Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

To AEON MQ 2 δε μπορω να το κατεβασω. Εχουν βγαλει και το Aeon αν παω απο τα add on του xmbc. Πως κατεβαινει αυτο το πραγμα?

κατεβασε το απο το forum , του XBMC , και πετα το χειροκινητα μεσα.Σιγουρα και γρηγορα

Nαι φυσικα και παιζει.
Η πλακα ειναι , οτι αν αλλαξω προγραμμα (tmt5) στο αρχειο και βαλω πχ vlc , μου ανοιγει κανονικα το vlc... μονο το TMT αρνειται ν ανοιξει.
Δοκιμασα να το βαλω (tmt) kai σε αλλο folder , αλλα τιποτα....
εμενα ανοιγει αλλα δεν παιζει.Ενω αν το ανοιξω μονο του παιζει κανονικοτατα.Οτι να´ναι :p

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

To AEON MQ 2 δε μπορω να το κατεβασω. Εχουν βγαλει και το Aeon αν παω απο τα add on του xmbc. Πως κατεβαινει αυτο το πραγμα?

πας στο site του Αeon ΜQ 2
http://www.marcosqui.com.br/downloads_english.html

κατεβαζεις το αρχειο που λεει Skin Aeon MQ2 - Repository

κατεβαινει αυτοματα ενα αρχειο
xbmc.repo.aeonmq.2.zip
πας μετα ADD-Ons --->Install from zip file...
βρισκεις το αρχειο xbmc.repo.aeonmq.2.zip
μετα πας ενα βημα πισω.
Add-ons -->get adons και σου εμφανιζει αλλη μια κατηγορια εκτος απο την default , Repo Aeon MQ
της κανεις install και υστερα απο κανα δεκαλεπτο αφου κατεβει σου λεει
οτι εγινε install και αν θες να αλλαξεις σε αυτο το skin,
Αν δεν σου αρεσει πας system--->skin Και βαζεις αυτο που ειχες πριν

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ακυρο το post.
τωρα ειδα οτι τα καταφερες.

To Aeon Mq2 ειναι μακραν το πιο ωραίο skin, Πιο παραμετροποιησιμο, πολλα addons ,
εχει και τα Trailers, εχει πιο ωραίες εικονες, και μαρκαν τις περισσοτερες επιλογες για filetypes στο Library.

ΤΟ ΑΕοΝ ΝοX ειναι το ιδιο ομορφο ,πιο απλο, με ελληνικα folders & αρχεια by default αισθητα πιο γρηγορο,

το τελευταιο καιρό για αλλαγη εχω βαλει το Simplicity , οπως λεει και η λεξη απλο και Minimal, κυριαρχο χρωμα το μαυρο, ξεκουραστο για τα ματια
παρα πολυ γρηγορο, παρα πολυ απλος ο home folder, αλλα ωραια ποικιλια στα viewtypes της Library,

Last edited:

ειναι θεϊκο το XBMC.Ειλικρινεστατα εχω κατα την γνωμη μου ενα πααααρααα πολυ καλο media player και ο μονος λογος που ψαχνομαι ειναι η απιστευτα ευκολη ζωη με το XBMC.
Και θα το καταφερω :D. Θα ακολυθησω κατα πασα πιθαnοτητα την συμβουλη του Potrioli

το ΤΜΤ μου ανοιγει κανονικα απο XBMC αλλα μονο σε mkv. Σε BR ανοιγει αλλα δεν παιζει

:flipout::flipout::flipout:TNT?? θα ανατιναξουμε κατι Γιαννη??(πλακα κανω)
ποιο xml ? οτι ειπε ο Potrioli εκανα και μετα το εβγαλε σαν default player.Αλλα μονο τα mkv παιζει.Στα BR ανοιγει αλλα δεν κανει τιποτα.Επισης και στα Mkv δεν ερχεται <μπροστα> αλλα πισω απο το XBMC.Σπαστικο δλδ.
Παντως μολις ξεσυνδεσα το pc απο τον ενισχυτη.Το ΤΜΤ παιζει κανονικοτατα HD ηχο .Το xbmc κουκουρουκου.Μολις το συνδεω με ενισχυτη , κανει κατι σπασιματα απιστευτα ! Καρε καρε το παει.Δεν ξερω γιατι.Κατι με την ΑΤΙ μαλλον παιζει.
Αυτα

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

εγω παντως απο το δικό μου για 18 ευρω με μεταφορικα με τον οδηγο του Αυγερινου για το πρασσινο κουμπί είμαι απολυτα ευχαριστημένος.
και εκτος του xbmc δουλευει παρα πολυ καλα και στις υπολοιπες
εργασιες των w7 οut of the box

Το remote που πηρες εχει και λογισμικο μαζι; και αν εχει ποιο εναι;
θέλω να το δοκιμασω με αυτο το remote.

http://img163.imageshack.us/i/rc6ir.jpg/

Last edited:
Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το remote που πηρες εχει και λογισμικο μαζι; και αν εχει ποιο εναι;
θέλω να το δοκιμασω με αυτο το remote.

http://img163.imageshack.us/i/rc6ir.jpg/

Και εγώ αυτό έχω και δουλεύει τέλεια με το XBMC. Τσέκαρε τα πιο πάνω posts αλλά και τον οδηγό για να το φέρεις ακριβώς όπως θές.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Και εγώ αυτό έχω και δουλεύει τέλεια με το XBMC. Τσέκαρε τα πιο πάνω posts αλλά και τον οδηγό για να το φέρεις ακριβώς όπως θές.
Καλησπερα σε ολους σας.
Που μπορω να αγορασω αυτο το remote control? Δεν εχει USB receiver?
Βαγγελης...................

μισο λεπτο Βαγγελη.Το thermatake κουτι δεν εχεις ή κανω λαθος? γιατι αυτο εχει imon πανω

μισο λεπτο Βαγγελη.Το thermatake κουτι δεν εχεις ή κανω λαθος? γιατι αυτο εχει imon πανω
Εχω το CHIEFTEC 001 που εχει ΙΜΟΝ αλλα και το τηλεκοντρολ της LOGITECH που ηταν πακετο με πληκτρολογιο-ποντικι. Ειναι εξαιρετικο,εχει λιγα κουμπια,δεν εχει αριθμοπληκτρα (καλλιτερα), αλλα δυστυχως η μπαρα κυλισεως που εχει ( για να πηγαινεις πανω-κατω ) δεν ακουει, η οποια ομως στο WMC δουλευει.
Δυστυχως δεν δουλευει στο XBMC.
Εαν καποιος μπορει να μου πει πως ενεργοποιειται θα το κανω.
Το ΙΜΟΝ τηλεκοντρολ το εχω μονο για να αναβω τον υπολογιστη....

εγω παιδια εχω ενα philips prestigo ή καπως ετσι και ουτε ασχολουμαι καθολου.Τα εχει ολα ετοιμα

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Κάντε ένα search στο Ebay για remote MCE RC6 και θα βρείτε μπόλικα...
Καλησπερα. Δεν μου λες παρακαλω,αυτο το Logitech S510 που εχω (το βρηκα πακετο με κοντρολ-πληκτρολογιο-ποντικι) πως θα μπορεσω να ενεργοποιησω τη μπαρα κυλισης
που εχει (που παιζει το ρολο πανω-κατω)? Στα MCE WIN7 δουλευει αψογα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλησπερα. Δεν μου λες παρακαλω,αυτο το Logitech S510 που εχω (το βρηκα πακετο με κοντρολ-πληκτρολογιο-ποντικι) πως θα μπορεσω να ενεργοποιησω τη μπαρα κυλισης
που εχει (που παιζει το ρολο πανω-κατω)? Στα MCE WIN7 δουλευει αψογα.

Δές αν γράφει στην πίσω πλευρά RC6, αν όχι πραγματικά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει ακριβώς. Το wiki του XBMC προτείνει remotes RC6 πάντως.