XATZHNIKOΛAOY

Re: Απάντηση: XATZHNIKOΛAOY

......
ακου 50.000.000 ευρω...μεχρι και 3 HD καναλια θα μπορουσε να ανεβασει....επισης θα μπορουσε να αγορασει και το avclub με αλλα τοσα και ναναι top of the line!!!!!!

Larry το avclub δεν πουλιέται. Είναι ΙΔΕΑ:award:

με 50.000.000 ευρω εχουμε κατι ιδεες Νααααααααααααα με το συμπαθειο....

με 50.000.000 ευρω εχουμε κατι ιδεες Νααααααααααααα με το συμπαθειο....

Εαν ειναι να παρουνε λεφτα και τα απλα μελη το ξανασυζηταμε :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε συ Αλεξη ξερεις ποσα μηνιατικα κοστιζει μια 40Χ2000 αρα μην την ψαχνεις.

Last edited:
κααααατι μου φερνει στο νου αυτο το ονομα αλλα δεν μπορω να το συγκεκριμενοποιησω. θα το βρω ομως, που θα μου παει?:flipout:

μια βοηθεια ακομη ..!

agelopoulou.jpg

Τελικά τον λυπάμαι τον φουκαρά επέλεξε όμως να μείνει άνεργος και να πεινάει το σπίτι του, παρά να σκύψει το κεφάλι μπράβο του.

Βρε Στέλιε,έχασες και το χιούμορ σου βρε ???:damnyou: :slapface: :grandpa: :firstprize:

Σε πειράζουμε τόση ώρα,λες και δεν καταλάβαμε οτι επρόκειτο για την συγκεκριμένη "Κυρία"..:flipout:

Ωραίο μωρό.
Ποια είναι; :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Τελικά τον λυπάμαι τον φουκαρά επέλεξε όμως να μείνει άνεργος και να πεινάει το σπίτι του, παρά να σκύψει το κεφάλι μπράβο του.

Μπορει να βρεπει περισσοτερη τηλεοραση ομως......

Βρε Στέλιε,έχασες και το χιούμορ σου βρε ???:damnyou: :slapface: :grandpa: :firstprize:

Σε πειράζουμε τόση ώρα,λες και δεν καταλάβαμε οτι επρόκειτο για την συγκεκριμένη "Κυρία"..:flipout:

και εγω δεν το καταλαβα λετε...
εσεις δεν καταλαβατε οτι σας καταλαβα...!

τελικα ο κ. stellios papa μεσα στα κονε χωμενος..να σας εχουμε απο κοντα :flipout: παντως ο χατζηνικολαου δεν παραιτηθηκε απο το δελτιο..απο την διοικηση την εκανε.η κτ τετοιο...

τελικα ο κ. stellios papa μεσα στα κονε χωμενος..να σας εχουμε απο κοντα :flipout: παντως ο χατζηνικολαου δεν παραιτηθηκε απο το δελτιο..απο την διοικηση την εκανε.η κτ τετοιο...

Γιατι χθες τον ειδατε σε καποιο δελτιο...?:grandpa: -bye-

Προς το παρόν δηλώνει γενικός Διευθυντής ενημέρωσης στον ALPHA. Τώρα για πόσο ακόμα θα είναι εκεί, εξαρτάται από το πότε θα γίνουν εκλογές. Και δεν εννοώ ότι θα βάλει αυτός υποψηφιότητα. Άλλος θα βάλει...

Όπως και να'χει γίνει..

Στέλιο, ένα μεγάλο μπράβο για την ενημέρωση..
Την αποκλειστική ενημέρωση βεβαίως βεβαίως..:award:

Έχει και ένα συμβόλαιο έως το 2009...

Άντε να δω το πρώην αφεντικό μου τι θα του στάξει ......

Εύγε Στέλλιο