και τι διαφορα εχει αυτος ο βελτιωμενος σε σχεση με τον παλιο?
τον εχει κανεις με το PSU η το SLAP της kingrex? εντυπωσεις;
Εγώ τον συνόδευσα στο φοιτητικό δωμάτιο(περίπου 27 τμ) του υιού με ηχεία Magnat symbol pro 160(92db/4 ohm).Καλώδια ηχείων τα παλιά,καλά και φθηνά DNM reson.Πηγή το laptop του.
Τ' αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα καλό.Εκτεταμένη εικόνα,αρκετό σώμα,καλό και περιγραφικό μπάσσο,εκφραστικές και φυσικές μεσαίες,υψηλές αέρινες χωρίς γρέζια. Εννοείται,ότι τα ηχεία(αποκάλυψη για τα 160 ευρά που κοστίζουν),ήταν και παραμένουν άστρωτα-είναι ένα ζήτημα να στρώσουν με τον μικρούλι...
Συνεκτιμόντας τις παραμέτρους,που θα βελτιωθούν με το στρώσιμο των ηχείων σε σώμα,μεσαία και μπάσσο,θάλεγα ότι τα 350 περίπου ευρά,που κοστίζουν ο ενισχυτάκος,τα ηχεία και τα καλώδια αποδίδουν για πολλά περισσότερα χρήματα.Ο υιός έμεινε εντυπωσιασμένος,άν και στην αρχή κοίταγε...περίεργα τον ενισχυτάκο.Μού είπε,ότι και φίλοι του που το άκουσαν έμειναν το ίδιο εντυπωσιασμένοι(του είπα ν' ανακαλύψουν κι αυτοί το φόρουμ μας).
Ενα πρόβλημα.είναι ότι η μαμίσια κάρτα ήχου του φορητού δεν μπορεί να οδηγήσει καλά.Επόμενο βήμα,μιά αγορά μιάς νέας USB που πιστεύω,ότι θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το ήδη πολύ καλό αποτέλεσμα.
Σκεφτομουν ενα παρομοιο συστηματακι για χρηση αποκλειστικα με τον σταθερο υπολογιστη στο γραφειο,παρεα με καποιο οικονομικο ηχειο (μικρου ογκου) γιατι προτιμω να δωσω 300-400Ε και να εχω καλο ηχο σε μετριες εντασεις(πχ για internet radio και mp3 την ωρα που σερφαρω) παρα να να καταφυγω σε ενα ζευγος "πλαστικων" ηχειων για PC με κοστος ~100Ε και "φτηνιαρικο" ηχο.Πακετα ηχειων 5.1 ,7.1...17.1 με αφηνουν παγερα αδιαφορο
Δεν σκοπευω να τον χρησιμοποιησω για σοβαρες/απαιτητικες ακροασεις,υπαρχει ηδη ενα ικανοποιητικο συστημα ακριβως για αυτη τη δουλεια.
Πιστευετε οτι αξιζει μια τετοια κινηση ?
Φαίνεται κελεπούρι στα λεφτά του και από τις περιγραφές ο ήχος του μοιάζει να είναι κατά KingRex μεριά, με πιό soft χαρακτήρα από τον Trends. Ένα συγκριτικό θα είχε πολύ ενδιαφέρον.Eνα μικρο off topic (και οποιος θελει απανταει )
http://www.audio-magus.com/product_p/ppt70i.htm
Αυτον , που καποιος το ανεφερε σε αλλο θεμα , και ο οποιος εχει τα ρευματα του..τον εχει ακουσει καποιος ?Μπορει να κανει μια συγκριση με το trends ?
Eιναι ακριβος της ιδιας φιλοσοφιας /σχεδιασης με το trends ?
Mε λιγα λογια ειναι ενας ντοπαρισμενος trendsD ) η παμε σε διαφορετικο ηχο παλι ?
Λοιπόν ο Trends, μπορεί να κάνει τα κατάλληλα γι αυτόν ηχεία να παίζουν σαν ... ακουστικά. Ακούγοντας απόψε γνωστές μουσικές από το PC μου με ακουστικά Sennheiser eH-350, συνειδητοποίησα ότι ο Trends παράγει ήχο συγκρίσιμο με αυτά. Στο παρελθόν μου είχε συμβεί μόνο με ψαγμένα και δυστυχώς ακριβά συστήματα.
Eνα μικρο off topic (και οποιος θελει απανταει )
http://www.audio-magus.com/product_p/ppt70i.htm
Αυτον , που καποιος το ανεφερε σε αλλο θεμα , και ο οποιος εχει τα ρευματα του..τον εχει ακουσει καποιος ?Μπορει να κανει μια συγκριση με το trends ?
Eιναι ακριβος της ιδιας φιλοσοφιας /σχεδιασης με το trends ?
Mε λιγα λογια ειναι ενας ντοπαρισμενος trendsD ) η παμε σε διαφορετικο ηχο παλι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.