Ξανθιές !!! Κι όμως συνέβει κι αυτό.

Πήγα πιο πριν το απόγευμα στο καρφούρ για να πάρω ένα φουρνάκι μικροκυμάτων που μας κάηκε ξαφνικά και τι θα κάνουμε χωρίς αυτό.
Καθώς κατέβαινα τις κυλιόμενες σκάλες παρέα με έναν φίλο, μπροστά μου ήταν δύο φίλες, παρεπιπτόντως και οι δύο ξανθιές, και λέει η μια στην άλλη:

-Καλέ αν χαλάσει η σκάλα και σταματήσει τώρα τι κάνουμε;
-Έλα καλέ, τόσος κόσμος εδώ, θα έρθουν να μας βγάλουν.
142.gif
142.gif
142.gif
142.gif

Ρε λέτε να είναι αλήθεια αυτά για τις ξανθιές;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξανθιές !!! Κι όμως συνέβει κι αυτό.

Τραβάς τα πόδια μας, αλλά δεν αγοράζουμε.:flipout:

πωλητής γονατιστός μας πιάνει από τα πόδια παρακαλώντας απελπισμένος να αγοράσουμε , αλλά εμείς όχι:flipout::flipout:

Κάποιες φορές το μυαλό μερικών δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε μερικά απλά πράγματα.
Όπως έναν φίλο που έχω και το καλοκαίρι κυρίως με ανοιχτά τα παράθυρα στο αμάξι του, σχεδόν πάντα κλείνει το δικό του και ξεχνάει το άλλο ανοιχτό.
Κλειδώνει και φεύγει.

Κάποιες φορές το μυαλό μερικών δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε μερικά απλά πράγματα.
Όπως έναν φίλο που έχω και το καλοκαίρι κυρίως με ανοιχτά τα παράθυρα στο αμάξι του, σχεδόν πάντα κλείνει το δικό του και ξεχνάει το άλλο ανοιχτό.
Κλειδώνει και φεύγει.

ε καλά τώρα. Εγώ ξεχνάω τα πίσω . Σιγά τα λάχανα . -bye-

Α! Είμαστε πολλοί οι αφηρημένοι.
Εγώ μια φορά (το 1994) ξέχασα το τηγάνι με το λάδι στο μάτι της κουζίνας και έβαλα φωτιά στο σπίτι.
Κάηκε το μισό. Ευτυχώς είχα πυροσβεστήρα αλλιώς .......

Αλήθεια, η αφηρημάδα είναι ένδειξη ευφυίας; Έτσι λένε.

Re: Απάντηση: Ξανθιές !!! Κι όμως συνέβει κι αυτό.

Εγώ μια φορά (το 1994) ξέχασα το τηγάνι με το λάδι στο μάτι της κουζίνας και έβαλα φωτιά στο σπίτι.

Αλήθεια, η αφηρημάδα είναι ένδειξη ευφυίας; Έτσι λένε.

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό.
Πρέπει να το βγάλαμε όσοι είμαστε αφηρημένοι. :antlers:

Re: Απάντηση: Ξανθιές !!! Κι όμως συνέβει κι αυτό.

το μισο τηγανι? το μισο ματι ? το μισο σπιτι ??:eek:

Σωστή παρατήρηση. Κάηκε το μισό σπίτι.

Φοβερή εμπειρία για μένα. Κατάλαβα τη δύναμη της φωτιάς όταν φουντώσει και θέλει οξυγόνο που ρουφάει αχόρταγα από τα παράθυρα.

Ρε λέτε να είναι αλήθεια αυτά για τις ξανθιές;[/quote]

Φήμες, Φήμες...........
Μη με στενοχωρείτε Πρωτοχρονιάτικα:flipout: