Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Στο ΝΕΟΝ πρεπει να πατησεις info και μετα cinema play .Αν πατησεις enter (ή play) απλα ξεκινα η ταινια.Σωστα?

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Στο ΝΕΟΝ πρεπει να πατησεις info και μετα cinema play .Αν πατησεις enter (ή play) απλα ξεκινα η ταινια.Σωστα?

Ναι όντως. Για εκλεκτές περιπτώσεις σε παρεομάζεμα για εφέ:ADFADF1:!!

καποιο σκιν που να δουλευουν ολα????? Στο ΝΕΟΝ δεν δουλευει το xbmc subtitles.. θα μου πεις και ποιο το προβλημα? ειναι χρησιμο γιατι οταν εχεις BR folder του λες να κανει download τους υποτιτλους και μετα τους φορτωνει αυτοματα.Αν τους εχεις εξωτερικους πρεπει καθε φορα να κανεις browse.
Στο ΑΕΟΝ MQ δουλευει κανονικοτατα.Αλλα ειναι πολυ βαρυ ρε γμτ αυτο το σκιν...

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παιδια, κανενα νεοτερο με την αναπαραγωγη blurays με μενου μεσω εξωτερικου player (πχ TMT) εχουμε; Τελευταια φορα που προσπαθησα, απετυχα παταγωδως, αλλα ειναι και αυτος ο χειρισμος μεσω ipad που με στοιχειωνει... :p

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παιδια, κανενα νεοτερο με την αναπαραγωγη blurays με μενου μεσω εξωτερικου player (πχ TMT) εχουμε; Τελευταια φορα που προσπαθησα, απετυχα παταγωδως, αλλα ειναι και αυτος ο χειρισμος μεσω ipad που με στοιχειωνει... :p
Τωρα που το PDVD 11 λεει παίζει απο folders μήπως να δοκιμάσεις αυτό;

εφαγα μια πικρα που πραγματικα θα ελεγα οτι ημουν σιγουρος..(ποτε μην λες ποτε).Τεσπα αφορα οσους θελουν 3D mkv sbs.Υπαρχει το υπερτελειο προγραμμα 3dsub , που προσθετεις σε οτι mkv θες 3d υποτιτλους.Τα αρχεια που εξαγει το προγραμμα για υποτιτλους ειναι idx/sub ή sup.Σουπα ομως το XBMC.Δεν τα βλεπει με την καμμια...και ημουν τοσο σιγουρος..ουτε το PCH τα βλεπει..μονο το WD Hub τα εβλεπε αλλα το πουλησα !!!χαχααχα :D

να ρωτησω κάτι ,εχω ριπάρει κάτι DVD μουσικά . Αλλα ντοκιμαντερ, αλλα συναυλίες. Αυτα τι δομή θέλουν οι φακελοι και πως τα κάνω add?
Στο library οταν θα τα κανω import θα μπουν σε ντοκιμαντερ η music video?
δεν εχω ιδεα. μερικα τα εχει ο scrapper του imdb. Μερικά όχι.

Portioli δοκιμασε το Yanfoe (free πια), τα ομαδοποιεις οπως θες εσυ.Γνωμη μου δλδ

ξερει κανεις που παει και σωζει τα nfo αρχεια το XBMC? ολα αυτα με τις περιληψεις κτλ

εισαι θεος !Μηπως ξερεις και με τι ανοιγουν? με notepad++ απετυχα..

εισαι θεος !Μηπως ξερεις και με τι ανοιγουν? με notepad++ απετυχα..

θέλεις να επεξεργαστείς τα .nfo?δεν ξέρω αν μπορείς, αλλά υπάρχει και άλλη μέθοδος settings-video-library επιλέγεις extract video library τι θέλεις να κάνεις extract και αν θέλεις να γίνουν extract σε ένα φάκελο ή σε χωριστούς μετά σε κάθε φάκελο της ταινίας θα βρεις και το .nfo

Παιδιά καλησπέρα, το XBMC σε σχέση με το Media Browser τι λέει? Είναι κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο, να μας πεί εντυπώσεις?

Πιο ευχρηστο και πιο φιλικο και πιο γρηγορο ειναι το XBMC.Οχι οτι το ΜΒ δεν ειναι καλο , αλλα η βαση δεδομενων κατα την γνωμη μου του XBMC σου προσφερει παρααααα πιο πολλα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (ως τωρα)

το media browser Plug-in του W7MC δεν είναι?
Νομίζω οτι τα filelists - viewtypes απο τα καλα skin του XBMC ,AEON Nox/MQ2 , Simplicity
δεν συγκρίνονται με τίποτα.
Yποκειμενικά βέβαια.

Last edited: