Εγω στο άλλο νημα σας ειπα και για δοκιμη αλλα με γράψατε (λεω δεν με παίζουν επειδη δεν ειμαι χαιεντάςκαλά και οι δυό σας.....:violent-smiley-030:
γιατί δε μιλάτε βρε τόσο καιρό ?
Το χω κι εγω αλλα δεν προλαβα να το βάλω ακόμα….Αμα θες μπορω να στο φερω (μαζι με το macbook pro και κανα terra flac) να το δοκιμασεις
.....
Self-interest mode ON :
Να ριξω ενα ματι και ενα αυτι σε αυτο το εργαλειο σου...
.....
Οποτε θες κανονίζουμε (έχει κι αλλα εργαλεία…πιο ‛’φρεσκα’’ να δεις…..)Θα σας φερω την ερχομενη εβδομαδα ενα heavily modified bencmark.
Με macbook pro / amarra και γλυκα. Για κανονιστε τιποτε...
Θα σας φερω την ερχομενη εβδομαδα ενα heavily modified bencmark.
Με macbook pro / amarra και γλυκα. Για κανονιστε τιποτε...
Εγω στο άλλο νημα σας ειπα και για δοκιμη αλλα με γράψατε (λεω δεν με παίζουν επειδη δεν ειμαι χαιεντάς)
Τον αράπη κι αν τον πλένεις....![]()
εδώ βρε σε δίνει στεγνά ο Δημητρακούδης...![]()
Εγω στο άλλο νημα σας ειπα και για δοκιμη αλλα με γράψατε (λεω δεν με παίζουν επειδη δεν ειμαι χαιεντάς)
Εχουμε και τέτοιο είδος (μετά πανιού) αλλά μόνο με δύο ηχεία !!!!
Είμαστε λίγο ιερόσυλοι εμείς οι δικάναλοι !!! Epson + Stewart 103 in με δύο ηχεία........
ΥΓ Ένα μιλφειγ Κωνσταντινίδη παρακαλώ για εμένα
Οποτε θέλετε κανονίζουμε για το wyred4sound και το βαρέως τροποποιημένο benchmark, διαθέτω σπίτι, dac για δοκιμές , mac, amarra, pure - music, πολλά τέρατα, το μόνο που δεν έχω είναι γαλακτομπούρεκο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.