Ξανά αναζήτηση δικάναλου ενισχυτή

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
5,203
Ναι! Φτωχού στην τιμή, μα τιμίου στη...ζωή!
Αναζήτηση (δηλ προτάσεις για...) ολοκληρωμενου ενισχυτη, ΧΩΡΙΣ:
- Οποιουδήποτε είδους ψηφιακή ευκολία
- έως 100w/8
- καλό ήχου για ταHarbeth c7es3xd
- έως 1000€ βαριά βαριά
-used? Γιατί οχι;
Πιθανώς να είχε θέση στις αγγελίες ζήτησης, μα εγώ ζητώ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τις απαιτήσεις μου, κι όχι προτάσεις για ...ψώνια (αγορές εννοώ, όχι κάτι άλλο...).
Λοιπον;

Δεδομένου ότι η Harbeth "κούρδιζε" με Naim (και η Naim με Harbeth) θα κοίταγα για κανένα μεταχειρισμένο Nait 5i ή XS.
Από εκεί και πέρα ότιδήποτε σε Άγγλικό μικρό ολοκληρωμένο (Roxsan, Cyrus, Exposure κλπ) θα σου κάνει...

Ναι! Φτωχού στην τιμή, μα τιμίου στη...ζωή!
Αναζήτηση (δηλ προτάσεις για...) ολοκληρωμενου ενισχυτη, ΧΩΡΙΣ:
- Οποιουδήποτε είδους ψηφιακή ευκολία
- έως 100w/8
- καλό ήχου για ταHarbeth c7es3xd
- έως 1000€ βαριά βαριά
-used? Γιατί οχι;
Πιθανώς να είχε θέση στις αγγελίες ζήτησης, μα εγώ ζητώ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τις απαιτήσεις μου, κι όχι προτάσεις για ...ψώνια (αγορές εννοώ, όχι κάτι άλλο...).
Λοιπον;
Kάτοχος των C7 ES3, με Αίολο Ultra(ΚΤ88). Τι μουσικές ακούς;

Για κλασσική, jazz και οποιοδήποτε είδος είναι χτισμένο πάνω σε φωνητικά, τα Harbeth με λυχνίες έχουν πολύ φυσικό, ξεκούραστο ήχο και soundstage.
Θέλει βέβαια προσοχή σε πηγές και καλώδια για να μην γίνει πολύ laid back.

Αν είσαι περισσότερο πρός το rock/pop, κοίτα κάποιον καλό integrated.

Προτείνω να πας μόνο σε μεταχειρισμένο και μόνο μετά από μια καλή ακρόαση στο χώρο σου.

...Από εκεί και πέρα ότιδήποτε σε Άγγλικό μικρό ολοκληρωμένο (Roxsan, Cyrus, Exposure κλπ) θα σου κάνει...

Πριν περίπου 15 χρόνια είχα ακροαστεί στο Studio 17 τα 7ES-2 (ή τα C7ES-3) με Sugden ολοκληρωμένο και σε άνοιγμα της έντασης άρχισε να ψαλιδίζει! Δεν θυμάμαι πoιος Sugden ήταν αλλά δεν ήταν από την compact σειρά που είχε τότε, ήταν μεγαλύτερο μοντέλο. Εγώ μικρό σε δύναμη ενισχυτή δεν συνιστώ, ούτε με αυτά ούτε με τα SHL5 εκτός και κάποιος ακούσει μόνιμα σε χαμηλές στάθμες.