Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

οκ σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου και την συμβουλησου...μεσα εδω θα βρω κανεναν οδηγο για βοηθεια στην παραμετροποιηση?
Κατεβασε το πρωτα,βαλε τους σκληρους σου μεσα στο XBMC, και οτι θες μας ρωτας.
Εκτος εαν δεν ξερεις πως να κανεις add τους σκληρους.............

Το MQ4 ειναι καταπληκτικό skin εμφανισιακά αλλα αρκετά δύσχρηστο. Το έχω εδώ και 10 μέρες και ακόμα ψάχνω να βρω που είναι οι ρυθμίσεις του :p

To NOX, όπως ολα τα AEON, είναι και αυτό όμορφο αλλα βαρύ. Το χρησιμοποιούσα για μήνες αλλα οι τελευταίες εκδόσεις του ζορίζουν πολύ τον παλιό μου δίσκο. Χρειάζεται οπωσδήποτε SSD. Στην παραμετροποίηση του δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα, αν βέβαια δεν έχει αλλάξει πολύ απο την εποχή που το είχα στον υπολογιστή μου.

Οδηγούς για skins δεν έχουμε φτιάξει. Μήπως ήρθε η ώρα κε Συντονιστά;

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

To NOX απ'την έκδοση 3.5 (ίσως και πιο πριν, το είχα παρατήσει κι εγώ και το ξανάπιασα στην 3.5) έχει αλλάξει άρδην, και στυλ και δυνατότητες, πιο stable από παλαιότερες εκδόσεις, και εμένα μου φαίνετε και ελαφρύτερο, αλλά έχω αρκετά δυνατό htpc.
Κώστα ξαναδώσ'του μια ευκαιρία...

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το MQ4 ειναι καταπληκτικό skin εμφανισιακά αλλα αρκετά δύσχρηστο. Το έχω εδώ και 10 μέρες και ακόμα ψάχνω να βρω που είναι οι ρυθμίσεις του :p

To NOX, όπως ολα τα AEON, είναι και αυτό όμορφο αλλα βαρύ. Το χρησιμοποιούσα για μήνες αλλα οι τελευταίες εκδόσεις του ζορίζουν πολύ τον παλιό μου δίσκο. Χρειάζεται οπωσδήποτε SSD. Στην παραμετροποίηση του δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα, αν βέβαια δεν έχει αλλάξει πολύ απο την εποχή που το είχα στον υπολογιστή μου.

Οδηγούς για skins δεν έχουμε φτιάξει. Μήπως ήρθε η ώρα κε Συντονιστά;

Κωστα πες το ψεματα.
Συντονιστα - Συντονιστα εισαι εδω?

Τα Skins και τα add-ons θα αποκτήσουν το νήμα τους σε λιγάκι...:a0210:

στην κεντρική οθόνη (π.χ ταινίες) δυο φορές το βελάκι προς τα κατω

Κατεβασε το πρωτα,βαλε τους σκληρους σου μεσα στο XBMC, και οτι θες μας ρωτας.
Εκτος εαν δεν ξερεις πως να κανεις add τους σκληρους.............

απο το xbmc κατεβασα την εκδοση του Aeon nox 3.6.1 την εκδοση 3.5 την εχω κατεβασει σε zip αλλα δεν μπορω να την κανω εγκατασταση,μου λεει dependencies not found

απο το xbmc κατεβασα την εκδοση του Aeon nox 3.6.1 την εκδοση 3.5 την εχω κατεβασει σε zip αλλα δεν μπορω να την κανω εγκατασταση,μου λεει dependencies not found

Κάποια απο τα add-ons που χρειάζεται το ΝΟΧ δεν υπάρχουν στο σύστημα σου ή υπάρχουν παλιότερες εκδόσεις τους.
Τέτοια skins καλύτερα να τα βάζεις μέσα απο το ανάλογο μενού του XBMC και όχι απο zip.

Εγκατέστησα κι εγώ την 3.6.1 σε Frodo Alpha6 χθες. Πολύ καλύτερο απο τις πρώτες 3.x.x εκδόσεις που είχα δοκιμάσει. Ο άρχοντας επέστρεψε!

φανταζομαι πως η 3.6.1 ειναι καλυτερη απο την 3.5 απλα η 3.5 εχει την τελεια υποστιριξει στα ελληνικα σωστα? Αν ειναι να κρατησω την 3.6.1 και να ασχοληθω με αυτη!

Έχασα το όριο χρόνου για προσθήκη στο προηγούμενο μήνυμα. Αργεί εκείνο το Prevent Double Post; :p

στην κεντρική οθόνη (π.χ ταινίες) δυο φορές το βελάκι προς τα κατω

Αυτό το έχω βρει. Είναι όμως τόσο χαώδης η διάταξη των ρυθμίσεων που δεν ξέρω τι μπορώ να αλλάξω και πως.

Τόσες μέρες προσπαθώ να βρω τρόπο να βγάζει αυτόματα τα Recently Added όταν επιλέγω μια κατηγορία στο home menu αλλά δεν τα κατάφερα.

φανταζομαι πως η 3.6.1 ειναι καλυτερη απο την 3.5 απλα η 3.5 εχει την τελεια υποστιριξει στα ελληνικα σωστα? Αν ειναι να κρατησω την 3.6.1 και να ασχοληθω με αυτη!

Για αυτό δεν μπορώ να σε διαφωτίσω. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου ελληνικά στο XBMC.

Last edited:

Καλημερα σε ολους σας
Ολη η σειρα ΝΟΧ εχει τελεια υποστηρηξη Ελληνικων, με τη βοηθεια του Βαλαντη.

Κωστα και lybio. Κρατησtε την 3.5.0 , γιατι η 3.6.1 κρασαρει.
Υπαρχουν πολλα παραπονα στο αναλογο thread, και εμου συμπεριλαμβανομενου οτι το Skin freezes.

Καλά πάει μέχρι τώρα η 3.6.1, Βαγγέλη.
Αν τρέχει καλά στο αρχαίο μου σύστημα, δεν πρέπει να έχει σημαντικό πρόβλημα :smile:

Ναι, μια χαρά είναι η 3.6.1. Δεν έχω δει ούτε εγώ κάποιο bug. Κώστα τελικά είναι όντως πιο stable/ελαφριά απ'τις αρχικές 3.x.x?

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ναι, μια χαρά είναι η 3.6.1. Δεν έχω δει ούτε εγώ κάποιο bug. Κώστα τελικά είναι όντως πιο stable/ελαφριά απ'τις αρχικές 3.x.x?

Η πρώτες εντυπώσεις αυτό δείχνουν. Πιο όμορφο είναι σίγουρα.

Καλημερα σε ολους σας

Υπαρχουν πολλα παραπονα στο αναλογο thread, και εμου συμπεριλαμβανομενου οτι το Skin freezes.

εγω δεν μπορω ομως να την κανω εγκατασταση καθολου την 3.5 τι να κανω?

Να βάλεις την 3.6.1 μέσα απ'το xbmc (settings/addons/get addons/xbmc.org addons/skin). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θές την 3.5.0, αν έχει αυτή υποστήρηξη για ελληνικά θα έχει και η 3.6.1.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλημερα σε ολους σας

Βαγγέλη, το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη και τον ήχο να παίζει το είχα συναντήσει σε πολλά skins. Δεν είναι σφάλμα του ΝΟΧ, μάλλον το watchlist.script φταίει.
Ποιο XBMC τρέχεις;

Να βάλεις την 3.6.1 μέσα απ'το xbmc (settings/addons/get addons/xbmc.org addons/skin). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θές την 3.5.0, αν έχει αυτή υποστήρηξη για ελληνικά θα έχει και η 3.6.1.
Θα συμφωνήσω. Δοκιμάζεις και βλέπεις πως πάει, μη φοβάσαι δεν σπάει τίποτα :smile:

με βαση τα λεγομενα του σαλαμινομαχου οτι κρασαρει ..... θα το αφησω με το 3.6.1 και βλεπουμε...