Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)
O lambda ανανέωσε τα Hellenic TV & MEGA Replay.
Το κακό με αυτό το παιδί είναι οτι δεν ξέρει να γράφει change logs
Το πιο ανιαρό κομμάτι της όλης υπόθεσης.:smile:
lambda Στο greek-movies addon μπορεις να βαλεις κ αλλες ενοτητεσ?οπως παιδικεσ σειρες,σειρες γενικα?
Ο λόγος που δεν έβαλα τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι ότι είναι ελλιπείς.
Στις περισσότερες σειρές περιλαμβάνουν μόνο ορισμένα επεισόδια.
Στις ολοκληρωμενές παραπέμπουν στα sites του MEGA και του ΑΝΤ1 για τα οποία έχω ήδη addons.
Πάρα πολλά επεισόδια είτε τα κόβουν σε μέρη είτε είναι νεκρά.
Πως έχει η κατάσταση με τις σειρές:
ΑΝΤ1: Και οι πρόσφατες και οι παλαιότερες σειρές περιλαμβάνονται στο addon του καναλιού.
MEGA: Oι πρόσφατες και πάνω από 40 παλαιότερες σειρές περιλαμβάνονται στο addon του καναλιού.
STAR: Όλες οι σειρές που είχε γυρίσει το κανάλι περιλαμβάνονται στο addon του καναλιού.
Τι λείπει; Οι σειρές που είχαν γυρίσει ο ALPHA και η ΕΡΤ.
Επίσης λείπουν και πολλές παλαιότερες σειρές του MEGA, τις οποίες όμως αργά ή γρήγορα θα τις βάλει το MEGA
στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, και θα μπουν αυτομάτως και στο addon.
επισης μπορεις ν κανεις καποιο addon με sites οπως το online-filmer ή αλλα παρομοια?
Καλό φαινέται εκ πρώτης όψεως. Δεν το κοιτάζω άλλο τώρα, δεν αντέχω άλλο τα απανωτά pop-ups! Όχι άλλο pipaoffers.com:smile:
Πάντως σε σχέση με το Icefilms είναι αιώνες πίσω, και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Σίγουρα το επόμενο addon μου δεν θα είναι για το site αυτό, θα είναι για τον ALPHA.
Ευχαριστω δεν το ειχα δει! Παντως πιστευω οτι καλο ειναι να κανουμε ενα νεο θεμα με τα addons skins και οτι αφορα τα εξτρα του xbmc
Νομίζω και εγώ ότι θα ήταν καλό να γίνει αλλά ξεχωριστά.
Άλλο θέμα για addons και άλλο για skins και μακάρι να περιλαμβάνουν προτάσεις και οδηγούς.
Ένα βασικό οδηγό για τα addons μου, έχουν φτιάξει τα παιδιά στο xbmchub.
http://www.xbmchub.com/blog/2012/11/06/how-to-watch-greek-television-with-xbmc/
Να προτείνω και εγώ ένα addon. Κάντε εγκατάσταση από το official repo το euronews.com.
Έχει το live stream και on demand ειδήσεις από το κανάλι.
Επίσης μιλάει ελληνικά αν το επιλέξεις στις ρυθμίσεις του.:smile: