www.bayreuther-festspiele.de

Το ότι δεν απάντησε κανείς, οφείλεται μάλλον στο ότι δεν ανακοινώθηκε επίσημα κάποιο κανάλι για τις μεταδόσεις.
Ισως τα θεματικά κρατικά ή κάποιο τοπικό τρίτο κανάλι μεταδώσει αποσπάσματα ή και ολόκληρο έργο.

Από μία μικρή αναζήτηση στο Internet είδα ότι μπορεί να δειχθεί από τα κρατικά της Γερμανίας κάποια στιγμή αργότερα ... όσον αφορά το Live , σχεδόν κάθε μέρα , μπορείς να το ακούσεις είτε από το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ είτε από το radio της Bayern 4 Klassik στην 19.2 δορυφορική τροχιά ...

Επίσης μπορείς να δεις stream από το Internet , πληροφορίες στην ιστοσελίδα επάνω , περί τα 10.000 εισιτήρια με κόστος 49 ευρώ , εξαντλημένα όμως ... ετοιμάζομαι για του χρόνου ...

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ ...

Φεστιβάλ κλασσικής μουσικής , από τον Wagner , πολύ διάσημος στους κύκλους της , με αναμονή 7 ετών για εισιτήριο , μεγάλο σε διάρκεια ( 30 σχεδόν συνεχόμενες ημέρες )

ΥΓ δεν είμαι φαν αυτής της μουσικής , για τον πατέρα μου το ψάχνω ... παρόλαυτα με αρέσει να παρακολουθώ , είναι πολλές διαφορετικές νότες , από την μονοτονία του pop και του r'n'b ...

Dankeschoen (για το Bayern 4 Klassik)! Τα ακούω από το Τρίτο, αλλά δεν ήξερα ποιο γερμανικό κανάλι/ραδιόφωνο τα μεταδίδει απευθείας.

Τίποτα , εδώ είναι ένας χώρος που ανταλλάσσουμε πληροφορίες , και έχω βρει πολλές πληροφορίες εδώ , απλά η κλασσική μουσική είναι ένας άγνωστος χώρος στο Internet , και δυσκολεύομαι να βρω κάτι ...

όσον αφορά το Live , σχεδόν κάθε μέρα , μπορείς να το ακούσεις είτε από το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ είτε από το radio της Bayern 4 Klassik στην 19.2 δορυφορική τροχιά ...
Να συμπληρώσω ότι το Bayern 4 Klassik μεταδίδει το πρόγραμμα του με ήχο Dolby Digital και ενίοτε πολυκάναλο DD 5.1