Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

To αναποδο θα ελεγα οσον αφορα την φιλικοτητα. Το XMBC ισως ειναι πιο γρηγορο (αναλογα το skin). Παντως αν το ΜΒ δεν μου εκανε τα κουλα με τα εξωφυλλα που χανονται, δεν θα το αφηνα με τιποτα, διοτι αν το δεις να δουλευει σωστα, μπορει και να δακρύσεις! :D

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

To αναποδο θα ελεγα οσον αφορα την φιλικοτητα. Το XMBC ισως ειναι πιο γρηγορο (αναλογα το skin). Παντως αν το ΜΒ δεν μου εκανε τα κουλα με τα εξωφυλλα που χανονται, δεν θα το αφηνα με τιποτα, διοτι αν το δεις να δουλευει σωστα, μπορει και να δακρύσεις! :D

Εγά απ' την άλλη χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες αποκλειστικά το XBMC και το HTPC λειτουργεί αποκλειστικά σαν Media Player. Το Desktop των Windows το βλέπω μόνο στο κλείσιμο του PC. Ταχύτητα, χρηστικότητα, ομορφιά, ποιότητα εικόνας (σηκώνει βελτίωση), σταθερότητα (και εδώ επίσης) είναι λίγα απ' τα πλεονεκτήματα του.

Το ότι έχω σταματήσει να παίζω με Media Browser, Media Portal κ.τ.λ. τα λέει όλα για μένα!

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παιδιά καλησπέρα, το XBMC σε σχέση με το Media Browser τι λέει? Είναι κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο, να μας πεί εντυπώσεις?
XBMC\NEON να δεις την υγεια σου.
Δυο χρονια δουλευα Μ/Β αλλα 6 μηνες τωρα με το XBMC ειμαι σε αλλο επιπεδο.

ασχετο , αλλα αυτο το media portal τι χτυκιασμενο πραγμα ειναι !! Βραδυα ατελειωτα για να δουλεψουν ολα , και ποτε δεν το καταφερα!Παντα καποιο bug!

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

1)Το Desktop των Windows το βλέπω μόνο στο κλείσιμο του PC.
2) ποιότητα εικόνας (σηκώνει βελτίωση)
3) σταθερότητα (και εδώ επίσης)
1) γιατι δεν το κανεις πατωντας το power να κλεινει σε sleep mode ?
2+3) πως???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

1) γιατι δεν το κανεις πατωντας το power να κλεινει σε sleep mode ?
2+3) πως???

1. Σε Sleep Mode υπάρχει Bug και επηρεάζει την κίνηση όταν επανέρχεται. Ξεκίνησα έτσι αλλά μετά το παράτησα.

2. Στην ποιότητα εικόνας και βέβαια σηκώνει βελτίωση, ειδικά στην κίνηση και ίσως στην επόμενη έκδοση να περιέχει και περισσότερους Shaders.

3. Η σταθερότητα "δοκιμάζεται' απ' την στιγμή που χρησιμοποιούμε ξεχωριστά skins. Όλα έχουν διαφορετικά bugs αλλά όντως το AEON NEON δείχνει αν και καινούργιο, σταθερότατο και ταχύτατο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Με το θεμα του εξωτερικού Player (TMT 5, PDVD 11) για BD δεν είχαμε καποιο νέο, ε;

To μόνο που του λείπει είναι οι PVR λειτουργίες για τηλεόραση και δορυφορική. Υπάρχουν βέβαια κάποιες beta εκδόσεις αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια. Έχει κανένας σχετική εμπειρία?

Eγω χρησιμοποιω το ΑΕΟΝMQ2 ..ειναι βαρυ αλλα πολυ ωραιο ρε γμτ..
@Αυγερινε νομιζω οτι πειραματιζοσουν σε κατι πανω , για αυτο ρωτησα :ernaehrung004:

To μόνο που του λείπει είναι οι PVR λειτουργίες για τηλεόραση και δορυφορική. Υπάρχουν βέβαια κάποιες beta εκδόσεις αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια. Έχει κανένας σχετική εμπειρία?
Το ΑΕΟΝ εχει και LIVE TV με αψογη εικονα ειδικα εαν απενεργοποιησεις το DXVA.Τοτε η εικονα ειναι σχεδον εφαμιλλη με την εικονα της PANY 42U20 που εχω. Δυστυχως δεν εχει PVR οπου εκει τα WMC βρισκονται ετη φωτος μπροστα..

εγω φιλε μου εχω κακκια εμπειρια απο αυτα (πριν καιρο ομως)
Ειχα αγορασει και δορυφορικη καρτα pci και το μονο που καταφερα ηταν να καψω την μητρικη 2 φορες.Ξερω σου φαινεται κουφο , αλλα ειχε γινει.
Το μονο προγραμμα που μου δουλεψε για δορυφορικη και pvr ηταν το media portal.Θα σε συμβουλευα αν μου επιτρεπεις ομως , μακρυααααα..

Δύο φορές προσπάθησα να δουλέψω με mediaportal και ήταν πλήρης αποτυχία (το δορυφορικό κομμάτι). Χρησιμοποιώ XBMC για ταινίες/σειρές και dvbviewer για δορυφορικά (και ψηφιακά κανάλια μελλοντικά) αλλά θα προτιμούσα ένα ενιαίο περιβάλλον.

Το ΑΕΟΝ εχει και LIVE TV
που ρε συ Βαγγελη? Ειλικρινα δεν το εχω καταλαβει.Ενα ψευδοτιβι εχει το MQ2 και το μονο που καταλαβαινω οτι κανει ειναι να μου παιζει σε τυχαια σειρα τα τηλεοπτικα επεισοδια που ΗΔΗ εχω !

μπα αστο καλυτερα γιατι αν βρουμε ακρη στο pvr θα πεσει η γυναικα μου πανω , και θα ζηταει να της γραψω <οικογενειακες ιστοριες><η ζωη της αλλης> και οτι αλλη βλακεια υπαρχει

Το ΑΕΟΝ εχει και LIVE TV με αψογη εικονα ειδικα εαν απενεργοποιησεις το DXVA.Τοτε η εικονα ειναι σχεδον εφαμιλλη με την εικονα της PANY 42U20 που εχω. Δυστυχως δεν εχει PVR οπου εκει τα WMC βρισκονται ετη φωτος μπροστα..
Γεια σου Κωστα καλησπερα σε ολους σας.
ΛΑΘΟΣ ηθελα να γραψω ΝΕΟΝ και οχι ΑΕΟΝ.
NEON uber alles και τα μυαλα στα καγκελα τωρα στα γεραματα...................

ρε παιδια δεν καταλαβαινω το κολλημα σας με το ΝΕΟΝ..κατεβαστε την αναβαθμιση το ΜQ2 (προχτες την εβαλα)..δεν ξερω νομιζω οτι ειναι ολα τα λεφτα

ποια λεφτα :p τσαμπα ειναι...τεσπα

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΕ το δουλεύεις με mediaportal tv server ή κάποιον άλλο;

ρε παιδια δεν καταλαβαινω το κολλημα σας με το ΝΕΟΝ..κατεβαστε την αναβαθμιση το ΜQ2 (προχτες την εβαλα)..δεν ξερω νομιζω οτι ειναι ολα τα λεφτα
Για γραψε τη νεα version/link