Xαρίζεται Εκτυπωτής Α3 Dot-Matrix Brother M-1918

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Ψάχνοντας στην αποθήκη μου βρήκα αυτόν τον φαρδύ εκτυπωτή ακίδων.

Χρειάζεται όπου απαιτείται εκτύπωση μηχανογραφικού χαρτιου (με τρύπες για οδήγηση δεξιά & άριστερά) ή σε πολλαπλά αντίγραφα. Δηλαδή κατάλληλος για τιμολόγια, μηχανογράφηση, λογιστικά γραφεία κλπ.

Ήταν φυλαγμένος σε μια κούτα και τυλιγμένος με ναϋλον. Είναι σε άριστη κατάσταση - δεκτός κάθε έλεγχος.

Τιμή 200 Ευρώ.

Re: Εκτυπωτής Α3 Dot-Matrix Brother M-1918

Oops! Είναι σε άριστη κατάσταση οπτικά αλλά σε δοκιμές που έκανα παρατήρησα ότι σε όλα τα γράμματα βγάζει μια οριζόντια γραμμή! Μάλλον ένα pin είναι κολλημένο. Όσο και αν καθάρισα την κεφαλή δεν κατάφερα τίποτα. Οπότε συμπεραίνω ότι θέλει αντικατάσταση κεφαλής και βέβαια καινούρια μελανοταινία.

Κρίμα γιατί πρέπει να είναι ο καλύτερος dot-matrix εκτυπωτής. Έχει LCD οθόνη δύο γραμμών με πλήρες μενού ρυθμίσεων και τα Windows XP έχουν πολύ καλό οδηγό για αυτόν. Όταν πάω σπίτι θα ποστάρω κάποια επιπλέον στοιχεία...

Εννοείται ότι η τιμή 200 Ευρώ δεν ισχύει. Αν κάποιος τον ξέρει και τον θέλει ας μου στείλει pm με ό,τι νομίζει.

Νάτος!
Έχει:
- Οθόνη LCD 2 γραμμών με πλήρες μενού
- IBM/EPSON Emulation με διάφορα Character sets
- Fonts Prestige/Quadro, Draft/NLQ/LQ, Pitch 10/12/17/20 CPI & P.S. Line spacing 6/8 Lpi
- Μελανοταινία μαύρη και έγχρωμη (Green/Orange/Yellow/Violet/Cyan/Magenta/Black)
- Uni & Bi-directional (γρήγορη) εκτύπωση, Quiet mode και Halftoning με διάφορες (4) μεθόδους
- Σύνδεση Parallel (centronics) και serial (μεγάλο βύσμα). Επίσης και ένα άλλο στρογγυλό που δεν ξέρω τί είναι!

Τα Windows XP έχουν πλήρη οδηγό με advanced printing configurations και print Optimizations.

Όποιος ενδιαφέρεται pm και βλέπουμε.

Attachments

• PA050249.jpg
    PA050249.jpg
    37.4 KB · Views: 39
  • PA050247.jpg
    PA050247.jpg
    69.1 KB · Views: 31
  • PA050248.jpg
    PA050248.jpg
    25.7 KB · Views: 21

Δεν θα το πιστέψετε!
Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι η καινούρια κεφαλή κάνει ...150 ευρώ!

Οπότε βέβαια δεν πωλείται αλλά χαρίζεται. Ίσως κάποιος να μπορεί να την φτιάξει... Μόνο παραλαβή από το σπίτι μου παρακαλώ - δεν με παίρνει να τον στέλνω...

Ακη μπορείς να την μεταφέρεις στα "χαρίζεται" (για να παραμείνει και το ιστορικό); Ευχαριστώ :ernaehrung004:

Οι brother ήταν σκυλιά. εργοστάσια παραγωγής εκτυπώσεων.

Το κολλημένο pin πολύ πιθανό να ξεκολλήσει με λίγο contact cleaner (χωρίς λάδι) στην κεφαλή

Πάντως επειδή εγώ δεν τον χρειάζομαι όποιος έχει όρεξη να δοκιμάσει με contact cleaner δικός του.

Εμένα απλά μου πιάνει χώρο.

Αν πάντως χρειάζόμουνα εκτυπωτή ακίδων ο συγκεκριμένος είναι ο,τι καλύτερο έχω δεί στο είδος... (είχα άλλους δύο παλιά ένα STAR A4 και ένα άλλο δεν θυμάμαι μάρκα). Καμμία σύγκριση.
Αμαρτία να πάει άκλαφτος στην ανακύκλωση...

Αν κάποιος θέλει να στείλει - με δικά του έξοδα - κάποιον courier να τον παραλάβει απο το σπίτι ή την δουλειά μου εγώ πολύ ευχαρίστως να τον συσκευάσω.

Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που σήμερα το πρωϊ τον παρέλαβε ο kenwood και δεν κατέληξε (που λένε και οι γιατροί, φτού-φτού).
Ως μάστορας που είναι, βλέπω να τα καταφέρνει να τον φτιάξει...

Η αγγελία έκλεισε.