Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025
Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όσο μεγαλώνω μαθαίνω...Dimosthenis said:Μητσ ειναι αρκετα πιο παλια απο σενα....!!!
Επιτέλους κι ένας "δικός" μου!!!!!!!!!!!:Banane0:PETRAN said:Αν ανεβάσεις θέμα για trance, progressive house, electro, breaks κ.λ.π τοτε σε στηρίζω με χίλια!!!
Κανένας άλλος δεν ακούει εδω μέσα τέτοιες μουσικές ρε παιδιά?
Για trance ή για r'n'b να ανεβασεις οσα θεματα θες. Να σπασουμε το κατεστημενο των γερων:grandpa: απο τα 70's... Ειναι γνωστο αλλωστε οτι η επομενη δεκαετια ηταν ΜΑΚΡΑΝ δημιουργικοτερη:music-smiley-006:Νικόλ said:Αν εγώ ανεβάσω θέμα για την trance ή για r'n'b ή ακόμη και για τον Βέρτη, θα με πάρετε με τις ντομάτες!!!!!
Δημήτρης Ιωάννου said:Για trance ΑΥΣΤΗΡΑ απο χορευτική μουσική αναλαμβάνω εγώ ευχαρίστως..
Μην εκτραπεί η κατηγορία παρακαλώ..![]()
PETRAN said:Με μια διαφορά φίλε Δημήτρη...
Η trance έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια...
Δημήτρης Ιωάννου said:Τι λες τώρα..?Και κατά ποιά έννοια "έχει πεθάνει"..?
Επειδή δεν "κυκλοφορεί" πια στα κλάμπς ή δεν είναι τόσο της μόδας ,όσο το house και τα ελληνικά?
Δηλαδή οι: Armin Van Buuren,Paul Oaekenfold,Tiesto,Paul Van Dyk,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κλπ, τί παίζουν ?
Ροκ ..?:nounder:
Εκτός αν ορίζεις αλλιώς την Trance εσύ (Goa,Psychedelic etc..) οπότε πάω πάσσο..
PETRAN said:Ήμουν κι εγω παιδί της trance..αλλα της ωραίας trance..
Trance άκουγα απο το το 1994 μέχρι και το 2000...
Όταν έπαιζε ο ΜΕΓΑΣ oakenfold(που αν και ήμουν απο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του,δυστυχώς έχει ξεφτύσει και είναι για φτύσιμο πλέον)ο sasha με τον diggers(τότε έπαιζαν back to back,τι ωραία χρόνια),ο ΘΕΟΣ warren, o van dyk κ.λ.π
Για Armin Van Buuren,Tiesto,Ferry Corsten,Matt Darey,Adam White κ.λ.π δεν συζητάω γιατί είναι η "εμπορικούρα" του κερατά!
Αυτό που λένε trance αυτήν την εποχή είναι σαν eurotrance που είναι το απόγειο της αηδίας...
Στα club δεν ξέρω τι παίζουν γιατί δεν ασχολούμαι πια...
Η εμπορικούρα που παίζει εκει μέσα δεν έχει προηγούμενο..
Όταν το 1999 στα creamfields στην Αγγλία με 35000 κόσμο άκουσα μαζί τους:
OAKENFOLD-WARREN-SASHA-VAN DYK-SEAMAN-TONG και πολλούς άλλους άλλαξα άποψη για το τι ακούμε εδώ στην Ελάδα...
Στο τελευταίο G.U του WARREN παίζει ένα κομμάτι που είναι YVEL AND TRISTAN MIX...
Οι άνθρωποι είναι Όυγγροι..
Για ψαξ'την λίγο...
Δυστυχώς ακούμε ότι μας πασάρουν και δεν θα'πρεπε να είναι έτσι τα πράγματα...
Φιλικά και χωρίς να υποννοώ, ούτε να θέλω να δείξω ¨κάποιος¨...
Δημήτρης..