Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

να συμπληρώσω ότι κάπου χάθηκε και δεν το βρίσκω αυτό που λέει add video source or remove

Στο Videos>Files είναι. Πάντως ειναι παραξενη αυτή η συμπεριφορά. Μήπως εκτός απο το Videos>Files έχεις προσθέσει τους ίδιους φακέλους και στo System>File Manager?

να ρωτησω,ενω εβαλα custom resolution nvdia,ρυθμισα στο 23977 και γενικα ολα τα απαραιτητα,εκει που παταμε Ο στο πληκτρολογιοκαι ειχα missed 1(drop files) ,χωρις να εχω προβλημα στην εικονα μου δειχνει κατι αστρονομικα νουμερα....δηλαδη το εβαλα και εδειχνε 400 και συνεχισε μεχρι τα 8700 οπου και σταθεροποιηθηκε ! Τι κουφο ειναι αυτο ?

ξερει κανεις που μπορω να βρω το ir reciever της microsoft?

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ξερει κανεις που μπορω να βρω το ir reciever της microsoft?

Standalone δεν θα το βρεις. Μόνο αν πάρεις πακέτο και remote. Κάντο Κώστα, δεν κοστίζει, το πολύ 18 , και θα απαλλαγείς μια για πάντα από ασυμβατότητες κ.λ.π.

ετσι και αλλιως σημερα θα το γυρισω σε openelec. ..ξερει κανεις ρυθμισεις για nvidia για ηχο;

οκ ευχαριστω πολυ. ..αν καποιος ξερει μαγαζι για το remote microsoft ας το ποσταρει για να φυγω οριστικα απο τα windows

δεν υπαρχει τιποτα. ...ετσι τα διαφημιζουν χωρις να τα εχουν

ολα αυτα δεν ειναι rf ετσι? δηδλαδη πρεπει να σημαδεψεις για παιξει...ή κανω λαθος? έχω βολευτει με το κινητο αλλά δεν εχουν ολοι android,ios

Εγω απο οπου και να σημαδεψω το pc αυτο ανταποκρινεται.

Ακομα και οταν το παιρνει η κορη μου και το παταει, απο οπου και να βρισκεται μεσα στο σαλονι αυτο δουλευει κανονικα!!!

Έχω ενα προβληματάκι με τις nightlies των τελευταίων 2-3 ημερών σε Win7. To XBMC τερματίζεται απότομα όταν προσπαθεί να διαβάσει τα στοιχεία αρχείων που δεν έχουν κατέβει ακόμα ολόκληρα ( με utorrent). Δεν είμαι και 100% σίγουρος για την αιτία, στα logs δεν φαίνονται σοβαρά σφάλματα.

Κανείς άλλος με τα ίδια συμπτώματα;

EDIT: Μάλλον έφταιγε ο φάκελος με τα thumbnails. Προς το παρόν τρέχει, για να δούμε...

Last edited:
Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

άσχετο αλλά αυτό το 3Dwall στο Mq3 για τις ταινίες πόσο απίστευτα όμορφο είναι!!!!

το έχουν Κι άλλα skin????