Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Η δοκιμή έγινε σε τρία «στάδια», από τη στιγμή που το 50άρι έχει τρία ζεύγη εισόδων.

Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ στο τσιγαρόκουτο, είναι η μεσαία του, ίσως η πιο "σωστή" μεσαία που έχω, μέχρι τώρα, ακούσει από μηχάνημα έως τα 800€.

Βάζοντας το τσιγαρόκουτο να παίζει στην είσοδο των χαμηλών, η μεσαία του εξαφανίστηκε, όπως και οι υψηλές του, το ATC στις χαμηλές δεν ήταν ο "φονιάς" που ξέρω από άλλα set up, αλλά "τρωγόταν".

Βάζοντας το, τώρα στις μεσαίες, εξαφανίστηκαν όλα τα υπόλοιπα, η μεσαία όμως έδειξε πολύ καλά "δόντια", καλύτερα αποτελέσματα από ότι όταν συνδέθηκε στην είσοδο των χαμηλών.

Βάζοντας το τώρα στις υψηλές, εκεί είχα πρόβλημα, από τη στιγμή που εξαφανίστηκαν μεσαίες και χαμηλές αλλά ταυτόχρονα βγήκε ένα γρέζι στις υψηλές, αποτέλεσμα που με έκανε να σκεφθώ διάφορα που αφορούσαν και τα ηχεία και τον ενισχυτή… εχμ, τσιγαρόκουτο ήθελα να γράψω.

Αυτά :-)

αν αυτή η κριτική ήταν στο αμαζον, εκεί που λέει "ήταν αυτή η κριτική χρήσιμη σε σας" με κλίμακα 1-5 θα έβαζα 1....

Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι περισσότερο "ωφέλιμος" για εσάς :-(

Ελπίζω να μπορέσω να είμαι περισσότερο σε κάτι άλλο, που θα είναι πιο σοβαρό ως δοκιμή και όχι απλά ένα παιχνίδι περιέργειας :-)

Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

σε τρία στάδια
:huh2::huh2::huh2: :confused:

Μάλιστα!

1ο στάδιο: Σύνδεση στις μπόρνες των χαμηλών και μετά οι βραχυκυκλωτήρες "μοίραζαν" στις μεσαίες και από εκεί στις υψηλές,
2ο στάδιο: «Τουμπάρισμα» οι βραχυκυκλωτήρες των χαμηλών, σύνδεση στις μπόρνες των μεσαίων και οι βραχυκυκλωτήρες "μοίραζαν" στις χαμηλές και στις υψηλές.
3ο στάδιο:«Τουμπάρισμα» οι βραχυκυκλωτήρες των υψηλών, σύνδεση στις μπόρνες των υψηλών και οι βραχυκυκλωτήρες "μοίραζαν" στις μεσαίες και στις χαμηλές.

Όπως συζητήσαμε παραπάνω, ανάλογα που συνέδεα αρχικά το καλώδιο των ηχείων άλλαζε και το αποτέλεσμα. :-)

Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι περισσότερο "ωφέλιμος" για εσάς :-(

Ελπίζω να μπορέσω να είμαι περισσότερο σε κάτι άλλο, που θα είναι πιο σοβαρό ως δοκιμή και όχι απλά ένα παιχνίδι περιέργειας :-)

θα ήθελες όμως ?:idea:

μας αρέσουν τα παιχνίδια περιέργειας.
(Κοίτα σύντομα θα το έχω και εγώ στα χέρια μου).
Δεν παύω να είμαι περίεργος όμως.

Πάντως τις τρεις διαφορετικές καταστάσεις δεν τις κατάλαβα τι ήταν και τι αντιπροσώπευαν.
Ούτε σε τι εντάσεις δοκιμάστηκαν, πρόγραμμα κλπ.
(έστω και σαν εκδήλωση περιέργειας γάτας....-bye-)

γράφαμε μαζί....

(οι απορίες παραμένουν...)

γράφαμε μαζί....

(οι απορίες παραμένουν...)

Τελικά, μου αρέσει το ότι δε θα έγραφα για το πώς έπαιξε!

Χρησιμοποίησα τρία cd, εμπορίου:

Chuck Manzione - Children of Sanchez O.S.T.
Miles Davis – Bitches Brew
Michael Bubleʼ –Call me Irresponsible

Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω και πολύ δυνατά, μέγιστο να έπιασα 80db.
Ευτυχώς έχει ησυχία ο χώρος και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Νομίζω ότι την ερώτηση για τις καταστάσεις, την κάλυψα με την απάντησή μου στον κο Βασίλη Τ.

Πλάκα θα είχε να δοκίμαζα ως τελικούς δύο κομμάτια με άλλο προ-ενισχυτή, σε κάθετη (ο καθένας να οδηγεί ένα ηχείο) ενίσχυση.
Ευτυχώς που το κόστος είναι, σχετικά, μικρό για τέτοιες δοκιμές.

Last edited:

Φίλτατοι, τελικά έχει δοκιμάσει κανείς συν-φορουμήτης το trends με fostex, hemp … Omega, Loth-x ιδιοκατασκευές ?

Last edited:
Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Φίλτατοι, τελικά έχει δοκιμάσει κανείς συν-φορουμήτης το trends με fostex, hemp … Omega, Loth-x ιδιοκατασκευές ?
Aναμένουμε τον τριπαθο , και θα γίνει η δοκιμή και με φόστεξ και με μπασρεφλεξια και θα κοντραριστεί με se με την ίδια ισχύ .

Τελικά, μου αρέσει το ότι δε θα έγραφα για το πώς έπαιξε!

Χρησιμοποίησα τρία cd, εμπορίου:

Chuck Manzione - Children of Sanchez O.S.T.
Miles Davis – Bitches Brew
Michael Bubleʼ –Call me Irresponsible

Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω και πολύ δυνατά, μέγιστο να έπιασα 80db.
Ευτυχώς έχει ησυχία ο χώρος και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Νομίζω ότι την ερώτηση για τις καταστάσεις, την κάλυψα με την απάντησή μου στον κο Βασίλη Τ.

Πλάκα θα είχε να δοκίμαζα ως τελικούς δύο κομμάτια με άλλο προ-ενισχυτή, σε κάθετη (ο καθένας να οδηγεί ένα ηχείο) ενίσχυση.
Ευτυχώς που το κόστος είναι, σχετικά, μικρό για τέτοιες δοκιμές.

τελικά γεφυρώνονται?
πως χρησιμοποίησες ένα γιά κάθε κανάλι ?

Δεν γεφυρώνονται (με την έννοια του να έχεις ένα κουτάκι ως μονομπλόκ), διότι το συγκεκριμένο chip της Tripath είναι ήδη γεφυρωμένο στο εσωτερικό του. Μπορείς να τους δουλέψεις όμως ως stereo τελικούς οπότε υπάρχει χώρος για παιχνίδι. Π.χ. έναν για τις υψηλές (και των 2 ηχείων) κι έναν για τις χαμηλές.

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Εγώ πάντως δε κατάλαβα ούτε στο περίπου το πως παίζει το σπιρτόκουτο.

Θα περιμένω αυτόν του Παναγιωτίδοφ να τον ακούσω με τ'αυτάκια μου.

ΥΓ: 80ντιμπιά με τα 50άρια??? Αν τα είχα εγώ σε μεταμεσονύχτια ακρόαση θα τα έβαζα στα 105 έτσι, για αρχή.

χεχε

Εγώ έχω ηχείο 84 db
Δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο, αλλά θεωρητικά πρέπει να τα σπρώξει μέχρι τα 92-95.
Αλλά και στα 88 να τα πάει πλάκα θα έχει...
Άλλωστε γιά άλλη δουλειά το παίρνω

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Εγώ έχω ηχείο 84 db
Δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο, αλλά θεωρητικά πρέπει να τα σπρώξει μέχρι τα 92-95.
Αλλά και στα 88 να τα πάει πλάκα θα έχει...
Άλλωστε γιά άλλη δουλειά το παίρνω

για γραφείο????

όχι βρε στο γραφείο έχω το denon (ud-m31) με Dantax Octava-1.

Γιά τα ακουστικά το παίρνω

Βασικά..ζητώ συγνώμη γιά την ακαταστασία, αλλά τρέχουν 3-4 projects ταυτοχρόνως

Τώρα λίγα λόγια:
1. Αρχικά είναι μικρό...Εξαιρετικά και αστεία μικρό. Το αστείο αρχίζει από τη συσκευασία που την περιμένεις μεγαλύτερη. Ακόμα και η συσκευασία ενός creek OBH είναι μεγαλύτερη... Και έχει συνέχεια. ανοίγεις το κουτί και βρίσκεις άλλα δυό πολύ (!) μικρότερα κουτάκια, ενώ στον ίδιο χώρο πρέπει να χωρεσει και ένα καλώδιο 220 V... Όταν ανοίγεις το κουτάκι του ενισχυτή τότε είτε γελάς είτε σε λούζει κρύος ιδρώτας... Είναι μικρότερο από τροφοδοτικό...Εστω μεγαλύτερο ελαφρώς από τροφοδοτικό μικροσυσκευής ή υπολογιστή τσέπης. Και ελαφρύ επίσης...
2. Το manual... αλλο αυτό. 2 σελίδες Α4 διπλωμένες στη μέση με συρραπτικό. Σε άπταιστα Κινεζοαγγλικά. Ένα γραμματικό ή συντακτικό λάθος κάθε 2 γραμμές...
3. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά μικρό και προβληματίζεσαι, τα σοβαρά προβλήματα αρχίζουν όταν κάνεις απόπειρα να συνδέσεις ηχεία και είσοδο. Λάβετε τα μέτρα σας γιατί το βραχυκύκλωμα είναι πολύ εύκολη υπόθεση.
4. Σουζάρει με τα interconnect πολύ περισσότερο και από το bs....
5. Διαλέξτε έναν καλό δίσκο γιά αρχή. Εχει την τάση να αποκαλύπτει...

Τώρα ...πως παίζει?
Με τα Κ1000 πάνω κάτω το ίδιο
Με τα bbc (μου) ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ....
Με τα mylo ...παίζει. Ναι...

Δεν θέλω να πω άλλα.
(για την ώρα)

Attachments

• Img_8401.jpg
    Img_8401.jpg
    110.8 KB · Views: 151
Last edited: