XATZHNIKOΛAOY

Μη με αναγκάσετε τώρα να σας πω ιστορίες βγαλμένες μέσα απο την φοιτητική παράταξη όπου ανήκε ο εν λόγω .......

όσοι θέλουν να μάθουν, στην πίτα τα λέμε...

Δεν με παίρνει να τα γράψω (αν και ήμουν παρών στις ιστορίες γέλιου και "σφαλιάρας")...

Re: Απάντηση: XATZHNIKOΛAOY

Μη με αναγκάσετε τώρα να σας πω ιστορίες βγαλμένες μέσα απο την φοιτητική παράταξη όπου ανήκε ο εν λόγω .......

όσοι θέλουν να μάθουν, στην πίτα τα λέμε...

Δεν με παίρνει να τα γράψω (αν και ήμουν παρών στις ιστορίες γέλιου και "σφαλιάρας")...

ΠΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΕΣ ΠΕΣ......

σσ προσεχε τι θα πεις καραδοκει ο Αγγελος

Re: Απάντηση: XATZHNIKOΛAOY

Εαν ειναι να παρουνε λεφτα και τα απλα μελη το ξανασυζηταμε :flipout: :flipout: :flipout:

εμενα προσωπικα ΔΕΝ με πειραζει να πουληθω στην Γιαννα η σε οποιονδηποτε και να του γραφω ιδεες αλλωστε κι εδω ολη μερα επι πληρωμει απο τον Μπαβιολη ειμαι γιατι βαριεται να γραφει

Απάντηση: Re: XATZHNIKOΛAOY

Προς το παρόν δηλώνει γενικός Διευθυντής ενημέρωσης στον ALPHA. Τώρα για πόσο ακόμα θα είναι εκεί, εξαρτάται από το πότε θα γίνουν εκλογές. Και δεν εννοώ ότι θα βάλει αυτός υποψηφιότητα. Άλλος θα βάλει...

Αυτός θα βάλει... Θα μπει στο Επικρατείας τώρα που χηρεύει μια θέση (=ο συνάδελφός του Ρουσόπουλος θα κατέβει στο υπόλοιπο Αττικής).
Τελικά είναι καλή πατέντα, αν προσβλέπει κανείς στο βουλευτηλήκι, να γίνει (μεγαλο)δημοσιογράφος! Πιο εύκολο είναι από το να γίνει πρώτα πρόεδρος της ΓΣΕΕ, ή μοντέλο-ηθοποιός... :tdown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: XATZHNIKOΛAOY

ΠΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΕΣ ΠΕΣ......

σσ προσεχε τι θα πεις καραδοκει ο Αγγελος

¨οτι θέλετε στην πίτα τα λέμε.

Έπαμε, δεν γράφονται αυτά....:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Κανονικα θα επρεπε να απαγορευεται σε δημοσιογραφους να μπορουν να βαζουν υποψηφιοτητα.

Ασχετα το τι εχουν πει και γραψει, το σιγουρο ειναι οτι εχουν επηρεασει στο παρελθον με τον ενα τροπο η τον αλλο την κοινη γνωμη.

Και μονον αυτο φτανει............

ενας ακομη λογος για να ερθετε στην πιτα
μαζι μας το CIAΟ ( AFAM) του club μας σε αποκαλυπτικα-αποκλειστικα κουτς κουτς

ο Χατζηνικολαου, εκτος απο πολλα αλλα, ειχε βγαλει πρωθυπουργό τον Ανδρεα, το '93, με εκεινη τη "συνεντευξη" που του ειχε δώσει. Τωρα, αν κατεβει υποψηφιος βουλευτης, ο "Ελληνας που εχεις συνηθισει" θα τον εκλεξει...:fahne90:

Θυμιζω οτι στις προηγουμενες εκλογες οταν και παλι ειχε τεθει να κατεβει ο εν λογω με την ΝΔ ο ευτραφης αρχηγος ειχε πει :Σιγα μην βαλω φιδι στον κορφο μου..........

α ρε κοντομηνα δεν ακουσες τον αρχηγο.....