Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

genesis?
Gomovies/gotv καταργήθηκαν;;;;;
Τί διαβάζουν τα μάτια μου ρε παιδιά;;;
Για ενημερώστε με σας παρακαλώ....
Έλα ντε και εγώ απορώ με αυτά που διαβάζω. Το έχω περάσει το genesis αλλά από συνήθεια και από συμπάθεια στον Έλληνα δημιουργό χρησιμοποιώ σταθερά Gomovies/Gotv

Για τις ρυθμίσεις του trakt δεν βρίσκω άκρη στο Synchronize είναι όλα τσεκαρισμένα. Να σημειώσω ότι όπως και ο samniotis αναφέρομαι σε watched streams (πχ Gomovies/Gotv) και όχι σε local contect.
Θα με βόλευε πολύ να γίνει αυτό μιας και θέλω να περαστούν από διαφορετικές πλατφόρμες (Κινητό/PC/Android TV Stick).
Αν μπορεί κάποιος να μας πει πως ακριβώς πρέπει να σεταριστεί το trakt για να γίνει αυτό θα είμαι ευγνώμων.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το genesis είναι η συνένωση και η μετεξέλιξη των gotv/movies και είναι επίσης του lambda. Τα τελευταία δουλεύουν ακόμη αλλά δεν θα ανανεώνονται πλέον. Μάλιστα ο lambda έχει πει πως πιθανόν να εκδόσει ένα τελευταίο update για αυτά που θα τα αντικαθιστά με το Genesis.

Για να διατηρήσουν τα watched statuses τα streams θα πρέπει να εισαχθούν πρώτα στην library του xbmc.

Το genesis είναι η συνένωση και η μετεξέλιξη των gotv/movies και είναι επίσης του lambda.
Χεχε δεν το είχα προσέξει, όντως!
Το καλό είναι ότι διατηρούνται τα watch lists απλά πρέπει να ξανά φτιάξουμε favorites κλπ.
Δοκίμασα και το add to library για αυτά που θέλω να περαστούν στο trakt αλλά δεν τα βλέπει ακόμα. Θα του δώσω λίγο χρόνο βέβαια μήπως δεν έχει συγχρονίσει ακόμα.
Thanks!

Update library εκανες μετα?
Αποφεύγω να βάζω streams στην library οπότε δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει όλο αυτό.

Ενω εχω βαλει το subtitles.gr V1.1.0 του lambda, δεν μου βρισκει υπότιτλους όλες τις φορές, ουτε καν όταν κάνω manual αναζήτηση.
Αντιθέτως αν μπω στο site subtitles.gr και κανω την ιδια αναζητηση, εμφανίζεται κανονικά λίστα με τους υποτιτλους.

Επίσης το πληκτρολογιο του xbmc αλλαζει;
Ειναι πολυ κουραστικο αυτο που εχει με την διαταξη των πληκτρων

Last edited:
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

βρήκα πως μπαίνουν τα streams στην library του xbmc

Video->files->add source
και εκεί βάζουμε το σημείο που είναι αποθηκευμένα τα streams πχ εγώ που έχω win8.1 και ήθελα να προσθέσω τα streams του Gotv
έβαλα C:\Users\Stratos\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\plugin.video.GOtv\TVShows
(με το browse δεν μου τα έβγαζε γιατί έβλεπε το Appdata σαν κρυφό φάκελο παρόλο που τον είχα φανερό απο τα windows οπότε πέρασα την διεύθυνση χειροκίνητα)

χρειάστηκε και ένα restart του xbmc γιατί έκανε κάτι κουλά...

Nαι σωστα ετσι μπαίνουν. Εχει και το xbmc ρύθμιση για τους κρυφούς φακέλους. Φυσικά το path που αποθηκεύονται τα streams μπορεί να αλλάξει απ'τις ρυθμίσεις του addon.

Επίσης το πληκτρολογιο του xbmc αλλαζει;
Ειναι πολυ κουραστικο αυτο που εχει με την διαταξη των πληκτρων

Νομίζω όχι... Μόνο με αλλαγή skin. To Aeon nox 5 πχ έχει qwerty πληκτρολόγιο.

εχει κανεις προβλημα να εγκαταστησει το genesis? απο χθες προσπαθω να το βαλω στο αλλο pc και δεν λεει να κατεβει...

Αν το ήξερα, θα πήγαινα εκεί, γιατί το "δίδυμο" του Alpha δεν παίζεται...... Θα το σπάσω το Mac σε λίγο

Εγώ σου το είπα εγκαίρως πάντως ;)

Προτιμώ να μην δω τον αγώνα παρά να ανεχθώ τον Α με τις διαφημίσεις και τον σχολιασμό του.

Τον πήγα στην μούγκα. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Πρέπει να τους αφαιρέσουν το δικαίωμα του σχολιασμού...
Κλείνω το off topic

Τι να πούμε και εμεις που βάλαμε otetv να βλέπουμε motogp και έχουμε φεσωθεί το Διατσιδη...

Σε συμπονώ, δεν βάζει γλώσσα μέσα...
Τώρα τελευταία δεν πάει και πολύ καλά... 13/7/13 παθαίνει έμφραγμα, 2/7/14 λεωφορείο περνά με κόκκινο και τον χτυπάει... Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας του.

Ναι μωρέ προς θεού να ναι καλά ο άνθρωπος, γερός και να μην του τριτώσει, αλλά το σπικαζ του είναι κουραστικό.