Για την ακρίβεια όταν λέμε anime εννοούμε τα γιαπωνέζικα animation. Κινούμενα σχέδια μεν αλλά όχι και τόσο παιδικά (κατά βάση).
Πως ήταν η Κάντυ-Καντυ; Κάτι τέτοιο![]()
κυριε βαγγελη μονο ιαπωνικά anime κυκλοφορουν 10 bit
Ολα τα μπλε δισκακια και οι σειρες ειναι 8 bit.
δεν μας αφορουν εμας αυτά τα πράγματα.
Κι όμως, βλέπω να έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και 10bit encodes από κανονικές ταινίες. Και καλά βελτιώνει τα πράγματα με το banding.
Δεν μου αρέσει καθόλου το concept. Πολύ non-standard για τα γούστα μου.
Συγχαρητηρια και στον Αυγερινο που ανοιξε το νημα , αλλα και σενα ,για τις προσπαθειες σου.Με μεγαλη μου χαρα ανακοινωνω στο forum οτι το skin μου Xperience More εγινε δεκτο στο XBMC official addon repo.
Cheers
Nessus
Με μεγαλη μου χαρα ανακοινωνω στο forum οτι το skin μου Xperience More εγινε δεκτο στο XBMC official addon repo.
Cheers
Nessus
:ernaehrung004:http://www.undertv.info/ αυτα θα μπορουσαν να προστεθουν? :idea:
Εγω περιμένω τα EPT Archives :smile:
Μια παρατήρηση όσον αφορά το Skai Player, έχει τις κατηγορίες Shows, όλα, ειδήσεις, ενημέρωση κλπ. Κάτω απ'την κατηγορία Shows, βρίσκονται ξανά οι κατηγορίες ειδήσεις, ενημέρωση κλπ, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι αν πας πχ: Shows -> Ντοκυμαντέρ, σου εμφανίζει κανονικά τα περιεχόμενα της κατηγορίας, χωρισμένα ανά επισόδια. Αν όμως πας απευθείας στην κατηγορία ντοκυμαντέρ πχ, σου εμφανίζει στην αρχή της λίστας τα ντοκυμαντέρ χωρισμένα κανονικά.
Αν όμως πας απευθείας στην κατηγορία ντοκυμαντέρ πχ, σου εμφανίζει στην αρχή της λίστας τα ντοκυμαντέρ χωρισμένα κανονικά, αλλά στη συνέχεια της λίστας εμφανίζει και ΟΛΑ τα επισόδεια από όλα τα ντοκυμαντέρ, και όπως καταλαβαίνεις κάνει αρκετή ώρα να τα φορτώσει (μόνο τα ντοκυμαντέρ πχ είναι κάπου 90 επισόδια, φαντάζομαι κάποιες άλλες κατηγορίες θα είναι πολύ μεγαλύτερες).
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες, αλλά άνοιξε μια οποιαδήποτε κατηγορία απ'την αρχική σελίδα του addon (εκτός απ'το shows) και περίμενε να φορτώσει και θα καταλάβεις. Αν πας απ'το μενού shows είναι οκ.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι θέμα της διάταξης του ίδιου του ΣΚΑΙ.
Τωρα για το live tv δεν εχω καταλαβει και πολλα αλλα το 80% των καναλιων ουτε καν παιζει.
συμφωνώ. αν και ο αρχικός οδηγός του αυγερινού ισχύει ακόμη και σήμερα αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι παραπάνω - skins - καλούδια lamda / nessus - hd audio patches dddamian / danielas - live tv πρέπει να ψάχνει με τις ώρες. ξεφεύγω και εγώ πολλές φορές σε ασχετα ποστς.......
Τωρα,απορια...προσωπικα χρησιμοποιω playlists.Αν βαλω εκει ελληνικες ταινιες,δεν δειχνει τιποτα και λογικο ειναι αφου δεν εχει τετοια βαση δεδομενων. Περα απο το yanfoe υπαρχει αλλη λυση?
Βασιλάκη παιδί μου, κατάλαβες τι κάνει ο Λ? Αν δεν καταλαβαίνεις, ρώτα τον, διότι ο χρόνος που θα τα εφαρμόσεις όλα αυτά σε pc τρίτου....πλησιάζει!!!layingball:
Με μεγαλη μου χαρα ανακοινωνω στο forum οτι το skin μου Xperience More εγινε δεκτο στο XBMC official addon repo.
Cheers
Nessus
Ευχαριστώ. Το αρχείο της ΕΡΤ είναι όντως πολύτιμο. Έχω αρχίσει να βλέπω παλιές, ασπρόμαυρες σειρές και θα μου έλυνε τα χέρια ένα XBMC addonΜόλις έκανα ανανέωσεις στα addons μου.
όπως είδες παραπάνω πρόσθεσα ένα καινούριο addon ονόματι ert online.
To addon κάνει scape τη σελίδα της ερτ http://www.ert.gr/webtv/
δεν κάνει όμως ακόμη τη σελίδα των ert archives.
την προσπάθησα λίγο αλλά είναι πολύ ζόρικη.
δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που έχει, αλλά θέλει το χρόνο της.
πάντως θα μπει είτε το θέλει ή όχι γιατί έχει διαμάντια (πχ φρουτοπία)
@ lambda
Γιατι στις σειρες του MEGA ,τους τιτλους τους δειχνει με κινεζικους χαρακτηρες?
Επισης γιατι η ποιοτητα των σειρων του ΑΝΤ,ειναι καλλιτερη απο του MEGA?
Ευχαριστω ..........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.