίζει trance, θα μας ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ???
Αυτά περί εμπορικού και ποιοτικού έιναι μεγαλύτερες αηδίες απ τα ίδια τα συγκρινόμενα..
Βρέθηκες σε πάρτυ ποτέ του Van Buuren ? Η άκουσες στο ιντερνετ καμμία από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές "A State Of Trance" για να τον κρίνεις ? Γιατί εγώ τα έκανα και τα δύο εξού και η θετική γνώμη μου για τον τύπο..
Και μου κάνει εντύπωση πώς τσουβάλιασες ΟΛΟΥΣ όσους σου ανέφερα και με την ίδια σειρά στα .."απόβλητα".

Μήπως δεν τους έχεις ακούσει όλους και σε οδήγησε η άγνοιά σου εκεί ..?
Για τον Tiesto συμφωνώ οτι χάλασε πια..
Επίσης συμφωνώ για τα Creamfields, αλλά όχι με Sasha..
Δεν παίζει Trance και οταν παίζει δεν είναι καλή..Ας παίξει progressive που του πάει περισσότερο..(Η μήπως αυτός δεν είναι εμπορικός???)
Τελικά δεν κατάλαβα τι σε χάλασε.αφού ΟΛΟΙ όσοι μου αντιπαράθεσες είναι και αυτοί "εμπορικούρες" κατά τα..δικά σου..:nounder:
Και ποιός σου είπε οτι τα clubs εδώ στην Ελλάδα παίζουν αυτούς που σου ανέφερα και απέρριψες.Μόνος σου είπες οτι δεν ασχολείσαι.Εγώ επειδή ασχολούμαι ΔΕΝ πάω γιατί ακριβώς δεν παίζουν trance.Παίζουν Shakira,Tornero και Πετρέλη.
Ούτε αμφισβήτησα τον Warren ή τον Seaman..Και συμφωνώ οτι εδώ στην ελλάδα ΔΕΝ μπορούμε να χορέψουμε-ευχαριστηθούμε αυτή τη μουσική πλην ορισμένων events..
Οπότε....ΤΙ ?

Last edited:

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Αν και δεν το ξεκαθαρίσαμε το θέμα (γιατι ο sasha εκτός των άλλων έπαιζε και trance 95-00)θα σταματήσω την συζήτηση γατί ξεφύγαμε...

Υ.Γ Έχω ενα φανταστικό set του sasha με τον zambiela που παίζουν breaks!!
Όλα τα λεφτά...

Υ.Γ Έχω όλα τα essential mix ever όλων των djs αν σου λέει αυτό κάτι...

Last edited:

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,549
αϊντε καιρός είναι.
Ανοίξτε άλλο θέμα, κοπιάρετε τα γραφτά σας αλλιώς θα πάνε άπατα, θαμμένα μέσα στα love stories....