Το εντελώς glass theme μου θύμισε κάκιστα αντίστοιχα (themes) στο Android.
Κατά τα λοιπά, μια χαρά update δείχνει.
Έτσι είναι, πλέον έχουν φτάσει στα κινητά τα λειτουργικά συστήματα να είναι τόσο μεστά και ώριμα, που απλά μόνο κάποιες αισθητικές βελτιώσεις δίνουν αυτή την σπίθα, το άλλο να βάλει πια; Αισθητικά δεν μας έδινε το iOS δυνατότητες να έχουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το Android, ε τώρα έδωσε μια εναλλακτική για να σπάσει η μονοτονία…όχι κάτι τρομερό αλλά όχι και άσχημα….Εμένα δε μου φάνηκε άσχημο το glass look πάντως (εννοείται ότι αναφέρομαι στο κανονικό με τα χρώματα, το clear με τα άχρωμα εικονίδια είναι φρικτό, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα αντίστοιχα). Κατά τα άλλα μάλλον unexciting αναβάθμιση, αλλά εδώ που τα λέμε δεν έλειπε και τίποτα σοβαρό που να ανυπομονούμε να διορθωθεί.
Εμένα δε μου φάνηκε άσχημο το glass look πάντως (εννοείται ότι αναφέρομαι στο κανονικό με τα χρώματα, το clear με τα άχρωμα εικονίδια είναι φρικτό, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα αντίστοιχα). Κατά τα άλλα μάλλον unexciting αναβάθμιση, αλλά εδώ που τα λέμε δεν έλειπε και τίποτα σοβαρό που να ανυπομονούμε να διορθωθεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.