X-Files [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 6 25.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 25.0%
  • Καλή

Votes: 7 29.2%
  • Μέτρια

Votes: 3 12.5%
  • Κακή

Votes: 2 8.3%

• Total voters
    24
Re: X-Files (2016)

Και μενα.

Eπιτηδες εφτιαξαν τοσο σπυριαρηδες ηθοποιους για τους νεους Μολντερ και Σκαλυ ? :flipout:

Αν και τον νεαρο τον ξερουμε ηδη απο το Flash .

5 επισόδεια άνευ ουσίας.
Αφού ήταν να βγάλουνε μόνο 6 επεισόδια, θα ήταν καλύτερο να τελείωνε κάπως το story, να υπήρχε κάποια ροή, κάποιο μυστήριο που να πήγαινε από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Αυτό τώρα είναι 6 ανούσια επεισόδια για να πούνε ότι κάνανε κάτι.

Εκτός και αν το έχουνε να το συνεχίσουνε ( με Duchovny & Anderson, όχι με άλλους ).

Εγώ το'κοψα μετά το 2ο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω φορτωθεί στην πλάτη μου άλλα 10 χρόνια, ή το ότι αυτά τα 10 χρόνια ήταν η χρυσή εποχή της τηλεόρασης και ο πήχυς ανέβηκε κατακόρυφα, πάντως με τα σημερινά δεδομένα δε μου λέει τίποτα.

6 επεισοδια ειναι ολα κι ολα.

Με διαφορετικα στυλ γραφης ττο καθε επεισοδιο πιθανολογω για να ανιχνευσουν τις ορεξεις του κοινου και το που θα παει η σειρα αν δοθει παραγγελια για Ongoing σειρα....

Απάντηση: X-Files (2016)

Εγω βλέπω έναν αέρα στον duchovny στον ρόλο που ενσαρκώνει που μου αρέσει. Το διασκεδάζει σαν ένας fed up γκουρου, χαλαρά με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ενώ επαληθεύεται πάντα! like it

Για εμένα κορυφαία στιγμή ήταν όταν μπήκε στη γραμμή του achy breaky heart και άρχισε τα slides!
Ήταν το ολοκληρωτικό yeehaw του καλιφορνέζου που όταν κατέβηκε από το αεροδρόμιο και είδε να φοράνε όλοι καουμπόϊκα καπέλα είπε ολίγον αφ'υψηλού "you've gotta love Texans"! :flipout:

Last edited:

από το δεύτερο το έχω σταματήσει κάποια στιγμή θα δω και τα υπόλοιπα αλλά δεν μου λέει κάτι ,καμιά σχέση με τα παλιά
ίσως το βαρεθήκαμε κιόλας

Kαι γω δεν ακολουθω εαν μας πασαρουν το νεαρο διδυμο που ειδαμε στο 5 επεισοδιο,ετσι μοιαζει, γιατι δεν μας τους ξεφουρνισαν αμεσως, που δεν θα τους εβλεπε κανενας,αλλα αφου ο Φοξ και η Σκαλι εκαναν την αναδρομη στο παρελθον, την αυτοκριτικη τους και στην συνεχεια μας παρουσιασαν το διδυμο με τις "ευλογιες" τους..
Η σειρα ειναι απο τις λιγες που αλλαξαν την τηλεοραση στην εποχη της,πρωτοποριακη,σχεδον ολες οι σειρες του ειδους πηραν στοιχεια απο αυτην που βλεπαμε πριν 10-15 χρονια, θα ηθελα να χει νεα σεζον,αλλα οχι με αλλο διδυμο και να βρουν σεναριογραφους της προκοπης,το πεδιο δοξης εξακολουθει να ειναι λαμπρο,αρκει να βρεθουν οι καταλληλοι συντελεστες...

Τι να μαζέψουν ?
Δεν υπάρχει κάτι για συνέχεια.

When I spoke to series creator Chris Carter last month at New York Comic-Con, he didn’t deny that the potential for a new, Amell-and-Ambrose-fronted series was out there. But he didn’t confirm it either. Instead, he noted that the pair’s X-Files contracts do not contain “a series deal beyond” the six-episode revival, adding, “People can speculate, but [their pacts] weren’t negotiated that way.”

σαν λάτρης της σειράς θα πω ότι αυτά τα νέα επεισόδια πάσχουν σοβαρά από σενάριο....κρίμα....

Απάντηση: X-Files (2016)

Μία χαρά το 6, τα έκανε όλα άνω κάτω και μείναμε με την..... (λαχτάρα) αγκαλιά!
Ευελπιστώ σε νέα σεζόν!

Μόλις είδα το επεισόδιο.
Αν δεν βγάλουνε άλλα επεισόδια οι τύποι είναι για πολλές ντομάτες και γιαουρτώματα.
Δεν είναι closing αυτό.
Έτσι και το κόψουν εδώ εντάξει, ΕΛΕΟΣ. Ε Λ Ε Ο Σ.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...RjvUqRLEDHA4NcWCCLmvjNM6-fAnm_iAAxYXJ_JrnSx2w
Τι ήταν αυτό που έδειξαν ρε παιδιά ; πλοκή που έπρεπε να την απλωσουν σε 3 επεισόδια τουλάχιστον μας την σερβιραν σε 45 fast track λεπτά. Ο χρόνος τελείωσε αλλά η ιστορία όχι... ότι να ναι. Πέρα από το δεύτερο επεισόδιο όλα τα άλλα ήταν για μπατσες. Αρπαχτη...