X-Men: Η Πρώτη Γενιά — X-Men: First Class

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: X-Men: First Class (2011)

Ωραιος! Δες και το X-men Origins : Wolverine και μετα παρτα απο την αρχη (1, 2 και 3) ωστε να τα δεις με την χρονικη τους σειρα.

Απάντηση: X-Men: First Class (2011)

Μια χαρα ηταν. Δεν μου αρεσε οσο τα πρωτα 2 αλλα ηταν οτι πρεπει για home cinema Κυριακης!

Re: Απάντηση: X-Men: First Class (2011)

Μια χαρα ηταν. Δεν μου αρεσε οσο τα πρωτα 2 αλλα ηταν οτι πρεπει για home cinema Κυριακης!

Ακριβως ετσι κι εγω!!

Γελασα πολυ στο σημειο που προσεγγισαν τον Τζακμαν :flipout:

Καλό, όχι σαν τα δύο πρώτα, θα συμφωνήσω. Το θέμα με τους ρηχούς και άσχετους μεταλλαγμένους αρχίζει και με κουράζει, παρότι fan της σειράς.

Η μύγα - αραπίνα και ο τύπος που πέταγε με τους υπέρηχους ήταν πολυ κουφοί χαρακτήρες...

Εξαιρετική ταινία κατά την γνώμη μου.Από τις καλύτερες που έχω δεί με υπερήρωες από κόμικ ! Μου άρεσε περισσότερο από τις πρώτες τρείς !!!!...Για τους ρόλους μ' άρεσε ο κυβερνήτης του αμερικάνικου πολεμικού πλοίου.Τέλεια φάτσα στρατόκ...λου :flipout:από τον βετεράνο σε τέτοιους χαρακτήρες Ironside, ο Bacon πολύ καλός, ο Fassbender τέλειος δεν το περίμενα, αν και λίγο ψηλός αφού είχα συνηθίσει τον Μακέλεν (υπάρχει βέβαια η διαφορά ηλικίας στους ρόλους) ενώ ο Flemyng είναι πραγματικά αγνώριστος !!!...
Τώρα για τον Μακαβόϋ με απογοήτευσε άλλη μιά φορά, δεν κάνει ο άνθρωπος, το ίδιο με εκνεύρισε και στο The Conspirator όπως και στο Wanted.Δεν κάνει για χαρακτήρες με βάθος όπως ο καθηγητής Χ ή ο δικηγόρος Εϊκεν, πάνε να τον περάσουν για action hero όπως τον Brody με το στανιό μου φαίνεται.

Πολλά +++ η σκηνή με τον Wolverin...πολύ γέλιο ! :flipout:

...o οποίος δεν αναφέρθηκε στο cast. Εκτός αν δεν είδα καλά.

Πολύ καλή, διατηρείται στο υψηλό επίπεδο όλης της σειράς, χωρίς να φτάνει το κορυφαίο (για μένα) Wolverine ή το ελάχιστα υποδεέστερο X2.
Του McAvoy, ενώ μου αρέσει, νομίζω ότι δεν του πολυπήγαινε ο ρόλος. Θα προτιμούσα κάποιον άλλο. Ο Fassbender πολύ καλός και πιο ταιριαστός. Ο Kevin Bacon, όπως έχετε ήδη αναφέρει, κλέβει χαλαρά την παράσταση, ενώ μου άρεσε και η Raven/Mystique. Από τους υπόλοιπους ο Beast νομίζω ότι είναι ο μόνος που ξεχωρίζει.

Η δε σκηνή του Wolverine πανέξυπνη!

Από τους υπόλοιπους ο Beast νομίζω ότι είναι ο μόνος που ξεχωρίζει.

Πολύ έξυπνη η σκέψη του σεναριογράφου να τον βάλει στην ταινία...Στο Χ3 τον βλέπαμε να έχει πολύ ενεργό ρόλο στην υπόθεση και να είναι πολύ άνετος με τους υπόλοιπους Χmen χωρίς να ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν !!

Εχει πολύ ψωμί το φραντσάϊζ...ελπίζω να δούμε και άλλες συνέχειες ή prequel ! Δεν είναι βαρετοί οι Xmen ! :a0210:

Πολύ έξυπνη η σκέψη του σεναριογράφου να τον βάλει στην ταινία...Στο Χ3 τον βλέπαμε να έχει πολύ ενεργό ρόλο στην υπόθεση και να είναι πολύ άνετος με τους υπόλοιπους Χmen χωρίς να ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν !!

Εχει πολύ ψωμί το φραντσάϊζ...ελπίζω να δούμε και άλλες συνέχειες ή prequel ! Δεν είναι βαρετοί οι Xmen ! :a0210:

Μαζι σου νικολα!!! φερτε χμεν στο λαο να βλεπει!!! :ADFADF1:

Είμαι ο μόνος που ψήφισε μέτρια την ταινία και ίσως την αδικώ λίγο, σε σύγκριση με τα τσουβάλια πατάτες που βλέπουμε τελευταία.
Βλέπεται μια χαρά και αρκετά διασκεδαστική είναι, έχει και δυνατές στιγμές.
Αν την συγκρίνουμε όμως με τα υπόλοιπα X-men υστερεί στα περισσότερα σημεία.
Το σενάριο έχει αξία μόνο όσο περιγράφει τη "δημιουργία" του Μαγκνέτο, είναι ο μόνος ρόλος που διατηρεί τη σκοτεινιά και τη σημασία των διαπροσωπικών σχέσεων που καθοδηγούν τη δράση στις προηγούμενες ταινίες. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες εμφανίζονται ως περιφερειακές του καρικατούρες, ακόμη και ο ρόλος του μετέπειτα Αρχηγού είναι απλά συμπληρωματικός του Μαγκνέτο και ίσως δεν πείθει και ως "αρχηγός".
Προφανώς θα υπάρξουν και συνέχειες, με λίγο μικρές βελτιώσεις θα δούμε πιο αξιόλογες ταινίες, σαν τις προηγούμενες.

Ανάμεσα στο "καλή" και "πολύ καλή", επέλεξα τελικά Π.Κ. (για το είδος της) γιατί με έκανε να θέλω πάλι να δω τα παλιά καλά ΧΜΕΝ... (το wolverine δεν μου άρεσε ιδιαίτερα).

Καλό, όχι σαν τα δύο πρώτα, θα συμφωνήσω. Το θέμα με τους ρηχούς και άσχετους μεταλλαγμένους αρχίζει και με κουράζει, παρότι fan της σειράς.

Η μύγα - αραπίνα και ο τύπος που πέταγε με τους υπέρηχους ήταν πολυ κουφοί χαρακτήρες...

Ο Banshee δηλαδη ο τυπος που πετουσε χρησιμοποιωντας υπερηχους ειναι απο τους πιο παλιους χαρακτηρες των Χμεν. Απλα τον γνωρισαμε σε μεγαλυτερη ηλικια οχι μωρο που ηταν τωρα.
Την μαυρομυγα ουτε εγω την ηξερα.

...o οποίος δεν αναφέρθηκε στο cast. Εκτός αν δεν είδα καλά.

Για αυτο λεγεται εμφανιση cameo.

Πολλες φορες ουτε καν πληρωνονται για την εμφανιση τους αυτη.

Μου άρεσε αρκετά. Ωστόσο ασυγχώρητο το λάθος σχετικά με τον Professor X (όποιος δεν το χει δει ας μην ανοιξει το spoiler)

Βλέπουμε πως έμεινε παράλυτος το 1962 και τότε χώρισαν και οι δρόμοι του με τον Μαγκνίτο. Ωστόσο:
1) Στην αρχή του X-Men 3 τους βλέπουμε μαζί να στρατολογούν το κοριτσάκι Τζην αρκετά χρόνια μετά το '62 και με τον Professor X να περπατάει.

2) Στο τέλος του Wolverin επίσης αρκετά χρόνια μετά το '62 εμφανίζεται πάλι ο Professor X όρθιος ξανά να μαζεύει τα μεταλλαγμένα παιδάκια μεταξύ των οποίων και ο Σκοτ.