ξαφνικο σταματημα αναπαραγωγης mp4 σε samsung tv lcd

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Senior Member
3 October 2006
429
ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΕΡΡΕΣ
εβαλα να δω μια ταινια 1080p σε μορφη mp4 και ενω η κανονικη της διαρκεια ηταν 2ωρες και 50λεπτα ξαφνικα σταματησε στις 2 ωρες και 3 λεπτα.Την εβλεπα απο το media player samsung tv με εναν σκληρο εξωτερικο,μου τοχει ξανακανει και αλλες φορες, τσεκαρισμενα βεβαια η ταινια εχει συνεχεια εως τελος,μηπως ξερει κανεις να βοηθησει?ευχαριστω

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Senior Member
3 October 2006
429
ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΕΡΡΕΣ
Χμμ...γνωστό μου φαίνεται το σύμπτωμα.
Κάνει το ίδιο αν μετατρέψεις το ΜΡ4 σε MKV με το MKVToolnix;
δεν εχω δοκιμασει να το κανω mkv λες με την μετατροπη να ειναι οκ? ποιοτητα εικονας ιδια μετα την μετατροπη?

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Senior Member
3 October 2006
429
ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΕΡΡΕΣ
Το πιο απλό είναι μόλις σε πετάξει έξω να επιλέξεις πάλι το αρχείο και θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

υπεριωνα δεν το κανει το δοκιμασα διακοπτεται η αναπαραγωγη του αρχειου και δεν ξεκινα με τιποτα

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
δεν εχω δοκιμασει να το κανω mkv λες με την μετατροπη να ειναι οκ? ποιοτητα εικονας ιδια μετα την μετατροπη?
Ποιότητα εικόνας είναι ίδια. Δεν γίνεται νέα κωδικοποίηση, μόνο ο container αλλάζει. 5 λεπτά υπόθεση, το πολύ.

Το πιο απλό είναι μόλις σε πετάξει έξω να επιλέξεις πάλι το αρχείο και θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.
Αν είναι το ίδιο πρόβλημα, δεν γίνεται. Η τηλεόραση δεν βλέπει το κομμάτι του αρχείου μετά το ~2:03.