Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

:smash::smash:πριν δεν λεγαμε για nvidia? τωρα λεμε για ΑΤΙ??

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

:smash::smash:πριν δεν λεγαμε για nvidia? τωρα λεμε για ΑΤΙ??

'Οτι σε Linux = Nvidia ότι σε Windows = ΑΤΙ. Για HD Bitstreaming από 430 και πάνω και ακόμα καμία σε silent έκδοση.
Οπότε με μια ΑΤΙ 5450 σε custom σύστημα και Win 7 είστε κομπλέ.

Zilmer η καψούρα μου είναι η Live - Ubuntu διανομή και 24p άψογα.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Στα Videos settings το Adjust Display refresh rate to match video κανει τιποτα?
επιβαρυνει την cpu τσαμπα ,το εχετε δοκιμάσει?

παιδια δεν θα το πιστεψετε .....unistall ati suite - install , unistall xbmc - install
και βουαλα...τα παντα κανονικα !!!

κατι -καπως ειχε φαει το κολλημα του

Δεν ξερω τι μου συμβαινει αλλα νοιωθω σεβασμο σε αυτους που γραφουν ειτε απο την Ν.ΙΩΝΙΑ η απο τα αγια χωματα της Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ..............

Συγγνωμη για το Off-Topic

παιδια δεν θα το πιστεψετε .....unistall ati suite - install , unistall xbmc - install
και βουαλα...τα παντα κανονικα !!!

κατι -καπως ειχε φαει το κολλημα του

δεν ειναι καθολου απιστευτο.
απιστευτα ειναι τα προβλήματα που δημιουργούν συνέχεια οι drivers της ATI

α ρε ατιμο προγραμμα σε ησυχια δεν θα με αφησεις !!! πως εχετε ρε παιδες τις ρυθμισεις για τους υποτιτλους?οπως εγω στηνεικονα ?γιατι ετσι εμενα δεν παιζουν παρα μοναχα οταν βαλω στην 1η ρυθμιση την Ελλαδα. Επειδη ομως το ελληνικο μενου ειναι οτι να ναι , προτιμω τα αγγλικα.

Uploaded with ImageShack.us

το απο πανω λυθηκε ! :)

Η επιλογη adjust display refresh rate to match video επιβαρυνει τον υπολογιστη ή την καρτα ? το ρωταω γιατι εχω την 5450 και με αυτην ενεργοποιημενη κανει σπασιματα η εικονα ενω χωρις παιζει κανονικα.Το DXVA2 ειναι στο ΟΝ παντα.

Ο επεξεργαστης μου ειναι undervolt (6*266) με μινιμθμ ρευμα ενω ειναι κανονικα Ε6750

το απο πανω λυθηκε ! :)

Η επιλογη adjust display refresh rate to match video επιβαρυνει τον υπολογιστη ή την καρτα ? το ρωταω γιατι εχω την 5450 και με αυτην ενεργοποιημενη κανει σπασιματα η εικονα ενω χωρις παιζει κανονικα.Το DXVA2 ειναι στο ΟΝ παντα.

Ο επεξεργαστης μου ειναι undervolt (6*266) με μινιμθμ ρευμα ενω ειναι κανονικα Ε6750

Το adjust refresh rate to match video επιβάλλεται να το έχεις, αλλά πρέπει να υποστηρίζει και τις αλλαγές αυτές το μέσο προβολής. Δεν έχει καμία αισθητή επιβάρυνση στην κάρτα σου. Τώρα εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως καλύετρα αποτελέσματα στην εικόνα flesh tones, χρωματική ακρίβεια, πέρνουμε με το DXVA2 απενεργοποιημένο. Ενεργοποιημένο μου δίνει μια αίσθηση ψηφιακούρας, ιδιαίτερα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

α ρε ατιμο προγραμμα σε ησυχια δεν θα με αφησεις !!! πως εχετε ρε παιδες τις ρυθμισεις για τους υποτιτλους?οπως εγω στηνεικονα ?γιατι ετσι εμενα δεν παιζουν παρα μοναχα οταν βαλω στην 1η ρυθμιση την Ελλαδα. Επειδη ομως το ελληνικο μενου ειναι οτι να ναι , προτιμω τα αγγλικα.

Uploaded with ImageShack.us
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.
Εαν εννοεις υποτιτλους για τα εργα πας XBMC\Settings\Video\Subtitles\Greek Windows

Bαγγελης..............

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ενεργοποιημένο μου δίνει μια αίσθηση ψηφιακούρας, ιδιαίτερα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

ρε σι αυτο ηθελα να το γραψω και εγω, απλα δεν ημουν σιγουρος για την εικονα που εβλεπα/πω....

υ.γ Βαγγελη Χρονια πολλα ^^ και οσους φυσικα γιορταζουν σημερα

χρονια πολλά Βαγγέλη και απο μένα.
Τo DXVA2 και μένα δεν μου αρέσει.
κατι αλλο στο Aeron Nox το Mouse λεει "is not supported" κατι τετοιο
πως θα αλλαξω στα libraries στις ταινιες το view ?
δεν μπορω να πατήσω αριστερό κλικ
ΘΕλω να το κανω DVD CASe.
Υπάρχει καποια συντόμευση απο το πληκτρολόγιο?

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

χρονια πολλά Βαγγέλη και απο μένα.
Τo DXVA2 και μένα δεν μου αρέσει.
κατι αλλο στο Aeron Nox το Mouse λεει "is not supported" κατι τετοιο
πως θα αλλαξω στα libraries στις ταινιες το view ?
δεν μπορω να πατήσω αριστερό κλικ
ΘΕλω να το κανω DVD CASe.
Υπάρχει καποια συντόμευση απο το πληκτρολόγιο?
Καλησπερα και ευχαριστω για τις ευχες σου.
Μπηκα ειδικα για σενα στο ΝΟΧ και φυσικα ξαναγυρισα στο ΝΕΟΝ.
Λοιπον οπως το ειδα και επειδη την διαρθρωση των εργων την εχει καθετως,τοτε με το πληκτρολογιο σου πατας δυο φορες το αριστερο βελακι και σου λεει SHOW VIEW οπου δεξια και αριστερα του σου δειχνει βελακια. Πατας enter και με το δεξιο βελακι του πληκτρολογιου σου σου δεινει ολες τις επιλογες μεταξυ των οποιων και το DVD CASE
Πιστευω να βοηθησει

χρονια πολλα Βαγγελη.Κυριακη θα ειμαι < μεσα > . Tα λεμε και απο κοντα αν θες

Bαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ αλλά ούτε αυτο δουλεψε.
Σαν να έχω κάνει κάτι και απενεργοποιεί το μενού αυτό.

αλλαξα σκιν και εβαλα το default εκανα την αλλαγή
και μετά πήγα στο Αeon τουλάχιστον διάβασε μερικά και οκ.

DCyC8.jpg

Portioli συγνωμη , δεν ειχα δει το προβλημα σου.Εχεις προβλημα με τα views ειπες? Στο ΑΕΟΝ για παραδειγμα δεν μπορεις να αλλαξεις view γιατι απο default εχει ενα.Πρεπει να πας στα settings μεσα , του σκιν εννοω , και να τσεκαρεις οσα views θελεις.Μαλιστα θα σου βγαλει και ενα μνμ οτι θα γινει πιο αργο οταν τα τσεκαρεις ολα , αλλα δεν τρεχει τιποτα.
Πιστευω να καταλαβα σωστα ε?

Το έφτιαξαν με περίεργο τροπο μιας και δεν δουλεύει ούτε ο τρπος με το ποντίκι , ούτε το βελακι στο πληκτρογιο δοκίμασα με το uremote XBMC με τα βελακια εκεί δούλεψε κανονικά.

Έχω άλλη μια απορία .υπάρχει κάποιος τρόπος είτε με scrapper απο το xbmc είτε με προγραμα όπως το media center master (που έχω για τις ταινίες) να βρω Infos και εικόνες να περάσω στο library για τα ελληνικά mp3?

ενω ολο το interface του προγραμματος γεμιζει την οθονη.
οταν παιζει ταινια,αφηνει κενο αριστερα δεξια.
γιατι?