Ειλικρινά δεν ξέρω Ανδρέα,όταν πήρα το shield είχα κατεβάσει και έτρεχα στα mi, στα cube και στο 4κ στικ την 32αρα οπότε πέρασα την 32αρα και να σου πω την αλήθεια δεν αντιμετώπισα (αντιμετωπίζω) προβλήματα.
Εσείς ποιο skin χρησιμοποιείτε στην Leia;
Προσπάθησα να το βάλω σε Leia στο shield αλλά δεν ...Rapier.
Απλο, ελαφρυ και ακρως λειτουργικο χωρις πολλα "φτιασιδια".
Το αυτό και σε μένα αν και δοκίμασα τρεις διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Στο matrix εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα.Προσπάθησα να το βάλω σε Leia στο shield αλλά δεν ...
Τι setup έχεις;
Δοκιμασε απο εδωΤο αυτό και σε μένα αν και δοκίμασα τρεις διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Στο matrix εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα.
Το εχω βάλει στο WBMC-19.3 και οι εντυπώσεις είναι ίδιες με τις δικές σου.Παντως σε εμενα μονο απλο δεν μου φανηκε. Αρκετά φορτωμένο σκιν και καθολου γρηγορο .
Αρκετά φορτωμένο σκιν και καθολου γρηγορο.
Καλησπερα παιδες.
Υπαρχει κανενα καλο προσθετο για anime που να εχει και ελληνικους υποτιτλους ? Το θελω για την κορη που της αρεσουν πολυ τα ιαπωνικα anime και εχει δει σχεδον τα παντα στο Netflix.
Ευχαριστω.
το madnox υπάρχει στο official repo ;Τι να σου πω...
Με το που το άνοιξα και είδα τα ενσωματωμένα widget στην αρχική οθόνη ,ξενέρωσα.
Το βρήκα αναρθοδοξο όσον αφορά την πλοήγηση του στο μενού και τελικά όχι τόσο γρήγορο σε σχέση με άλλα skin που έχω δοκιμάσει ( και έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα).
Επίσης ένα ακόμη παράξενο που μου έκανε είναι πως όταν έκανα στοπ σε ταινία από την συλλογή μου ( μέσω δικτύου) το kodi κρασαρε και έκλεινε.
Τα παραπάνω σε Kodi Leia στο shield.
Σε Kodi Matrix έχω μόνιμα aeon mq8 που είναι άψογο και τελευταία δοκιμάζω και το Madnox επίσης πολύ καλό και αυτό
Δεν υπάρχει, το έχεις από άλλο repo, όχι από το official του kodiΣε Kodi Matrix υπάρχει.
Νομίζω πως και στην Leia αλλά δεν είμαι σίγουρος .
Ίσως να θέλει να καταβάσεις το zip και να το φορτώσεις manual σε Leia.
View attachment 192148
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.