Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Δεν δουλεύει το weather.plus σωστά στην final. Dropped frames και τέτοια δεν έχω παρατηρήσει.
Διαφωνώ, με το αναβαθμισμένο rtmpdump μου παίζουν πλέον αρκετά addons με video on demand υπηρεσίες που πριν δεν έπαιζαν, px το NatGeo addon. Και ο αντ1 live παίζει μια χαρά. Μήπως παίζει καμιά επιπλοκή με την DDDamian που χρησιμοποιείς:chinscratch:
Παληκάρια, μια γνωμη... Εχω μεινει στην 11 Beta 3 στην οποια δουλευουν ολα αψογα*** και δισταζω να αναβαθμισω στην 11 final, μη τυχόν προκυψουν τιποτα θεματακια (πχ καπου διαβασα για χαμενα frames κλπ).
Θα κερδισω τιποτα αν αναβαθμισω στην final ή να ακολουθησω το δογμα "αν δουλευει μην το πειραζεις";
Δεν δουλεύει το weather.plus σωστά στην final. Dropped frames και τέτοια δεν έχω παρατηρήσει.
Κατέβασε το πακέτο rtmpdump , άνοιξέ το και βάλε το αρχείο librtmp.dll στον φάκελο Program Files/XBMC/system/players/dvdplayer/ αντικαθιστώντας το υπάρχον αρχείο.
Δεν είδα βελτίωση πάντως. Ουτε ο ΑΝΤ1 παίζει, ούτε οι εκπομπές απο το αρχείο του.
Διαφωνώ, με το αναβαθμισμένο rtmpdump μου παίζουν πλέον αρκετά addons με video on demand υπηρεσίες που πριν δεν έπαιζαν, px το NatGeo addon. Και ο αντ1 live παίζει μια χαρά. Μήπως παίζει καμιά επιπλοκή με την DDDamian που χρησιμοποιείς:chinscratch: