Ξαφνική αγορά 75άρας+

Re: Απάντηση: Ξαφνική αγορά 75άρας+

Ενώ οι LCD δεν έχουν προβλήματα...

εχω περασει αμετρητες ωρες σαν ψυχαναγκαστικος,να κατσω να βρω μια λυση για το banding αλλα τιποτα δεν γινοταν,

οσο για το φιλο πανω εχει ενα δικιο,γιατι και παλι εχω το νου μου να κλεινει η τβ α να 4 ωρες,αλλα χαλαλι της πραγματικα.καθομαι και βλεποω τωρα το last dance σε 4κ αναλυση,παιδια η ποιοτητα που βλεπεις δεν υπαρχει απλα.

Για μενα ουκ εν το πολλω το ευ,να πας απο OLED σε σειρα φτηνη της samsung,μου φαινεται αδιανοητο.
Ειχα δει περσι σε demo μαγαζιου 50αρα απτη σειρα NU7xxx με δικο μου στικακι με βιντεακια (τα τεστ απο εδω κ καποια demo που ξερω πως παιζουν στην F6800 που ειχα) κ η εικονα ηταν 3-4 σκαλες κατω.Απογοητευση.Μαυρα πορτατιφ,τετραγωνα διαβαθμισεων κβαντισμου κ καμενες πληροφοριες,κολληματα.Ναι ειχε κ 400ευρω αλλα για μενα μπροστα στην 40F6800 των 6 ετων,θα ηταν καθαρα πεταμενα λεφτα η αγορα της.Εκτος κ αν προοριζεται για καφενειο, η πρακτορειο να δειχνει το κινο.
Αφου θες διαστασεις,προτζεκτορας κ πανι.Πολυ φτηνοτερα πολυ καλυτερα,κ μεγαλη εικονα.Αντε κ μια φτηνη του κιλου lcd να παιζει μεσημεριαναδικα

Απογοητευση.Μαυρα πορτατιφ,τετραγωνα διαβαθμισεων κβαντισμου κ καμενες πληροφοριες,κολληματα

Η XG80 πάντως είναι ανώτερη γιατί έχει καλύτερη επεξεργασία εικόνας/κίνηση, wide colour gamut και παραδοσιακά η σειρά 8 είναι αρκετά πιο φωτεινή από την NU7

μιας και ο κωτσος εχει ατοκο πλανο δοσεων μπαινω στο πειρασμο να ανεβω στα χρηματα,και γλυκοιταζω 75ΧG8596 Στα 1,600 η την 85αρα στα 2.000.

με banding κλτπ θα εχω μεγαλα θεματα?οτι θα εχει κατι ειναι το μονο σιγουρο,το θεμα εινα ποσο ενχολητικο θα ειναι.

καποια αλλη προταση στις 75+ εχουμε??

75XG85 έχει ips άρα δεν είναι καλή ιδεά για ταινίες με σβηστά φώτα. Η 75XG80 είναι καλύτερη σε αυτό το κομμάτι.
Η 85XG85 έχει VA panel

75XG85 έχει ips άρα δεν είναι καλή ιδεά για ταινίες με σβηστά φώτα. Η 75XG80 είναι καλύτερη σε αυτό το κομμάτι.
Η 85XG85 έχει VA panel

βασικα πως βρισκουμε ποια τηλεοραση εχει va pane?και επισης οσες τβ εχουν va πανελ στις ταινιες φαινεται καλυτερα?

βασικα πως βρισκουμε ποια τηλεοραση εχει va pane?και επισης οσες τβ εχουν va πανελ στις ταινιες φαινεται καλυτερα?

Το VA ειναι μονοδρομος για να δεις ταινιες σαν ανθρωπος.οτιδήποτε αλλο οπως IPS ειναι αυστηρά για φωτεινό χωρο κ θα γκριζαρει τα μαυρα αν κλεισεις το φως.Ελα όμως που στο παράδειγμα μου πανω κ οι 2 ειχαν VA αλλα με 6 χρονια διαφορα ηλικιας κ διαφορετικές προτεραιότητες υλοποίησης.

Οπως κ ναχει οσο μεγαλυτερο το πάνελ εμφανιζονται κ ελαττώματα της ετεροφωτης φυσης του οπως σκιες στις γωνίες διαρροες φωτος δηλ κα.

για αυτη εδω τι λετε παιδια??Sony KD-70XF8305
θα με καλυψει για ταινιες 4κ μεσου νετφλιξ??

απο γνωστο μου τη βρηκα.

Η συγκεκριμένη ήταν το απόλυτο value for money μοντέλο, ανάμεσα στις LCD, προ διετίας. Η τιμή της έφτασε (προς τα κάτω) περίπου στα χίλια ευρώ, οπότε με βάση αυτό το νούμερο και την κατάστασή της κρίνεις αν αξίζει για αγορά. Αλλιώς, βρίσκεις 70" LG με (πολύ) λιγότερα από χίλια ευρώ.

Re: Απάντηση: Ξαφνική αγορά 75άρας+

Η συγκεκριμένη ήταν το απόλυτο value for money μοντέλο, ανάμεσα στις LCD, προ διετίας. Η τιμή της έφτασε (προς τα κάτω) περίπου στα χίλια ευρώ, οπότε με βάση αυτό το νούμερο και την κατάστασή της κρίνεις αν αξίζει για αγορά. Αλλιώς, βρίσκεις 70" LG με (πολύ) λιγότερα από χίλια ευρώ.

σε θεμα ποιοτητας εικονας αξιζει ομως τωρα?και στα χρηματα κατω απο 900 ευρω.??

Απάντηση: Re: Ξαφνική αγορά 75άρας+

Χίλια ευρώ ήταν κάποτε, όχι τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Ξαφνική αγορά 75άρας+

Χίλια ευρώ ήταν κάποτε, όχι τώρα.

απο γνωστο μου παιδια την βρηκα και ρωταω αν αξιζει να δωσω περιπου 900 ευρω να τη παρω,

Δεν αξίζει για δυο λόγους
1. Κάποτε είχε 1000 ευρώ σε προσφορά
2. Με 1200 παίρνεις την 75ρα XG80 καινούρια με 2 χρόνια εγγύηση. αυτή αν χαλασει τι θα την κάνεις;

Δεν αξίζει για δυο λόγους
1. Κάποτε είχε 1000 ευρώ σε προσφορά
2. Με 1200 παίρνεις την 75ρα XG80 καινούρια με 2 χρόνια εγγύηση. αυτή αν χαλασει τι θα την κάνεις;

Αν δεν κανω λάθος η XG80 είναι 50hz ενώ η η XF8305 ηταν 100... βεβαια άλλο καινούρια άλλο μεταχειρισμένη

Αν δεν κανω λάθος η XG80 είναι 50hz ενώ η η XF8305 ηταν 100... βεβαια άλλο καινούρια άλλο μεταχειρισμένη

εχει τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση ακομα η 8305,επισης ειναι va pane,+100ari panel, και δεν εχω προσεξει να εχει banding clouding,ειναι μια ασφαλης αγορα μπορω να πω για μενα.

μαλλθν καταληγω σε αυτην...

εχει τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση ακομα η 8305,επισης ειναι va pane,+100ari panel, και δεν εχω προσεξει να εχει banding clouding,ειναι μια ασφαλης αγορα μπορω να πω για μενα.

μαλλθν καταληγω σε αυτην...
Το καλο με την μτχ, είναι ότι πας, την βλέπεις και δεν έχεις το άγχος clouding - banding που έχουμε σε κάθε καινούρια τηλεόραση.