Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ο C:\Users\Salaminomachos 21\Downloads\xbmc-11.0-Eden_beta2.exe δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου.

Προσπαθήστε ξανα

Αυτο το μηνυμα μου βγαζει , και τωρα , και πριν με τον Αυγερινο

Μπορει να φταιει και η γραμμη του ΙΝΤΕΡΝΕΤ , αλλα τα αλλα Sites δουλευουν κανονικα....

Για περιμενε τωρα κατεβαινει.......

Last edited:

Το εγκατεστησα , αλλα δεν βλεπω με το φτωχο μου το μυαλο και ματι , κατι διαφορετικο.
Θα το αφησω μερικες μερες μηπως δω κατι διαφορετικο
Ευχαριστω....................

Απο beta σε beta μην περιμένεις ορατές διαφορές ή νέες δυνατότητες. Περισσότερο για έλεγχο/διόρθωση λαθών τις βγάζουν.

Βλέπω οτι διόρθωσαν το προβληματικό rewind, σε avi τουλάχιστον.

Φαίνεται να λειτουργεί και το Auto select στο deinterlacing. Πριν δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να το αλλαζω κάθε φορά.

Last edited:

Κωστα ακου και τα μαντατα

Οταν μπαινω στο προγραμμα με το remote control οταν βγαζει το κεντρικου μενου και αρχιζει να ψαχνει ο scrapper κολλαει και πρεπει να κανω ξαναμπουταρισμα.
Οταν ξεκινω απο C: x86\XBMC\XBMC.exe με το ποντικι ολα ειναι ΟΚ.
Επισης δεν μου δειχνει σε ολα τα εργα τους υποτιτλους και πρεπει να πηγαινω συνεχεια στα Αudio Settings.....

Οταν μπαινω στο προγραμμα με το remote control οταν βγαζει το κεντρικου μενου και αρχιζει να ψαχνει ο scrapper κολλαει και πρεπει να κανω ξαναμπουταρισμα.
Επισης δεν μου δειχνει σε ολα τα εργα τους υποτιτλους και πρεπει να πηγαινω συνεχεια στα Αudio Settings.....

Σε καμιά ωρίτσα θα μπορέσω να τα δοκιμάσω και στο δικό μου και θα σε ενημερώσω.

κώστα το βάζω εδώ για να το δείς. τι μυστήριο signature είναι αυτό???? έχεις κάνει κανένα πυθωνα και πετάει signature απο το xbmc sto avclub??? πέρνω όρκο ότι ήταν 1χ14 πριν λίγο. η μάλλον δεν παίρνω γιατί έχω κτυπήσει και μισό κιλό κοκκινέλι.

Όλα τρέχουν ομαλά στο δικό μου, Βαγγέλη. Κανένα απο τα πρόβληματα που ανέφερες.
κώστα το βάζω εδώ για να το δείς. τι μυστήριο signature είναι αυτό???? έχεις κάνει κανένα πυθωνα και πετάει signature απο το xbmc sto avclub??? πέρνω όρκο ότι ήταν 1χ14 πριν λίγο. η μάλλον δεν παίρνω γιατί έχω κτυπήσει και μισό κιλό κοκκινέλι.

Όχι, δεν φταίει το κοκκινέλι, όντως αλλάζει ανάλογα με το τι παίζει το XBMC :)

Είναι τα Trakt Utilities. Παρακολουθεί τι παίζει το XBMC και κρατάει αρχείο. Κάνε κλικ στο γραφικό και θα σε πάει στη σελίδα μου.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλησπέρα παιδιά καταρχήν θέλω να δώσω συχαρητήρια για τον οδηγό είναι πολύ εύχρηστος

τέλος πάντων ας περάσω στο θέμα :operator:
πριν λίγες μέρες ανακάλυψα αυτό το πρόγραμμα και το επεξεργάζομαι ακόμα θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις

1α) πως ρυθμίζω το add on torrent και πως το κάνω να κατεβάζει???
1β)γίνετε να "streamarei" την ταινία ταυτόχρονα
2)πως μπορώ να το φτιάξω να παίζει τα trailers τον ταινιών?
3)έχω κατεβάσει και τις δυο εφαρμογες xbmc remote για το Galaxy s II τις έχω ρυθμίσει κανονικά αλλα η μια από τις δυο η ποιο καινούρια δεν λειτουργεί σωστά το μονο που μου επιτρέπει να κάνω είναι να κάνω play την ταινία δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο ξέρετε τι παίζει η να συμβιβαστώ με την παλιά :chinscratch:

@ Kostas_Y
Κωστα αυτο το Trakt τι μερος του λογου ειναι?
Πρωτη φορα το βλεπω
Για δωσε οδηγιες σε παρακαλω................

Είναι λίγο μπερδεμένη διαδικασία. Πρώτα, ανοίγεις λογαριασμό στο www.trakt.tv. Μετά βάζεις το addon στο XBMC (Trakt Utilities) και τα στοιχεία του λογαριασμοί που άνοιξες. Απο εκεί και πέρα, διαβάζει τη βιβλιοθήκη και κρατά αρχείο για το τι είδες, πόσες φορές και πότε.
Αν κάνεις κλικ στην υπογραφή μου, μπορείς να δεις ό,τι εχω και δεν έχω στο library του XBMC. Δεν ξέρω κατα πόσο ειναι καλό αυτό βέβαια, μπορεί να εμφανιστούν σειρές ή ταινίες που φέρνουν κάποιον σε δύσκολη θέση :p

Το είχα εγκαταστήσει εδω και καιρό αλλα δεν λειτουργούσε σωστά. Μάλλον κάτι διορθώθηκε με τις Eden beta και τώρα περνάνε αυτά που βλέπω στην υπογραφή μου.

Last edited:

Καλημερα σε ολους σας

@Kostas_Y
Και εγω νομιζα οτι μπορει καποιος να δει ταινιες.......
Βεβαια το XBMC δεν εχει αυτη την δυνατοτητα.
Το μονο που κανει ειναι να αποκρυπτει τις ταινιες που εχει δει καποιος , αλλα και αυτο μονο στο Library Mode.
Ξερεις εαν αυτο γινεται και στο Videos Mode ?
Ευχαριστω...............

ετσι για την ιστορια : καποιοι θα θυμουνται συνεχη παραπονα μου με το XBMC για διαφορα κολλημενα καρε ή σαν χασιμο καρε.Τα dropped ομως παντα 0.Αλλαχτηκαν pc-, καρτα γραφικων (απο ΑΤΙ σε nvidia), απο AMD σε INTEL και τελος ο εξωτερικος δισκος που ειχα τις ταινιες-σειρες...ααα και καποιο εσωτερικοι δισκοι.Η παρατηρηση τελικα και η υπομονη ειναι μεγαλο προσον..Ουτε τα pc φταινε ουτε το XBMC..φταιει το προβολικο μεσο, κοινως η τηλεοραση μου.Αφου ειδα μια σκηνη γυρω στις 300 φορες σε ενα BR rip, επαιξα με το motion plus της samsung και ειδα βελτιωση οταν το ειχα στο τυπικο, μαυρα χαλια στο εκτος, και στο ομαλη εικονα αρκετα κολληματακια (μιλαω για 2-3 ανα 15λεπτο).Φυσικα και εχωντας στο τυπικο το Motion plus, βελτιωνοταν αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα.
Σε media player δεν υπαρχει αυτο το φαινομενο και δεν ξερω να το εξηγησω πως και γιατι.
Αν και η τηλεοραση μου δεν βγαινει πια, ειναι η c557000 3D.Το λεω απλα σαν στοιχειο .
Γιατι τα λεω ολα αυτα??
Απλα με ενοχλησε , και δεν ξερω τι να κανω για να το λυσω.Να αλλαξω τηλεοραση ΔΕΝ παιζει με την καμμια.Firmware εχω βαλει το τελευταιο..Τεσπα , αν εχει καποιος καμμια ιδεα ας μου πει

Προσωπικά έχω απενεργοποιημένα όλα τα λογισμικά διόρθωσης της εικόνας στην τηλεόρασή μου, το ίδιο και με τη λειτουργία Power Save. Πάνω απ' όλα Κώστα πρέπει η TV να διαχειρίζεται σωστά το σήμα 1080/24p. Οι Samsung πάντα είχαν προβλήματα στο παρελθόν με τη διαχείριση της θύρας HDMI από PC. Για κάποιο λόγο είναι προγραμματισμένη για Video αναλύσεις 576p, 720p, 1080p και όχι για τις αντίστοιχες στο PC και μάλλον γι´αυτό τον λόγο διαχειρίζεται σωστά το σήμα από Media Players, BD Players και όχι σε PC. Όλα αυτά κατ' εκτίμηση βέβαια από προηγούμενη εμπειρία μου με Samsung LCD TV παλιάς τεχνολογίας όμως.

αν έχω καταλάβει καλά στις eden beta όταν βάζεις μια ταινία δίνει προτεραιότητα στους εσωτερικούς υπότιτλους και πρέπει να πηγαίνεις από το μενού να αλλάζεις. αν δεν έχει τίποτα μέσα οκ. αλλάζει αυτό κάπως??? αν δεν κάνω λάθος στην προηγούμενη διάβαζε πρώτα εξωτερικούς. μήπως είναι κάποια ρύθμιση στη γλώσσα που έχω ξεχάσει αν και νομίζω ότι έχω βάλει greek windows. το έχω παρατηρήσει και σε xbmc eden win7, ubuntu 11.04, openelec.

Νομίζω πως διορθώνεται, πρέπει να απενεργοποιείται απ' το menu που επιλέγεις υπότιτλους. Αλλιώς σίγουρα θα απενεργοποιείται απ' τα .xml αρχεία ρυθμίσεων του XBMC. Θα το τσεκάρω και θα σου πω πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Νομίζω πως διορθώνεται, πρέπει να απενεργοποιείται απ' το menu που επιλέγεις υπότιτλους. Αλλιώς σίγουρα θα απενεργοποιείται απ' τα .xml αρχεία ρυθμίσεων του XBMC. Θα το τσεκάρω και θα σου πω πάντως.
Αυγερινε το ιδιο προβλημα εχω
Για δωσε τα φωτα σου

αν έχω καταλάβει καλά στις eden beta όταν βάζεις μια ταινία δίνει προτεραιότητα στους εσωτερικούς υπότιτλους και πρέπει να πηγαίνεις από το μενού να αλλάζεις. αν δεν έχει τίποτα μέσα οκ. αλλάζει αυτό κάπως??? αν δεν κάνω λάθος στην προηγούμενη διάβαζε πρώτα εξωτερικούς. μήπως είναι κάποια ρύθμιση στη γλώσσα που έχω ξεχάσει αν και νομίζω ότι έχω βάλει greek windows. το έχω παρατηρήσει και σε xbmc eden win7, ubuntu 11.04, openelec.

δεν γίνεται http://trac.xbmc.org/ticket/11724 http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=110877

Εδω και τρεις ωρες ,οταν βαζω καινουργια εργα ,δεν μου κατεβαζει εξωφυλλα και πληροφοριες του εργου,και μου δινει το μηνυμα Cannot connect to the server
Τι συμβαινει?