Με αφορμή μια συζήτηση που είχαμε με τον φίλο avpap για το συγκεκριμένο
remote (κυκλοφορεί και κάτω από άλλα brands, κατασκευάστρια είναι η Ortek - μοντέλο VRC-1100) και μιας και έχω δει και αρκετούς να έχουν αναφέρει πως το έχουν διάσπαρτα μέσα στο thread, ανεβάζω ένα zip με τα απαραίτητα scriptάκια για να λειτουργήσουν κάποια πλήκτρα του.
Το συγκεκριμένο remote είναι mce clone, δεν είναι 100% συμβατό με XBMC αλλά με τα σκριπτάκια αυτά πιάνουμε ένα καλό ποσοστό
Με το script Blind λειτουργούν σωστά τα Volume +/-/mute, το i και μπορούμε να εκμεταλευτούμε και το πλήκτρο browser_home.
To άλλο script είναι το γνωστό GSB που χρειάζονται όλα τα remotes για να ανοίγει το xbmc με το Green Start Button (έχω "κολλήσει" στην έκδοση 1.06 γιατί από εκεί και μετά χρειάζονται κάποια registry tweaks που κάνουν το πράγμα πιο πολύπλοκο. Έχει όμως κάποιες έξτρα λειτουργίες για αυτούς που έχουν dual monitor setup).
Τα εύσημα για τα scripts φυσικά δεν είναι δικά μου, ανήκουν στον elitegamer360 και βρίσκονται διάσπαρτα στο αντίστοιχο
thread στο forum του xbmc. Eγώ απλά τα μάζεψα σε ένα zip, στο οποίο επισύναψα επίσης το δικό μου configuration του keyboard.xml, όποιος θέλει ας το δοκιμάσει, όποιος θέλει να φτιάξει το δικό του, οι κωδικοί που στέλνει το remote είναι
εδώ. Έχει επίσης και οδηγίες.
http://depositfiles.com/files/dbfolfq74
Edit: sorry για το άθλιο site που το ανέβασα, αν έχει ας προτείνει κανείς κάνα καλύτερο file hosting service.