Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Αυτός ο οδηγός δεν προϋποθέτει ehome driver?
Το τηλεκοντρολ που λετε, το vrc-1100 (η καπως ετσι, αυτο με το mouse feature τελοσπαντων που κυκλοφορει απ'την hama αλλα και αλλες εταιριες) δεν ειναι συμβατο με τον οδηγο ehome, στελνει keyboard strikes αλλα μεσω του keyboard.xml μπορεις να του προγραμματιζεις σχεδον ολα τα πληκτρα. Εχει ομως μια ιδιεταιροτητα, το πληκτρο i στελνει σημα δεξιου κλικ (!) και αυτο δεν μπορει με τιποτα να αλλαξει. Εγω εχω βαλει το info στο απο πανω πληκτρο, το rec. Και δεν συμβαινει μονο στο δικο μου αυτο, υπαρχουν θεματα στο νετ. Κατα τ'αλλα πολυ καλο και απο αποκριση και εμβελεια και του κανεις οτι θες χωρις extra software, πχ τα αριθμητικα πληκτρα να γραφουν κειμενο σε στυλ sms, το κοκκινο πληκτρο να βγαζει την μπαρα του subtitle delay οταν παιζει fullscreen video και αλλη λειτουργια στα μενου... Οτι μπορεις να κανεις με το keyboard.xml δλδ.
keymap>
<global>
<mouse>
<rightclick>info</rightclick>
</mouse>
</global>
</keymap>
:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53:
Λογικα αφου βλεπει Ελληνικα οι γραμματοσειρες του Neon πρεπει να υποστηριζουν Ελληνικα.
Δηλαδη ρε φιλε προσθεσες εναν-εναν χαρακτηρα στην γραμματοσειρα...???....:BDGBDGB53:.... χαρας την υπομονη σου :worshippy:. Και εγω καποια στιγμη πρεπει να βρω μια Open Source γραμματοσειρα που να υποστηριζει πολλες γλωσσες και να την προσαρμοσω στο skin. Καποια στιγμη.... θα δουμε.
Nessus
Και το confluence είχε το ίδιο πρόβλημα με το "φ" και άπλα πήρα τις γραμματοσειρές του λάμδα από το rapier και τώρα είναι όλα σωστά!!!
εκανα format και περασα παλι απο την αρχη το xbmc. ολα καλα μονο που δε μου διαβαζει τα info για τους καλλιτεχνες στη μουσικη. εβαλα lastfm που συνηθως δουλευει αλλα τιποτα. μονο αμα κανω manual καθε artist ξεχωριστα μου κατεβαζει εικονες και info αλλα αμα το κανω αυτο για ολο μου το library καληνυχτα. τι παιζει?
Κωστα απο ΑΤΙ HDMIΚαλήμερα Βαγγέλη.
Για θύμισε μου, ήχο απο που παίρνεις;
Κατευθεια τηλεορασηΣε ενισχυτή πάει ή κατευθείαν την τηλεόραση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.