wyred4sound DAC 2

καλά και οι δυό σας.....:violent-smiley-030:

γιατί δε μιλάτε βρε τόσο καιρό ?
Εγω στο άλλο νημα σας ειπα και για δοκιμη αλλα με γράψατε (λεω δεν με παίζουν επειδη δεν ειμαι χαιεντάς :p)

Αμα θες μπορω να στο φερω (μαζι με το macbook pro και κανα terra flac) να το δοκιμασεις
.....
Το χω κι εγω αλλα δεν προλαβα να το βάλω ακόμα….
Self-interest mode ON :
Να ριξω ενα ματι και ενα αυτι σε αυτο το εργαλειο σου... :D
.....
Θα σας φερω την ερχομενη εβδομαδα ενα heavily modified bencmark.
Με macbook pro / amarra και γλυκα. Για κανονιστε τιποτε...
Οποτε θες κανονίζουμε (έχει κι αλλα εργαλεία…πιο ‛’φρεσκα’’ να δεις…..)

ΥΓ Ένα μιλφειγ Κωνσταντινίδη παρακαλώ για εμένα

Εγω στο άλλο νημα σας ειπα και για δοκιμη αλλα με γράψατε (λεω δεν με παίζουν επειδη δεν ειμαι χαιεντάς :p)

εδώ βρε σε δίνει στεγνά ο Δημητρακούδης...:grinning-smiley-043

Οποτε θέλετε κανονίζουμε για το wyred4sound και το βαρέως τροποποιημένο benchmark, διαθέτω σπίτι, dac για δοκιμές , mac, amarra, pure - music, πολλά τέρατα, το μόνο που δεν έχω είναι γαλακτομπούρεκο :grinning-smiley-043

Θα βαλω την μαμα μου να μας φτιαξει γαλακτομπουρεκο.
Αλλα Ανδρεα, ετουτοι εδω ειμαστε αλλοι τυποι....
Θα ακουμε μεν, αλλα θα ψαχνουμε τι δειχνει ο προβολεας :ADFADF1:

Εχουμε και τέτοιο είδος (μετά πανιού) αλλά μόνο με δύο ηχεία !!!!

Είμαστε λίγο ιερόσυλοι εμείς οι δικάναλοι !!! Epson + Stewart 103 in με δύο ηχεία........

Εχουμε και τέτοιο είδος (μετά πανιού) αλλά μόνο με δύο ηχεία !!!!

Είμαστε λίγο ιερόσυλοι εμείς οι δικάναλοι !!! Epson + Stewart 103 in με δύο ηχεία........

βάλτε κι ένα κατάρτι και φωνάξτε και έναν καπετάνιο....

με θελετε και μενα να φερω και το απλο το bench pre μιας και ολα αυτα που λετε ειναι υποψηφια για αγορα οποτε με ενδιαφερει heavily:))

ΥΓ Ένα μιλφειγ Κωνσταντινίδη παρακαλώ για εμένα

:offtopic:
Δοκίμασε από τη "Despina" και θα με θυμηθείς. :firstprize:
Αλλά πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 ωρών, το λέει και το manual (μου έδωσαν κάρτα που γράφει οτι αν δεν καταναλωθεί εντός 3ώρου, να φυλαχθεί στην κατάψυξη).

Εξαιρετικό!!!:grandpa:

Οποτε θέλετε κανονίζουμε για το wyred4sound και το βαρέως τροποποιημένο benchmark, διαθέτω σπίτι, dac για δοκιμές , mac, amarra, pure - music, πολλά τέρατα, το μόνο που δεν έχω είναι γαλακτομπούρεκο :grinning-smiley-043

μέσα...
εχω φοβερό μιλφέιγ....Παπαιωάννου.....και αμά θέλετε κι άλλο κατοικίδιο....έχω σε αντιλόπη.....