Xαθηκαν τα unread messages

Εάν κατάλαβα καλά δεσμεύει επιπλέον tasks για κάθε ανοιχτή σελίδα,σωστά;Έτσι καθυστερείται όλος ο server και ο αριθμός των online χρηστών που μπορούν να υποστηρίξει είναι μειωμένος.Να φανταστώ υπάρχουν και άλλα add-ons για την vB που δεν δημιουργούν πρόβλημα.
But Admin dream team knows...

βρε Λευτερη διαβασε πρωτα :flipout::flipout: και εγω να δειρω μπηκα αλλα οπως βλεπεις εχουμε καποια θεματα να λυσουμε

πιστευω συντομα το unread θα ειναι κοντα μας:a0210:

Σε ολα τα skins λειπει το ''unread'' απο το πινακακι που γραφει και ποσα ειναι σε αριθμο.
Το αλλο πληκτρο δεν ενημερωνει για τον αριθμο και δε ''βηθαει''.

Μιχάλη γίνεται να μεταφερθεί πιο δεξιά? Είναι παραδίπλα από το mark all as read και μόλις την έκανα τη μ@λ@κία με καμιά 700ριά από το μεσημέρι.....:2thumb22sup:

Πάντως όποιος είχε κάνει "up" σε αγγελία, τη γλύτωσε για σήμερα...:Banane0:

βρε Λευτερη διαβασε πρωτα :flipout::flipout: και εγω να δειρω μπηκα αλλα οπως βλεπεις εχουμε καποια θεματα να λυσουμε

πιστευω συντομα το unread θα ειναι κοντα μας:a0210:
Ε οχι και να μας δειρετε! Να λυσετε το προβλημα σας ειπαμε δεν σας βρισαμε...

Αν τελικά καταλήξουμε στο ότι η αφαίρεσή του θα κάνει καλό στον server θα μεταφέρουμε το "Νέα Posts" σε κάποια θέση που να βολεύει.
Ίσως πάνω από το παλιό.

Μέχρι τότε χαρείτε τα ups στις αγγελίες... :flipout:

Ε οχι και να μας δειρετε! Να λυσετε το προβλημα σας ειπαμε δεν σας βρισαμε...

ρε να δειρω αυτους που το βγαλαν:ADFADF1::ADFADF1: οχι εσας φιλε μου!!!

Πάλι τα ίδια ε???????????????????:furious3::furious3::furious3:

Εμπρός παλικάρια να βγούμε στους δρόμους.
Με ρόλεξ στα χέρια με γούνες στους ώμους:Banane0::Banane0:.

Τι σας λείπει βρε σεις ????

Πάνω πάνω δίπλα στην αναζήτηση είναι .....

Ποιό είναι το πρόβλημα σε σχέση με το Nέα Posts?

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου... Αν είναι να βελτιωθεί το forum όσον αφορά τα κολλήματα... το κλάψαμε, θυμηθήκαμε τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί και ελαφρύ να ´ναι το χώμα που το σκεπάζει...

Μήπως υπερβάλουμε λίγο βρε παιδιά? :nounder:

εdit: Xα! μαζί γράφαμε ρε...