"Preview is a dedicated app to view and edit your pdfs" έλεγε στο video. Δεν είναι ξεχωριστό app; Δεν το έχει δει, just asking.αλλαξε ονομα το Files app σε preview
Δεν είναι ακόμα public beta, μόνο developers beta.ειμαστε σε beta?γιατι στο 15 pro δεν βλεπω κατι.
Ξεχωριστό, όπως στο macOS έχει finder & preview apps"Preview is a dedicated app to view and edit your pdfs" έλεγε στο video. Δεν είναι ξεχωριστό app; Δεν το έχει δει, just asking.
Ααα οκ, κάπου μάλλον μπέρδεψα το files με το finder ή κάτι τέτοιο. Δεν είχα πιεί καφέ ακόμη.Ξεχωριστό, όπως στο macOS έχει finder & preview apps
Σε Ipad και Macos είναι καλή δουλειά, στο Ιos έχω τις αμφιβολίες μου...Τελικά έχουν κάνει μπόλικη δουλίτσα under the hood, δεν είναι απλά ένα fresh coat of paint…
Μπα και εκεί είδα πολλές βελτιώσεις. Δες το video του Snazzy πιο πάνω.Σε Ipad και Macos είναι καλή δουλειά, στο Ιos έχω τις αμφιβολίες μου...
Προφανώς θα έχει βελτιώσεις, άλλα αισθητικά μου φάνηκε too much στις μικρές οθόνες των iphones, σε κάθε περίπτωση θα το δούμε και στην πράξη..πιο πολύ χάρηκα για το ipados καθώς μου δίνει πλέον σοβαρό κίνητρο να αγοράσω το Ipad Pro Oled που το λιγουρεύομαι τόσο καιρό άλλα δεν το αγόραζα λόγω του λειτουργικού, όπως και στο macos που του δίνει νέα αισθητική πνοή και θα νιώθω με το mac mini pro μου ότι αγόρασα νέο υπολογιστή!!Μπα και εκεί είδα πολλές βελτιώσεις. Δες το video του Snazzy πιο πάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.