Ξαφνικα κολληματα!!!

KRIEMA

New member
24 March 2009
56
Ανοιξη
Εχω το PS3(80 giga) 1 χρονο και κατι.Εχθες λοιπον παιζοντας το Quantum of solace σε συγκεκριμενο σημειο με πολλες εκρηξεις κολλησε και η εικονα και ο ηχος.Το κλεινω το ανοιγω ξανα φτανω στο ιδιο σημειο στις εκρηξεις παλι κολλημα!Τι μπορει να φταιει μιας και σε pr010 που επαιξα υστερα δουλεψε απροβληματιστα.Μπορει να σας ακουγεται κουφο αλλα τι μπορει να φταιει.

φιλε νομιζω οτι το ps3 σου ειναι ετοιμο να παραδωσει πνευμα.
μαλλον πας για YLOD.
αυτα τα κοληματα σε εκρηξεις μαλλον τα κανει επειδη η καρτα γραφικων ειναι ετοιμη να καει και οταν ζοριζεται και ανεβασει θερμοκρασιες κολαει.

ok ολα αυτα και τι κανω απο δω και περα;Πρεπει να κανω κατι να σωθει η απλα περιμενω το μοιραιο;Επειδη διαβασα σε αλλο θεμα για την αλλαγη παστας για εμενα ειναι δυσκολο νε επεμβω μονος μου.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

αυτα με τις παστες ειναι προσωρινη λυση,θα παιξει και μετα απο λιγο καιρο θα τα φτυσει παλι.
αστο μεχρι να ψωφησει και μετα πηγαινε το στο ebw και με 90 ευρω σου κανουν αντικατασταση και σου δινουν και 3 μηνες εγγυηση,ή το πας commetron και με 130 ευρω σου αντικατασταση και σου δινουν 1 χρονο εγγυηση.

ασε τον ανθρωπο με τις αντικαταστασεις ..

ξεκονισμα παστα και ενα format

Thanks Sfortis η αληθεια ειναι οτι δεν μου το εχει ξανακανει σε αλλο παιχνιδι!!!Μεχρι στιγμης τουλαχιστον.....