WWDC 2025 (iOS 26)

Τελικά έχουν κάνει μπόλικη δουλίτσα under the hood, δεν είναι απλά ένα fresh coat of paint…

Τελικά έχουν κάνει μπόλικη δουλίτσα under the hood, δεν είναι απλά ένα fresh coat of paint…
Σε Ipad και Macos είναι καλή δουλειά, στο Ιos έχω τις αμφιβολίες μου...

Μπα και εκεί είδα πολλές βελτιώσεις. Δες το video του Snazzy πιο πάνω.
Προφανώς θα έχει βελτιώσεις, άλλα αισθητικά μου φάνηκε too much στις μικρές οθόνες των iphones, σε κάθε περίπτωση θα το δούμε και στην πράξη..πιο πολύ χάρηκα για το ipados καθώς μου δίνει πλέον σοβαρό κίνητρο να αγοράσω το Ipad Pro Oled που το λιγουρεύομαι τόσο καιρό άλλα δεν το αγόραζα λόγω του λειτουργικού, όπως και στο macos που του δίνει νέα αισθητική πνοή και θα νιώθω με το mac mini pro μου ότι αγόρασα νέο υπολογιστή!!

Για δείτε λίγο:

Το iOS 26 θα ανοίξει την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω παρόχου, συμπεριλαμβανομένου του RCS, σε εφαρμογές τρίτων (μόνο στην ΕΕ)​

Καλησπερα , την εχει βαλει κανεις την Beta στο Iphone Η να μην το επιχειρησω καν ;

Καλησπερα , την εχει βαλει κανεις την Beta στο Iphone Η να μην το επιχειρησω καν ;

Έχω το ipad 9ης γενιάς και δυστυχώς κάνει μπαμ ότι κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια από το 2021 που το αγόρασα δεν έχω κάνει ποτέ format και είναι μόνιμα σε developer mode.

Γενικά δουλεύει. Δεν έχω διαβάσει παράπονα. Αλλά αυτό έχει να κάνει και με τη χρήση του καθενός. Εγώ πχ το χρησιμοποιώ μόνο για ένα παιχνίδι, χαλαρή πλοήγηση και λίγο βίντεο. Δεν έχω πρόβλημα. Εσύ μπορεί να έχεις θέματα αν δουλεύεις την ΧΨΩ εφαρμογή.

Βαλτε αφοβα... :cool:

Την εχω σε ενα 11ρι απο την πρωτη στιγμη.... σε απλες εφαρμογες μηντια, δεν εχω κανενα θεμα πλεον. Σε τραπεζες δεν ξερω τι γινεται, ουτε καρτες εχω περασει. Η μπαταρια κανονικα, οι θερμοκρασιες ομοιως.
Ισως στην επομενη εκδοση τη βαλω και στο κανονικο.

Attachments

• IMG_0086.PNG
    IMG_0086.PNG
    773 KB · Views: 13
Σε τράπεζες και άλλα είναι το θέμα. …
Έχω ακούσει προβλήματα ακόμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως στο macos beta 2 παρατήρησα 4 προβλήματα. Ίσως έφταιγε κάτι σε εμένα αλλά δεν με απασχόλησε. Ο safari και το mail κρεμούσαν. Έβαλα το safari technology preview και έπαιζε κανονικά. Από άλλες εφαρμογές το iina και το MS outlook.

Χτες έβαλα την b3 και δούλεψαν. Μόνο το outlook δεν άνοιξα