ΞΑΝΑΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,679
Αφίχθηκε πριν από 15 μέρες περίπου και έχει γράψει ήδη 50 πλευρές δίσκων...
Αλλά από τις πρώτες στροφές και αρύθμιστη έδειξε τα δόντια της...
μάλλον το δόντι της ή καλύτερα το δοντάκι της γιατί είναι μόλις 1.7 mm.

Το πρόβλημα είναι με μένα που πάνω που είπα ότι θα μείνω με τα βινυλιάκια που μάζευα μιά ζωή, πλέον ο δρόμος είναι μονόδρομος.

Τα μόνα που έχω να πω είναι (χιλιοφορεμένα):
εξαιρετική αναγνωστικότητα, μεσσαία και υψηλές από άλλο πλανήτη, μπάσο και χαμηλό από τα βάθη του Αδη...
Χροιές, πνευστά, πιατίνια τα πιάνεις.
ακόμα και τα χιλιοχρονισμένα μου ελληνικά βινύλια αναστήθηκαν και λάλησαν.

Γιά δεύτερη φορά φέτος η μουσική μας ζωή απέκτησε νέο ενδιαφέρον (η πρώτη οι trends)...

Σε σχέση με την παλιά καραβάνα denon dl103, υπερτερεί από τα αποδυτήρια (το ξέρω δεν λέω κάτι νέο, αλλά απλά θα πρέπει να το πω ή denon ήταν η πιό τίμια κεφαλή που πέρασε από το πλατώ μου).

προβλήματα ?
η αυξημένη προσοχή που ζητάει καθώς το μικροσκοπικό διαμαντένιο μασίφ cantilever της είναι εξαιρετικά ευαίσθητο
αν και έχει την ίδια ονομαστική ευαισθησία με την denon, νομίζω ότι είναι πιό χαμηλοέξοδη...
μαζεύει πολύ περισσότερο μαλλί παίζοντας...
μετά από αυτήν ... το χάος οικονομικά.
Έχω μαζέψει ήδη αρκετά links από βινυλιομάγαζα και ψάχνομαι.

εσείς.... ακόμα cd ακούτε ?:grandpa:

Attachments

• Img_8454s.JPG
    Img_8454s.JPG
    39.8 KB · Views: 137
  • Img_8460s.JPG
    Img_8460s.JPG
    52 KB · Views: 82
  • Img_8464s.JPG
    Img_8464s.JPG
    51.4 KB · Views: 99
Δημήτρη εξαιρετική αγορά και πραγματικά για τα λεφτά της είναι πολύ σπουδαία κεφαλή. Νομίζω πως και ένα χιλιάρικο ακόμη να έκανε ,θα ήταν μέσα στα όρια.

Κεφαλάρα.

Και απότι βλέπω έχει αυξηθεί η έξοδός της σε σχέση με την 17D2. Τώρα γιατί δεν είναι ίδια με την 103.... :chinscratch:

Πρόσεξέ την πράγματι γιατί σπάει εύκολα.

Με γειά.

Έρχομαι σε λίγες μέρες και θα φέρω τον Larry Carlton σε γιαπωνέζικο βινύλιο να τον ακούσουμε.

καλά μη νομίζεις και τεράστια διαφορά...Αντε αντί 300 να είναι 280 mV
μπορεί να είναι και η ιδέα μου, γιατί γενικά τελειώνω τον mbl....:grinning-smiley-043. Όλο στο και τέταρτο ακούω μέχρι και 25 πήγα τέρμα και ήθελα κι άλλο...(βλέπεις οι τρεντς..)

θα τα φέρεις ...ΟΛΑ...:firstprize:

Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Με 'γειές! Τη βλέπω όμως όξω, όξω. Η υπερκρέμαση ήρθε τσίμα, τσίμα ε; :chinscratch:

έξω τη βλέπεις επειδή στον sme στο κέλυφος υπάρχει μόνο μιά θέση και η υπερκρέμαση ρυθμίζεται από τη βάση.
Ετσι κάθονται όλες.
Πάντως ήρθε μιά χαρά.

Γιά την ώρα παίζει στα 2 γρ.

Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Μεγειές! Μεγειές! :)

Πρόσεξέ την πράγματι γιατί σπάει εύκολα.

Μπα, γουρούνι είναι! Η δική σπάει ακόμη και άμα την στραβοκοιτάξεις! :flipout:

media.nl

πού ' ν την ?

Εννοώ την 17D3.

Απάντηση σε όλους αυτούς που έκαναν την 103 θεά. Εχουν γραφτεί μυθικά όπως ότι δεν έχει αντίπαλο μέχρι τα 1000$ και άλλα ωραία. Το έχω ξαναγράψει, για μένα είναι μια κεφαλή που κάνει 100 και παίζει γι αυτά με το ζόρι.

ναι καλά...
αμα δεις το προφίλ του έχει 4 dl 103... ο γάτος...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Μεγειές! Μεγειές! :)

Μπα, γουρούνι είναι! Η δική σπάει ακόμη και άμα την στραβοκοιτάξεις! :flipout:

Με τέτοιο μακρύ... cantilever πάλι καλά να λες.

Προσωπικά όποιος γνωρίζω να είχε στην κατοχή του blue point special την έχει κουρέψει (ο ίδιος ή κάποιο βλαστάρι του) τουλάχιστον άπαξ. μάλλον αυτό έχει κληροδοτηθεί και σε άλλα μοντέλα.

Η dynavector αντίθετα έχει το μικρότερο cantilever αλλά είναι όλο διαμαντένιο και έτσι δεν έχει ελαστικότητα. Γι αυτό σπάει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Με τέτοιο μακρύ... cantilever πάλι καλά να λες.

Είναι και γυμνούλα... Έχει και μακρύ cantilever, τι να περιμένεις; :flipout:

Προσωπικά όποιος γνωρίζω να είχε στην κατοχή του blue point special την έχει κουρέψει (ο ίδιος ή κάποιο βλαστάρι του) τουλάχιστον άπαξ. μάλλον αυτό έχει κληροδοτηθεί και σε άλλα μοντέλα.

Βγάζει τρελό χρήμα η Sumiko με την επανατοποθέτηση βελόνας! H Blue point special και η blackbird είναι έτσι...
Οι πιο φτηνές είναι με κέλυφος, όπως και η πιο ακριβή της η Celebration...

Η dynavector αντίθετα έχει το μικρότερο cantilever αλλά είναι όλο διαμαντένιο και έτσι δεν έχει ελαστικότητα. Γι αυτό σπάει.

Μία γυμνή κεφαλή όπου η βελόνα της έχει το μήκος cantilever της sumiko φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από διαμάντι...
Πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστος για μία κεφαλή που η βελόνα της θα σπάει πριν τη βγάλεις από το κουτί! :flipout:

To νεο Stereophile γραφει ενα μεγαλο Vinyl Rules στο εξωφυλλο και ειναι αφιερωμένο στο βινυλιο.