Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Ειλικρινά δεν ξέρω Ανδρέα,όταν πήρα το shield είχα κατεβάσει και έτρεχα στα mi, στα cube και στο 4κ στικ την 32αρα οπότε πέρασα την 32αρα και να σου πω την αλήθεια δεν αντιμετώπισα (αντιμετωπίζω) προβλήματα.

Πήγα να κάνω αλλαγή από το Aeon 8 που δεν βλέπω να υποστηρίζεται πλέον στην Leia και δοκίμασα το Madnox αλλά βλέπω πως κρασαρει πολύ συχνά.
Εσείς ποιο skin χρησιμοποιείτε στην Leia;

Το αυτό και σε μένα αν και δοκίμασα τρεις διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Στο matrix εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα.
Δοκιμασε απο εδω

Παντως σε εμενα μονο απλο δεν μου φανηκε. Αρκετά φορτωμένο σκιν και καθολου γρηγορο . Ξαναγυρισα στο aeon mq8 black white version που μεν πλεον δεν δουλευει στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα ειναι αμεσο και γρηγορο

Αρκετά φορτωμένο σκιν και καθολου γρηγορο.

Φορτωμενο ως προς τι, τα απολυτως απαραιτητα εχει...

Τρεχω το Rapier (Kodi 19.3) σε Android TV 9 με 1.5 GB RAM και παει σφαιρα.
Παλιοτερα το ειχα σε boxακι του 1 GB με Kodi 18.x και ηταν επισης πολυ responsive.

Αποφευγω βεβαια να γεμιζω το Kodi με δεκαδες plugins.
Εχω καταληξει σε τρια-τεσσερα και χρησιμοποιω μονο αυτα.

Τι να σου πω...
Με το που το άνοιξα και είδα τα ενσωματωμένα widget στην αρχική οθόνη ,ξενέρωσα.
Το βρήκα αναρθοδοξο όσον αφορά την πλοήγηση του στο μενού και τελικά όχι τόσο γρήγορο σε σχέση με άλλα skin που έχω δοκιμάσει ( και έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα).
Επίσης ένα ακόμη παράξενο που μου έκανε είναι πως όταν έκανα στοπ σε ταινία από την συλλογή μου ( μέσω δικτύου) το kodi κρασαρε και έκλεινε.
Τα παραπάνω σε Kodi Leia στο shield.
Σε Kodi Matrix έχω μόνιμα aeon mq8 που είναι άψογο και τελευταία δοκιμάζω και το Madnox επίσης πολύ καλό και αυτό

Καλησπερα παιδες.
Υπαρχει κανενα καλο προσθετο για anime που να εχει και ελληνικους υποτιτλους ? Το θελω για την κορη που της αρεσουν πολυ τα ιαπωνικα anime και εχει δει σχεδον τα παντα στο Netflix.
Ευχαριστω.

Τα καλύτερα Kodi-Add-ons για την παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων και του Anime​

.
best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019.jpg

Πρόσθετα για τα κινούμενα σχέδια και το anime στο Kodi​

1. Goodfellas 2.0
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_3.jpg

2. Toonmania
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_4.jpg

3. Παγκόσμια τηλεόραση για μικρά παιδιά
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_5.jpg

4. Kissanime
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_6.jpg
  5. Animego
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_7.jpg

6. AnimeHere
    best-kodi-add-ons-for-watching-cartoons-and-anime-in-2019_8.jpg

• Like
Reactions: Geoav75
Τι να σου πω...
Με το που το άνοιξα και είδα τα ενσωματωμένα widget στην αρχική οθόνη ,ξενέρωσα.
Το βρήκα αναρθοδοξο όσον αφορά την πλοήγηση του στο μενού και τελικά όχι τόσο γρήγορο σε σχέση με άλλα skin που έχω δοκιμάσει ( και έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα).
Επίσης ένα ακόμη παράξενο που μου έκανε είναι πως όταν έκανα στοπ σε ταινία από την συλλογή μου ( μέσω δικτύου) το kodi κρασαρε και έκλεινε.
Τα παραπάνω σε Kodi Leia στο shield.
Σε Kodi Matrix έχω μόνιμα aeon mq8 που είναι άψογο και τελευταία δοκιμάζω και το Madnox επίσης πολύ καλό και αυτό
το madnox υπάρχει στο official repo ;