workshop erotica

Απάντηση: Re: workshop erotica

Μπάμπης Κολέζας said:
ποιοί είναι ασυμβίβαστοι επειδή δεν βρίσκουν κάποιον/α να ..."συμβιβαστούν"...

Συμφωνω δυστυχως!:tdown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Panagiotis Manopoulos said:
Η σοφια των χρονων που εχουν περασει απο πανω σου δε κρυβεται Κε Γενικε μας

Μπάααα.... Μακάρι να ήταν έτσι αλλά και μόνο το γεγονός οτι έχω φίλο εσένα... -bye-

Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Μπάμπης Κολέζας said:
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση...
Που θα πάει όμως; Θα μάθουν..... -bye-
Έχω δεί "ασυμβίβαστους" στη ζωή μου.... ουκ ολίγους... Μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι την πατάνε χειρότερα απ' όλους...
Αν και είναι δύσκολο βεβαίως να καταλάβεις ποιοί είναι οι ασυμβίβαστοι, ποιοί νομίζουν οτι είναι ασυμβίβαστοι και ποιοί είναι ασυμβίβαστοι επειδή δεν βρίσκουν κάποιον/α να ..."συμβιβαστούν"...

Mα αυτό είναι το θέμα. Aν δεν βρείς τον/την κατάλληλη, πώς θα συμβιβαστείς? Kαι μιλάμε για περιπτώσεις που ψάχνουν για ουσιαστική σχέση και όχι επιφανειακές καταστάσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

MHTΣ said:
Mα αυτό είναι το θέμα. Aν δεν βρείς τον/την κατάλληλη, πώς θα συμβιβαστείς? Kαι μιλάμε για περιπτώσεις που ψάχνουν για ουσιαστική σχέση και όχι επιφανειακές καταστάσεις...
Εξαρτάται αν λέγοντας ιδανικό εννοείς το τέλειο λυπάμαι αλλα δεν το βρίσκεις. Μην βλέπεις τόσο τραγικό τον συμβιβασμό, απλά θα φροντίσεις να κρατήσεις τον άνθρωπο που θα είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

ΜΗΤΣ, η λέξη "ασυμβίβαστος" μου ακούγεται και λίγο ηρωϊκή.
Αν τη λέξη "συμβιβασμός" την αντικαταστήσεις με μια άλλη, πολύ κοντά νοηματικά, την "προσαρμογή", καταλήγεις σε άλλα συμπεράσματα.
Έχεις σκεφτεί το γεγονός αυτός που νομίζει οτι είναι ασυμβίβαστος να είναι απλά απροσάρμοστος; :D
(Πλάκα κάνω....;) )

Last edited:
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου ασυμβίβαστο. Tέλειο δεν υπάρχει. Aυτοί/ες που νομίζουν ότι θα το βρούν απατώνται. Aπλά νομίζω ότι όσο περισσότερα έχει κάνει κάποιος/α στη ζωή του τόσο καλύτερα μαθαίνει τί θέλει, τόσο πιό δύσκολο είναι να το βρεί και φυσικά όσο ωριμάζει τόσο πιό κοντά σε αυτό θέλει να είναι τελικά.

tatiana said:
Α και ένα μικρό note.....σε όσους νομίζουν ότι αυτό το thread διαβάζεται τόσο γιατί τυγχάνει να έχω διαφορετικό αναπαραγωγικό σύστημα από το 99% του forum.......I give to this 99% more credit than that.

Μικρές στατιστικές για όσους αρέσκονται να βαυκαλίζονται :
Το θέμα ανοίχτηκε από τον αξιότιμο κ. Μανωλάκο στις 04.07 και έως την εμφάνιση της Τατιάνας ( 24.07.) είχε συμπληρώσει 106 απαντήσεις μυνήματα σε 20 ημέρες . Από την ημέρα εμφάνισης της Τατιάνας και έως σήμερα , ήτοι εντός δύο ημερών , είχε άλλα 139 ποστς φθάνοντας αισίως τα 246 .
Συνοψίζοντας : 20 ημέρες - 106 μηνύματα
-εμφάνιση Τατιάνας -
2 ημέρες - 139 μηνύματα
Numbers do talk που θα έλεγε και η Τατιάνα .

Υ.Γ. Τόσο πολύ σας αρέσουν τα λευκώματα ;

Re: Απάντηση: workshop erotica

Dimosthenis said:
Ωστε εδω μου ειστε ολοι μαζεμενοι ....????:beee::slapface:
Μη δειτε καμμια γκόμενα...:speechless-smiley-0:eek::eek:

Eδώ τώρα κολλάει αυτό... (αν και εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη)

:flipout: :flipout: :flipout:

tatiana έχεις την τιμητική σου...

Μ αρέσει που από τη συζήτηση ακόμα και οι αρνητικοί καταλήγουν στο ότι όλοι τελικά συμβιβάζονται.......:P

Λοιπόν.......είπαμε....άλλοι συμβιβάζονται άλλοι όχι......τέλειο δεν υπάρχει αλλά οι περισσότεροι δεν ψάχνουν το τέλειο αλλά το λιγότερο κακό.

Ε κάτσε ρε παιδιά είπαμε συμβιβασμός συμβιβασμός.......αλλά για ένα δαχτυλίδι και ένα ταξίδι στην Καραιβική (στην καλύτερη) εγώ δε μοιράζομαι το διπλό μου κρεββάτι (άντε μοιράζομαι την ακρούλα με το σκύλο)

It takes more than that

Last edited:
Panagiotis Manopoulos said:
Να συμπληρωσω λεγοντας συμβιβασμο εννοουμε κοινωνικη ωριμοτητα;

Κοινωνική ωριμότητα δλδ βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που ονειρευόμαστε γιατί είναι ουτοπικό και ψάχνουμε την καλή κοπέλα που ξέρει να μαγειρευει καλό παστίτσιο, να βάζει πλυντήριο, να κάνει κανα δυο παιδάκια και να μη γκρινιάζει όταν βλέπουμε το ματς με τα παιδια? Το καλό παιδί με την καλή δουλειά στο Δημόσιο, σπίτι ιδιόκτητο και κανένα νοίκι έξτρα?

Η τον άνθρωπο που μπορεί να μη μοιάζει με τον Bradd ή την Angelina, αλλά μπορεί να μοιράζεται τα όνειρα και τους φόβους σου, να καταλαβαίνει τους σκοπούς σου στη ζωή, να σε νοιάζεται, να φροντίζει την πνευματική σου ανάπτυξη, να σε πιέζει να γίνεσαι καλύτερος αλλά και να σε παρηγορεί όταν πονάς.....α και να είναι καλός και στο κρεββάτι μην ξεχνιόμαστε.....

Ο καθένας το εννοεί διαφορετικά my dear

Δημήτριος Ντοκατζής said:

Σε μερικούς αρέσουν τα διαλευκώματα(!) αλλά για τους πιο πολλούς ισχύει αυτό που λες

Μικρές στατιστικές για όσους αρέσκονται να βαυκαλίζονται :
Το θέμα ανοίχτηκε από τον αξιότιμο κ. Μανωλάκο στις 04.07 και έως την εμφάνιση της Τατιάνας ( 24.07.) είχε συμπληρώσει 106 απαντήσεις μυνήματα σε 20 ημέρες . Από την ημέρα εμφάνισης της Τατιάνας και έως σήμερα , ήτοι εντός δύο ημερών , είχε άλλα 139 ποστς φθάνοντας αισίως τα 246 .
Συνοψίζοντας : 20 ημέρες - 106 μηνύματα
-εμφάνιση Τατιάνας -
2 ημέρες - 139 μηνύματα
Numbers do talk που θα έλεγε και η Τατιάνα .

Χαχαχαχαχαχαχα (στα ελληνικά)

Είναι που είμαι ενδιαφέρον άτομο και προκαλώ τους ανθρώπους στην κουβέντα βρε κουτό :P

tatiana said:
Κοινωνική ωριμότητα δλδ βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που ονειρευόμαστε γιατί είναι ουτοπικό και ψάχνουμε την καλή κοπέλα που ξέρει να μαγειρευει καλό παστίτσιο, να βάζει πλυντήριο, να κάνει κανα δυο παιδάκια και να μη γκρινιάζει όταν βλέπουμε το ματς με τα παιδια? Το καλό παιδί με την καλή δουλειά στο Δημόσιο, σπίτι ιδιόκτητο και κανένα νοίκι έξτρα?

Η τον άνθρωπο που μπορεί να μη μοιάζει με τον Bradd ή την Angelina, αλλά μπορεί να μοιράζεται τα όνειρα και τους φόβους σου, να καταλαβαίνει τους σκοπούς σου στη ζωή, να σε νοιάζεται, να φροντίζει την πνευματική σου ανάπτυξη, να σε πιέζει να γίνεσαι καλύτερος αλλά και να σε παρηγορεί όταν πονάς.....α και να είναι καλός και στο κρεββάτι μην ξεχνιόμαστε..... Δηλαδή αυτός ο τύπος ανθρώπου δεν γνωρίζει από μαγειρική , δεν πλένει τα ρούχα του ποτέ ( είναι πολύ πλούσιος και αγοράζει καινούργια μόλις λερωθούν; ) , δεν ενδιαφέρεται αν το παιδί τους θα είναι καλό παιδί κλπ κλπ

οσοι και όσες υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις , μάλλον είναι ανύπαντροι και ακούνε διηγήσεις περί γάμου από τον μακρυνό θείο τους Περίανδρο, ήδη 67 ετών σήμερα και μόνιμο κάτοικο Κολοκοτρωνιτσίου

οσοι και όσες υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις , μάλλον είναι ανύπαντροι και ακούνε διηγήσεις περί γάμου από τον μακρυνό θείο τους Περίανδρο, ήδη 67 ετών σήμερα και μόνιμο κάτοικο Κολοκοτρωνιτσίου

Νομίζω ότι δεν πιάνεις το ανάλαφρο ειρωνικό μου ύφος......αν και νομίζω ότι το πιάνεις απλά με πειράζεις....πάει καλά είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά για να είμαι και πιό σαφής...

Μην χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο.......Για μένα είναι πιο σημαντικό κάποιος να μοιράζεται τον ψυχισμό σου μέρος του οποίου είναι και το να νοιάζεσαι για τα παιδιά σου. Αν είναι πλούσιος δε με χαλάει.....ούτε και κανέναν τον χαλάει και μην ακόυσω κρυάδες....αλλά δεν είναι κριτήριο...για μένα

Ανύπαντρη σίγουρα είμαι. Διηγήσεις περί γάμου προτιμώ να μην ακούω, είμαι 3 γενιές Αθηναία και ο μακρινότερος συγγενής μου ζει στο Ψυχικό.

Τώρα μπορείς να με πεις και ψωνάρα για να ολοκληρωθεί η συνταγή:P

Και πριν ρωτήσεις.....ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!!!! (απλά προτιμώ να το κάνει η φιλιππινέζα):P

Last edited:
Διάβαζω κάτι για αμπελοφιλοσοφίες και αυτήν την επιμονή με το μέλος με το nickname Τατιάνα. ΑΝ ΔΕΝ κανω λάθος δεν είναι το μοναδικό θέμα που έχει γράψει, γιατι στα υπόλοιπα θέματα (λίγα ή πολλά δεν ξέρω) δεν έχει γίνει το ιδιο; Γιατι υποβιβάζετε τα μέλη που συμμετάσχουν στο θέμα εκφράζοντας τέτοιες απόψεις;
Και για να γυρίσω στο θέμα μας νομίζω ότι πολλοί μπερδεύουν τον συμβιβασμο με την αποδοχή της μετριότητας. Ότι κρατας κάποιον που έχει μειονεκτήματα που κανονικά δεν θα δεχόσουν δεν σημαίνει πως το τελείως αντίθετο απο αυτό που ονειρευόσουν...

ρε σεις θα γυρίσει ο Messier Λυμπε δε θα γυρίσει ? να θα δει τη έγινε και θα τα πάρει που του κάνατε τη κατηγόρια Λαμπιρη & Τατιανα* Show παρέα με τον Μικρούτσικο…

*tatiana δεν αναφέρομε σε εσένα φυσικά… ;)

GeonX said:
ρε σεις θα γυρίσει ο Messier Λυμπε δε θα γυρίσει ? να θα δει τη έγινε και θα τα πάρει που του κάνατε τη κατηγόρια Λαμπιρη & Τατιανα* Show παρέα με τον Μικρούτσικο…

*tatiana δεν αναφέρομε σε εσένα φυσικά… ;)

Δεκτόν....αλλά με τόση κριτική ρε παιδιά έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο άσχημα :(

Και είχα την εντύπωση ότι λέγαμε και σοβαρά πράγματα......:(

tatiana said:
Δεκτόν....αλλά με τόση κριτική ρε παιδιά έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο άσχημα :(

Και είχα την εντύπωση ότι λέγαμε και σοβαρά πράγματα......:(

Ολα αυτά δεν ανήκουν στην κατηγορία της μουσικής και είναι και εκτός θέματος με το αρχικό θρεντ του μανωλάκου . Ως εκ τούτου νομιμοποιούμεθα να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας

Ολα αυτά δεν ανήκουν στην κατηγορία της μουσικής και είναι και εκτός θέματος με το αρχικό θρεντ του μανωλάκου . Ως εκ τούτου νομιμοποιούμεθα να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας

Δεν με κατάλαβες...εννοούσα ως προς τα εμένα....και εκεί δεν δικαιούστε :)

Όσο για το αρχικό thread..θεωρώ ότι τα περισσότερ post σε πιο σοβαρό η πιο ανάλαφρο τόνο σε αυτό αναφέρονται...αλλά ας μην αναλωνόμαστε σε συζητήσεις άσχετες με το θέμα........