Το ετήσιο συνέδριο φέτος θα διεξαχθεί από της 3 έως της 7 Ιουνίου
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Χαβαλέ κάνουμε το μηχανημα είναι τοπ απλώς φέρνει λίγο ο σχεδιασμός άμα το κοιτάξειςΑυτό δείχνει τη νοημοσύνη μας και γιατί ποτέ δε πρόκειται να προχωρήσουμε...
Sent from my SM-T830 using Tapatalk
Είναι για μεγάλες παραγωγές και μάντεψε όχι Ελλάδα δεν χρειάζονται τόση δύναμη.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα, ανεξαρτήτου τιμής, που να το κοντράρει...
Μέχρι 1.5tb ram, 3 layer 8k raw video playback χωρίς proxy, full res playback με color correction στο καθενα !
Το ιδιο και η οθονη...6K , HDR, με peak brightness 1650 nits και 1000nits average!
Αντίστοιχο μόνιτορ της Sony που έχω δουλέψει, αλλά μόνο 4κ έχει περίπου 30.000ευρω !
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα, ανεξαρτήτου τιμής, που να το κοντράρει...
Μέχρι 1.5tb ram, 3 layer 8k raw video playback χωρίς proxy, full res playback με color correction στο καθενα !
Το ιδιο και η οθονη...6K , HDR, με peak brightness 1650 nits και 1000nits average!
Αντίστοιχο μόνιτορ της Sony που έχω δουλέψει, αλλά μόνο 4κ έχει περίπου 30.000ευρω !
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα, ανεξαρτήτου τιμής, που να το κοντράρει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.