Ξανθιές !!! Κι όμως συνέβει κι αυτό.

Βλέπετε κάτι περίεργο;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!:violent-smiley-030:

Αυτός που έδωσε τον αριθμό του ήταν από Αθήνα!! Και ο τύπος που το έγραψε θεώρησε ότι έπρεπε να γραφτεί έτσι!!
Ακόμα του θυμίζουμε την γκάφα του και γελάμε!!!:flipout:

Y.Γ(Έσβησα τα 3 τελευταία ψηφία με Photoshop).

Attachments

• DSC00111.JPG
    DSC00111.JPG
    120.3 KB · Views: 63
Πάντως παιδιά μεταξύ μας... Μιας και μπήκε ο καινούργιος χρόνος και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς...Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει πανηλίθιες γκάφες!!! Αυτό δεν έχει να κάνει με το χρώμα μαλλιών.Αλλά με αφηρημάδα και γενικώς ότι μπορεί να τρέχει το μυαλό μας σε πολλά... Όμως 'εχει ρε παιδιά και αυτό την δικά του χάρη!!-bye-

Από αφηρημάδα, πρέπει να παίρνω Όσκαρ!

Τι ξεχνάω πορτοφόλια, κινητά κι άλλα καλούδια σπίτι όταν βγαίνω, τι αφήνω τ' αμάξι ξεκλείδωτο, το στέρεο ανοιχτό, χίλια δυο καλά!

Ευτυχώς, ποτέ (μα ποτέ) δεν αφήνω μάτια, φούρνους, βρύσες και θερμοσίφωνες. Επίσης, ποτέ δεν ξεχνάω τα κλειδιά μου (ενώ έχω ξεχάσει όλα τ' άλλα).

Πάντως, το αγαπημένο μου είδος από γκάφες αφηρημάδας, είναι αυτό που ψάχνω κάτι, έχω γυρίσει όλο το σπίτι ανάποδα και τελικά... το κρατάω στο χέρι μου! :flipout:

Από αφηρημάδα, πρέπει να παίρνω Όσκαρ!

Τι ξεχνάω πορτοφόλια, κινητά κι άλλα καλούδια σπίτι όταν βγαίνω, τι αφήνω τ' αμάξι ξεκλείδωτο, το στέρεο ανοιχτό, χίλια δυο καλά!

Ευτυχώς, ποτέ (μα ποτέ) δεν αφήνω μάτια, φούρνους, βρύσες και θερμοσίφωνες. Επίσης, ποτέ δεν ξεχνάω τα κλειδιά μου (ενώ έχω ξεχάσει όλα τ' άλλα).

Πάντως, το αγαπημένο μου είδος από γκάφες αφηρημάδας, είναι αυτό που ψάχνω κάτι, έχω γυρίσει όλο το σπίτι ανάποδα και τελικά... το κρατάω στο χέρι μου! :flipout:

Θέλω να πιστεύω ότι δεν ξεχνάς την κεφαλή να γυρίζει πάνω στο πλατό και ακόμη περισσότερο να βάζεις πρώτα το δίσκο και μετά να κατεβάζεις την κεφαλή.