workshop erotica

Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Χαχαχαχχχααχαα πρώτη φορά με λένε womanoid....μου αρέσει.....μέγα κοπλιμέντο....

Και που είσαι ακόμα...ούτε τα μισά δεν ξέρεις.....:P

Εγώ να ξέρεις σε πάω που κάνεις ό,τι θες τον χρόνο... γενικά.
icon12.gif

Re: Απάντηση: workshop erotica

Νικόλ said:
Τι θέλεις να πω;
από πλευράς μου δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτό το θέμα κι επειδή πριν καιρό είχε ανέβει το εξής θέμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=670 καλό θα ήταν να το σεβαστούμε....

Έλα βρε Νικόλ....καλοκαιράκι είναι...πλακίτσα κάνουμε.......μη τσαντίζεσαι

Νικόλ said:
Τι θέλεις να πω;
από πλευράς μου δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτό το θέμα κι επειδή πριν καιρό είχε ανέβει το εξής θέμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=670 καλό θα ήταν να το σεβαστούμε....

Καλά, εσύ στο μυαλό μου είσαι και ξέρεις αν είμαι on ή off??

Απάντηση: Re: Απάντηση: workshop erotica

tatiana said:
Έλα βρε Νικόλ....καλοκαιράκι είναι...πλακίτσα κάνουμε.......μη τσαντίζεσαι
Δεν τσαντίστηκα με κάτι.... δεν με έχεις δει τσαντισμένη γι' αυτό το λες (δεν είναι εδώ κι ο fount να σου πει)!
Απλά θεωρώ πως υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία για τις ανάλογες συζητήσεις.

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Καλά, εσύ στο μυαλό μου είσαι και ξέρεις αν είμαι on ή off??
Δεν απάντησα σύμφωνα με αυτά που σκέφτεσαι αλλά σύμφωνα με τα posts και ούτε απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: workshop erotica

Νικόλ said:
Δεν τσαντίστηκα με κάτι.... δεν με έχεις δει τσαντισμένη γι' αυτό το λες (δεν είναι εδώ κι ο fount να σου πει)!
Απλά θεωρώ πως υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία για τις ανάλογες συζητήσεις.

Anyway.....για να μην το συνεχίσουμε που δεν έχει και πολύ νόημα απλά λέω ότι όλα είναι στα πλαίσια της χαλαρής καλοκαιρινής διάθεσης...είναι γνωστό ότι αυτό το thread έχει εκτροχιαστεί οπότε...ας μη χαλάμε τις καρδιές μας εντάξει? Δεν έχει νόημα....

Ηρεμία λοιπόν

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: workshop erotica

tatiana said:
Anyway.....για να μην το συνεχίσουμε που δεν έχει και πολύ νόημα απλά λέω ότι όλα είναι στα πλαίσια της χαλαρής καλοκαιρινής διάθεσης...είναι γνωστό ότι αυτό το thread έχει εκτροχιαστεί οπότε...ας μη χαλάμε τις καρδιές μας εντάξει? Δεν έχει νόημα....

Ηρεμία λοιπόν
Mια ψήφο υπέρ και από εμένα...

Μαλλον δεν τρωγονται. Ακομη.
Απλα ξεκινησαν με τα ορεκτικα για να φαγωθουν τον χειμωνα

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ουτε και εγω. Καλοκαιρι ειναι ρε παιδια μην φαγωθουμε...
Ποιός μίλησε βρε Νίκο για κάτι τέτοιο; Προσωπικά ήμουν σαφέστατη σε αυτό που πόσταρα κι επειδή ήταν κάτι για το οποίο είχε γίνει και παράκληση στα μέλη. Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να "φαγωθώ" με τον οποιονδήποτε.-bye-

Ελα βρε Νικολ αν μπορεσεις και διαβασεις απο την αρχη αυτο το θεμα θα δεις οτι το 95% ειναι εκτος θεματος!
Ηρθε η Τατιανα και νομιζοντας οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο αλλα οτι κανουν πλακα καποιος-καποιοι που εφυγαν για διακοπες, αληθεια ειναι οτι ξεφυγαμε τελειως!
Μεχρι και ο Μανωλακις συμμετειχε....
Δεν ειναι θεμα να χαλασουμε τις καρδιες μας νομιζω!