WoW!!!

Eddie

Senior Member
20 December 2007
470
Κανας μουρλος που να έτρεχε τα μεσάνυχτα να τσιμπίσει το expansion υπάρχει?
Εγώ μόλις γύρισα και ξεκινάω εγκατάσταση!!! -bye-

οχι ρε παιδιά ...

όχι πάλι με αυτό το καταραμένο το WoW !!!!

έχω δει ανθρώπους να καταστρέφουν τις ζωές τους με αυτό το κ@λοπαίχνιδο.

υ.γ φίλε eddie, δεν θέλω να σε θίξω, απλά έχω δει άνθρωπο να χαλάει αρραβώνα εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού
κι έχω κι άλλα παραδείγματα. .....

Άσε...έχω δει και εγώ κάτι παρόμοιο!!! Είναι κόλλημα αυτό το παιχνίδι. Αλλά επιτέλους ελεγχόμενο κόλλημα. Πλέον τουλάχιστον...

Τι ελεγχόμενο, ο ίδιος δεν έγραψες μόλις παραπάνω πως έτρεχες μεσάνυκτα?

Θυμάμαι που διάβαζα τις συμβουλές που έγραφε κάποιος για το παιχνίδι: μία από αυτές ήταν να προσέχουν οι παίκτες την αφυδάτωση!

έτρεχα μεσάνυχτα γιατί γύρισα από δουλειά αργά σήμερα και την έπεσα για μια ωρίτσα...και τώρα δεν έχω ύπνο. Άσε που χαλασμένο dvd μου δώσανε και τσάμπα και το τρέξιμο (λέμε τώρα...25 μου πήρε να πάω και να γυρίσω).

Μπα...ειναι ελγχομενο τώρα...είχα φάει κάτι καψίματα μόλις βγήκε...τώρα ευτυχώς δεν παίζω καν κάθε μέρα όπως παλιά. Το βράδυ μόνο 1-2 ωρίτσες αν δεν βγω.
Αλλά πραγματικά τέτοιο κάψιμο με παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Κάτι είχα ακούσει ότι υπάρχουν μέχρι και ειδικές κλινικές απεξάρτησης στην Ασία!!!

Το warcraft τι είναι?...άσε καλύτερα να μην ξέρεις που λένε!!! Μην σε πάρω και στο λαιμό μου!!!

Re: Απάντηση: WoW!!!

οχι ρε παιδιά ...

όχι πάλι με αυτό το καταραμένο το WoW !!!!

έχω δει ανθρώπους να καταστρέφουν τις ζωές τους με αυτό το κ@λοπαίχνιδο.

υ.γ φίλε eddie, δεν θέλω να σε θίξω, απλά έχω δει άνθρωπο να χαλάει αρραβώνα εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού
κι έχω κι άλλα παραδείγματα. .....

Από την άλλη εγώ γνωρίζω και μια ευτυχισμένη ιστορία
Φίλη από Ελλάδα παντρεύτηκε με Γερμανό με τον οποίο γνωρίστηκε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο WoW

Για να μη λέμε μόνο τα άσχημα!

βρε να ζήσουν τα παιδιά και να είναι ευτυχισμένα δεν λέει κανείς το αντίθετο.

απλά πολύ φοβάμαι οτι τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτή που αναφέρεις είναι οι εξαιρέσεις οι οποίες απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα ..

Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω 2 γάμους που έχουν γίνει από το Warcraft. Όπως και πολλές σχέσεις. Από την άλλη ξέρω και για χωρισμούς όπως επίσης και άτομα που χώρισαν την κοπέλα τους για να έχουν πιο πολύ χρόνο να παίζουν. ΑΠό εκεί και πέρα ο εθισμός σε αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλος. Γενικότερα μιλώντας εθισμός=no good. Πιο πολλούς έχει καταστρέψει παρά φτιάξει.

Ποτε δεν καταλαβα πως μπορουν μερικοι και παιζουν τις μλκιες που λεγονται wow και lineage... 15 λεπτα επαιξα και βαρεθηκα τη ζωη μου.

εεε...ίσως είναι επειδή δεν κρίνουμε κάτι σε 15 λεπτά...ειδικότερα ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρείται ότι "ξεκιναει" αφού φτάσεις τον χαρακτήρα σου στο ανώτερο επίπεδο. Ο καθένας φυσικά ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του όπως θέλει...:ernaehrung004: