Xαθηκαν τα unread messages

Δηλαδή τι δεν πάει?
Κατέβασε το mouse pad λίγο πιο κάτω, κάτσε λίγο μπροστά, λίγο πίσω...

Θα τους τρελάνετε βρε τους ανθρώπους! μια εδώ, μια εκεί...:flipout:

Το τεχνικό τμήμα δουλεύει πάνω σε ένα script που θα εμφανίζει το κουμπί "Νέα Posts" στο σημείο που έχει τον cursor του ποντικιού του ο χρήστης ανά πάσα στιγμή. :p

Πρακτικά μόνο το νουμεράκι λείπει. -bye-

Τσιμισκί θα μας τρελάνεις !!!!!!!!!! Πήγα να πατήσω Mark all as read ..... καλά που το είδα !!!!:flipout::flipout:

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΛΛΑΞΕ Η ΘΕΣΗ !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΛΛΑΞΕ Η ΘΕΣΗ !!!!!

Για σένα ειδικά δουλεύω ένα script όπου το κουμπί θα εμφανίζεται σε τυχαίο σημείο στην οθόνη και θα αλλάζει θέση κάθε φορά που θα το πλησιάζει το ποντίκι...

Άντε, σας άλλαξα και τη θέση.
Είναι αρκετά κοντά στο παλιό "Unread Messages" :)

Μωρέ καλά έλεγε η γιαγιά μου... Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι... :flipout:

Για σένα ειδικά δουλεύω ένα script όπου το κουμπί θα εμφανίζεται σε τυχαίο σημείο στην οθόνη και θα αλλάζει θέση κάθε φορά που θα το πλησιάζει το ποντίκι...

Άντε, σας άλλαξα και τη θέση.
Είναι αρκετά κοντά στο παλιό "Unread Messages" :)

Μωρέ καλά έλεγε η γιαγιά μου... Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι... :flipout:

Εσύ είσαι Χ-ι-ούι Λιούι και Ντιούι μαζί !!!!!! 3 σε 1 !!!!!!:ernaehrung004:

ελα ρε παιδιά, θα μας τρελάνετε??? Πάνω που πάμε να συνηθίσουμε το "νέο" κουμπί, του αλλάζετε θέση και ψαχνόμαστε πάλι!!! ήμαρτον... κι απο ταχύτητα τα έκανα όλα read ! @#$

Σουπέρηχα, στη θέση του ήταν το Radio, μάλλον κάτι με το browser που έχεις έφταιγε !!!

Τωρα εγω γιατι εχασα εντελως τα νεα ποστ?
Ουτε πανω απο τα ΡΜ ουτε διπλα στην αναζητηση!!!

φτου φτου να μην το ματιάσω αλλά απο τότε που το πετάξατε πέρα δεν μου ξανακόλλησε.

με το θεμα των unread ασχολειται το τεχνικο τμημα και πιστευω συντομα θα βρεθει λυση το να γραφουμε που και ποιοι το εχουν τι το κανουν μας ειναι παντελως αδιαφορο

μηπως θα επρεπε να καταργησετε και την εμφανιση του Members who have read this thread στο κατω μερος της σελιδας...