Xαρίζω...2 Plextor.

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Χαρίζονται 2 Plextror,το ενα είναι το PX-130A DVD-ROM,και το άλλο είναι το PX-760A DVD-RW 18X.Αναβαθμισμένα με τα τελευταία firmware της plextor.
Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω απο ενας θα γίνει κλήρωση το μεσημέρι του Σαββάτου.
Και τα δύο λειτουργούν αψογα.
Και τα 2 είναι σύνδεσης IDE/ATAPI,και όχι SATA

Attachments

• sktd06a.velika.jpg
    sktd06a.velika.jpg
    38.1 KB · Views: 14
  • px130a8rq.jpg
    px130a8rq.jpg
    24.7 KB · Views: 16
Ωπ, δεν πρόσεξα ότι είσαι Κομοτηνή. Δεν αξίζει να σε τρέχω στα ταχυδρομεία, αποσύρω την συμμετοχή μου.

σακη αν γινεται να μου το ταχυδρομησης βαλε και εμενα στην κληρωση.

Γίνεται,πολύ ευχαρίστως αλλά μην επαναληφθεί αυτό εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=32246
Σόρρυ που το αναφέρω αλλά πρέπει να το επισημάνω.
Εξάλλου ρώτα και καλου-κακού το κόστος των μεταφορικών για Κρήτη αν συμφέρει

Last edited:
θελω και εγω το DVD RW ,
Αν θελεις βαλε με στην κληρωση ενοοειται αθηνα και φυσικα θα εγω για παραλαβη.

Ευχαριστω

Aγαπητε Sakisxas,

Καλη σου μερα. ΘΑ ηθελα να σε πληροφορησω πως κακως δινεις το Recorder.
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι το τελευταιο Original Plextor recorder, με τον καλυτερο μηχανισμο και error correction που εχει βγαλει η plextor. Οτι εχει βγει μετα ειναι Rebranded απο αλλη μαρκα σε Plextor. Εγω εχω ενα επανω στο μηχανημα μου και ενα ολοκαινουργιο στο κουτι του για backup.

Στρατος.

Υ.Γ αν παρολα αυτα θα το δωσεις ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Aγαπητε Sakisxas,

Καλη σου μερα. ΘΑ ηθελα να σε πληροφορησω πως κακως δινεις το Recorder.
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι το τελευταιο Original Plextor recorder, με τον καλυτερο μηχανισμο και error correction που εχει βγαλει η plextor. Οτι εχει βγει μετα ειναι Rebranded απο αλλη μαρκα σε Plextor. Εγω εχω ενα επανω στο μηχανημα μου και ενα ολοκαινουργιο στο κουτι του για backup.

Στρατος.

Υ.Γ αν παρολα αυτα θα το δωσεις ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Φίλε μου εχω πάρει ηδη το PX-810SA με σύνδεση SATA που ήθελα,που είναι ισάξιο η και καλύτερο θα μπορούσα να πώ.
Εξάλλου θα φανεί χρήσιμο σε καποιον φίλο,αφού εγω θα το έχω να κάθεται

Last edited:
Απάντηση: Re: Xαρίζω...2 Plextor.

Oι νικητές της κλήρωσης για το δίκαιο,προτείνω να είναι 2,ο καθένας απο ένα Plextora.Τι λέτε;

βαλε και μενα μεσα,θα στειλω να τα(?) παρουν απο το σπιτι σου.

Βαλτε με και εμενα, παρακαλω, στην κληρωση.

Ειμαι λιγο μακρια να παραλαβω αυτοπροσωπος, αλλα με ελτα κατι γινεται?

ευχαριστω

α.

Παιδιά,εσεις που είστε μακρυα,ρωτήστε αν θέλετε καλύτερα το κόστος μεταφορικών μέχρι το σπίτι σας,γιατί τώρα τελευταία οι Courierαδες ''ξυρίζουν'' για τα καλά.
Αποστολή με ταχυδρομείο γίνεται,αλλα πρεπει να καταβάλει ο αποστολέας τα μεταφορικά.Δε δέχονται χρέωση παραλήπτη.