- 17 June 2006
- 49,679
Αφίχθηκε πριν από 15 μέρες περίπου και έχει γράψει ήδη 50 πλευρές δίσκων...
Αλλά από τις πρώτες στροφές και αρύθμιστη έδειξε τα δόντια της...
μάλλον το δόντι της ή καλύτερα το δοντάκι της γιατί είναι μόλις 1.7 mm.
Το πρόβλημα είναι με μένα που πάνω που είπα ότι θα μείνω με τα βινυλιάκια που μάζευα μιά ζωή, πλέον ο δρόμος είναι μονόδρομος.
Τα μόνα που έχω να πω είναι (χιλιοφορεμένα):
εξαιρετική αναγνωστικότητα, μεσσαία και υψηλές από άλλο πλανήτη, μπάσο και χαμηλό από τα βάθη του Αδη...
Χροιές, πνευστά, πιατίνια τα πιάνεις.
ακόμα και τα χιλιοχρονισμένα μου ελληνικά βινύλια αναστήθηκαν και λάλησαν.
Γιά δεύτερη φορά φέτος η μουσική μας ζωή απέκτησε νέο ενδιαφέρον (η πρώτη οι trends)...
Σε σχέση με την παλιά καραβάνα denon dl103, υπερτερεί από τα αποδυτήρια (το ξέρω δεν λέω κάτι νέο, αλλά απλά θα πρέπει να το πω ή denon ήταν η πιό τίμια κεφαλή που πέρασε από το πλατώ μου).
προβλήματα ?
η αυξημένη προσοχή που ζητάει καθώς το μικροσκοπικό διαμαντένιο μασίφ cantilever της είναι εξαιρετικά ευαίσθητο
αν και έχει την ίδια ονομαστική ευαισθησία με την denon, νομίζω ότι είναι πιό χαμηλοέξοδη...
μαζεύει πολύ περισσότερο μαλλί παίζοντας...
μετά από αυτήν ... το χάος οικονομικά.
Έχω μαζέψει ήδη αρκετά links από βινυλιομάγαζα και ψάχνομαι.
εσείς.... ακόμα cd ακούτε ?:grandpa:
Αλλά από τις πρώτες στροφές και αρύθμιστη έδειξε τα δόντια της...
μάλλον το δόντι της ή καλύτερα το δοντάκι της γιατί είναι μόλις 1.7 mm.
Το πρόβλημα είναι με μένα που πάνω που είπα ότι θα μείνω με τα βινυλιάκια που μάζευα μιά ζωή, πλέον ο δρόμος είναι μονόδρομος.
Τα μόνα που έχω να πω είναι (χιλιοφορεμένα):
εξαιρετική αναγνωστικότητα, μεσσαία και υψηλές από άλλο πλανήτη, μπάσο και χαμηλό από τα βάθη του Αδη...
Χροιές, πνευστά, πιατίνια τα πιάνεις.
ακόμα και τα χιλιοχρονισμένα μου ελληνικά βινύλια αναστήθηκαν και λάλησαν.
Γιά δεύτερη φορά φέτος η μουσική μας ζωή απέκτησε νέο ενδιαφέρον (η πρώτη οι trends)...
Σε σχέση με την παλιά καραβάνα denon dl103, υπερτερεί από τα αποδυτήρια (το ξέρω δεν λέω κάτι νέο, αλλά απλά θα πρέπει να το πω ή denon ήταν η πιό τίμια κεφαλή που πέρασε από το πλατώ μου).
προβλήματα ?
η αυξημένη προσοχή που ζητάει καθώς το μικροσκοπικό διαμαντένιο μασίφ cantilever της είναι εξαιρετικά ευαίσθητο
αν και έχει την ίδια ονομαστική ευαισθησία με την denon, νομίζω ότι είναι πιό χαμηλοέξοδη...
μαζεύει πολύ περισσότερο μαλλί παίζοντας...
μετά από αυτήν ... το χάος οικονομικά.
Έχω μαζέψει ήδη αρκετά links από βινυλιομάγαζα και ψάχνομαι.
εσείς.... ακόμα cd ακούτε ?:grandpa: