Ξαφνικά restart στον Pioneer LX82

O τετραγωνικός παλμός εχω καταλάβει ότι δεν ειναι το καλύτερο για τον ήχο.

Τωρα βέβαια αν αυτό ειναι ακουστό (αναλόγως συστήματος βέβαια) ή / και αφορά και πιθανά προβλήματα δεν το ξερω...

Γενικα πλεον η ποιότητα κατασκευής πέφτε κάθε μέρα (στα περισσότερα μηχανάκια).

Για τους Pioneer ακούγονται γενικά πολλά προβλήματα και έχουν και πολλές παρεξενιές (ειδικά με την τροφοσοσία τους - πχ το εδω και χρόνια / μοντέλα bug που κλείνουν μερικές φορές με delay πολλών sec (πατάς το power off, ακους το ''κλακ'' αλλα το μηχανακι παραμένει με τις ενδειξεις ανοιχτες για λίγη ωρα ακόμη)).

Τωρα βεβαια, μονο Pioneer είχα τα τελευταία χρόνια οπότε δεν ξερω τι παίζει και αλλού.

Παντως και ενας Denon A1XV που χα παλιότερα (πολύ ακριβότερος και με πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής) είχε βγάλει βλάβη στα pre out (και πήγε 2 φορες service).

Το έχω αντιμετωπίσει με LX83, απλά δεν έκανε restart, άναβε και μετά απο 2-3 sec έσβηνε χωρίς κάποιο θόρυβο μέχρι να κλείσει. Το έφτιαξα στο Μανωλόπουλο. Κόστος 250 για επισκευή (κίτ με σετ ολοκληρωμένων όπως μου είπαν) ή 450 για αλλαγή πλακέτας. Σε 15 μέρες τον είχα πίσω (7 διαγνωση+7 επισκευή). Φυσικά το είχα πάνω σε πολύμπριζο ασφαλείας APC το οποίο δεν έκανε τίποτα. Εικάζω ότι μου την έφτιαξε η ΔΕΗ αφού 2 μέρες πριν είχε καεί ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης.

Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.Αλλο κακο ξανα,κανενα να μη βρει.Και εκανε και αυξησεις η ΔΕΗ τρομαρα της!

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον LX53, θα ήθελα να ρωτήσω τον παθώντα αν ο LX82 είναι δικτυακός. Αν ναί, τότε αποσύνδεσε το δίκτυο από πάνω του και ξαναδοκίμασε.

Σε όλους τους AVR του 2010 υπάρχει δικτυακό πρόβλημα που έχει να κάνει με τα broadcast πακέτα που στέλνονται από DLNA συσκευές, clients και servers, όταν ο ενισχυτής είναι στο ίδιο subnet. Ο LX82 πρέπει να είναι σειρά του 2009.

Nαι, τέτοια πείτε μου..... :BDGBGDB55:

Ευτυχώς μέχρι στιγμής τόσο η 5090Η όσο και ο LX-82 δουλεύουν απρόσκοπτα.....

Και να συνεχίσουν να δουλεύουν Κώστα...

Δυστυχώς ό,τι Pioneer έχω πάρει έχει χαλάσει τουλάχιστον μια φορά! Απο την άλλη, σε απόδοση/features πιστεύω είναι top, οπότε συνολικά δεν το μετάνιωσα...Μακάρι να ήταν και πιο αξιόπιστα..........γιατί δεν είναι. Κρατάω πισινή για τον AVR αφού όπως είπα μάλλον έφταιξε η ΔΕΗ..
:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Ξαφνικά restart στον Pioneer LX82

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον LX53, θα ήθελα να ρωτήσω τον παθώντα αν ο LX82 είναι δικτυακός. Αν ναί, τότε αποσύνδεσε το δίκτυο από πάνω του και ξαναδοκίμασε.

Σε όλους τους AVR του 2010 υπάρχει δικτυακό πρόβλημα που έχει να κάνει με τα broadcast πακέτα που στέλνονται από DLNA συσκευές, clients και servers, όταν ο ενισχυτής είναι στο ίδιο subnet. Ο LX82 πρέπει να είναι σειρά του 2009.

Ναι, ειναι δικτυακος, αλλα οπως ειπα εχω αποσυνδεσει τα παντα και ακομα συνεχιζει με το ιδιο προβλημα.

Το αστειο (μονο αστειο δεν ειναι βεβαια) παντως ειναι οτι τοσα αρνητικα σχολια για την αξιοπιστια των pioneer, πρωτη φορα διαβαζω τοσα μαζεμενα.
Αν το ηξερα νωριτερα, δεν νομιζω να εκανα την αγορα και να πηγαινα σε μια αντιστοιχη σειρα της yamaha.
Οπως ειπε ομως και ο Chrpep, δεν μετανιωνω, γιατι απο ηχο ημουν ικανοποιημενος.
Βεβαια αυτο το remote δεν καταφερα ποτε να το κανω να δεχτει εντολες απο αλλο remote :smash: