Από ότι ξέρω στο Genesis δεν μπορείς να να βάλεις κωδικούς από alldebrid, αλλά μόνο από realdebrid. Έχει αλλάξει κάτι?Ειναι πολυ απλο αν εχεις λογαριασμο premium realdebrid η alldebrid εγω εχω realdebrid πας στο addon που θελεις και στις ρυθμισεις του βαζεις username & password και μετα σου βγαζει πρωτα αποτελεσματα απο realdebrid και μετα απο τους αλλους hosters π.χ vkbox,gvideo,movreel κλπ.
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω τις ρυθμίσεις απ' το Skin του Kodi που έχω φτιάξει, ώστε μετά από ένα format να μπορέσω να το επαναφέρω έτσι όπως το είχα; Πχ: Αν κρατήσω τον φάκελο στο %APPDATA%;
Ευχαριστώ!
Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.δεν χρειάζεται όλος ο φάκελος,μόνο ο Kodi στο C:\Users\username\AppData\Roaming\
<videolibrary>
<cleanonupdate>true</cleanonupdate>
</videolibrary>
Αν εγκατέστησες το Kodi από το installer έχεις τον ενσωματωμένο DVDplayer. Μπορείς να βάλεις όμως την έκδοση με τον DSplayer.
Το link που δίνει πιο πάνω ο φίλος έχει τις πληροφορίες αυτές και πως θα βάλεις τον DSPlayer.
Σε αντίθεση με όταν καλείς external player, ο DSplayer έχει το user interface του kodi. Από εκεί γίνονται οι ρυθμίσεις.
Σε δοκιμές που έκανα δεν με ικανοποιεί η εικόνα που παίρνω (συγκριτικά με την εικόνα που μου δινει το dune hd max) απο το kodi και θέλω να πάω σε external.
Ναι απο το installer.
Άρα θα δουλεύει και με το yatse απο το κινητό μου για remote?
Αν ναι τότε είναι αυτό που θέλω !
Playback Failed
One or more items failed to play.
Check the log file for details
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.