Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Ace skin

Το skin φαίνεται να έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών. Δεν είδα πρόβλημα με τα τονισμένα κεφαλαία όπως στο Confluence

Σ' εμένα τα βγάζει τονισμένα και με τελικό σίγμα στο τέλος.

Re: Ace skin

Το skin φαίνεται να έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών. Δεν είδα πρόβλημα με τα τονισμένα κεφαλαία όπως στο Confluence

Γράψτε λάθος. Το Confluence σωστά τα βγάζει, στο Ηybrid είχα πρόβλημα.

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγραψα για το προβλημα στο αντιστιχο νημα του xbmc και ενας φιλος εγραψε την λυση! Δειτε αυτο το post κατεβαστε το αρχειο και τρεξτε το! Ολα ΟΚ μετα!!

Εγραψα για το προβλημα στο αντιστιχο νημα του xbmc και ενας φιλος εγραψε την λυση! Δειτε αυτο το post κατεβαστε το αρχειο και τρεξτε το! Ολα ΟΚ μετα!!
Αυτος που σε βοηθησε ειναι ο CutSickAss , ο Βαλαντης απο την Καβαλα , και μαλιστα ειναι αυτος που εδωσε στον BigNoid/ AEON NOX , το greek.xml, για τους ελληνικους υποτιτλους .................

Αυτος που σε βοηθησε ειναι ο CutSickAss , ο Βαλαντης απο την Καβαλα , και μαλιστα ειναι αυτος που εδωσε στον BigNoid/ AEON NOX , το greek.xml, για τους ελληνικους υποτιτλους .................

Πολυ χαιρομαι που εχουμε ελληνες με γνωσεις και ειναι ενεργοι στην κοινοτητα του xmbc! Οπως ο lambda, ο nessus, τωρα μαθαινω και για τον CutSickAss! Μπραβο σε ολα τα παιδια! Να ναι παντα καλα που αφιερωνουν τον λιγο χρονο που εχουν και προσφερουν σε μας τοσο ωραια πραγματα!

Καλησπέρα σε όλους.Μία ερώτηση μόνο καί όποιος ξέρι ας απαντήςει.Αυτό το γ!@#$#@!!@## add-on το cdart manager έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δπυλέψει;Καί άν ναί πώς;

Απο ποια sites τους κατεβάζεις; Το Podnapisi έχει πρόβλημα, όπως είχε και το Subscene.
To GreekSubtitles μερικές φορές παραπέμπει σε αρχεία που δεν υπάρχουν πια.

καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση Κωστα. ναι απο το Podnapisi και το καταλαβα μετα και το αλλαξα. εβαλα το subs4free καλο ειναι? υπαρχει κατι καλυτερο?
ευχαριστω
laniel

καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση Κωστα. ναι απο το Podnapisi και το καταλαβα μετα και το αλλαξα. εβαλα το subs4free καλο ειναι? υπαρχει κατι καλυτερο?
ευχαριστω
laniel

Για το Podnapisi, νομίζω οτι πρέπει να έχεις λογαριασμό εκεί και να βάλεις τα στοιχεία εισόδου στο subtitles addon.

Για το άλλο που ρωτάς, δεν έχω ιδέα. Δεν χρησιμοποιώ ελληνικούς υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ευχαριστω
laniel

Το subs4free είναι για μένα το καλύτερο...

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το subs4free είναι για μένα το καλύτερο...

subs4free, subtitles.gr, opensubtitles.org. Το subs4free είναι το μόνο που περιέχει και υπότιτλους απ' το subz.tv, οπότε ναι για ελληνικούς είναι μια χαρούλα...

XBMC 12.1

XBMC now supports using OSX’s default output device for audio as well as hardware decoding with Intel GPUs in OSX
XBMC no longer hogs audio for Linux and on resume audio will continue to work in Linux
Full iPhone 5 resolution is now enabled
Volume buttons on Android devices now control Android volume, rather than XBMC volume
Volume buttons on OSX devices once again control OSX volume, rather than XBMC volume
Player optimization on the Raspberry Pi, including more efficient playback, better subtitle support, and many crash fixes
iOS 6 support on the AppleTV 2.
XBMC does not crash when listed on the AppleTV top shelf
Added support for additional Xbox 360 controller types
Broader and more intelligent support for CEC devices
Fixed problems with several addons due to broken binary read/write in our python interface
Language fixes, including 7 new languages: Albanian, Burmese, Malay, Persian (Iran), Tamil (India), Uzbek, Vietnamese
AirPlay fixes, including making discovery of XBMC more reliable on OSX
Numerous crashing and stability fixes across all platforms

Να προτεινω και το www.addic7ed.com για υποτιτλους σειρων, με συμμετοχη απο την ομαδα του πρωην xsubs

Kαλός ο εθισμένος αλλα...δεν δουλεύει μέσα απο το XBMC!

Οι ιδιοκτήτες του site είχαν ζητήσει να βγει απο το subtitles addon.

Καλησπέρα και από εδώ παιδιά.

Είχα στο Apple Tv2 εγκατεστημένο το XBMC EDEN 11.0.3. Έκανα την στραβή από το iPhone και κατέβασα από το Cydia την εφαρμογή "XBMC HUB WIZARD".
Αυτό την έκανε εγκατάσταση στο Apple Tv και από εκεί ξεκίνησε το δράμα.

Από αυτό που κατάλαβα ήταν η έκδοση 12.0.1.
Πήγαινα στην επιλογή "Videos" και δεν μου εμφάνιζε την επιλογή "Scan for new content" όταν πατούσα παρατεταμένα το κουμπί "Menu" από το χειριστήριο.

Συνέχεια μου έβγαζε αποτυχημένες προσπάθειες "Update" διαφόρων εφαρμογών και ενώ μου ζητούσε να τις σβήσει και πατούσα το "Yes" μετά από λίγα λεπτά και πάλι το ίδιο.

Το απεγκατέστησα μέσω του "Putty" και έκανα εγκατάσταση την "EDEN 11.0.4" αλλά στην επιλογή "Scan for new content" ενώ δείχνει ο,τι σκανάρει, δεν βρίσκει τις νέες ταινίες που έχω περάσει.
Τώρα θέλω να βρω την 11.0.3 που είχε μπας και σωθώ.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν αντιμετώπισε και άλλος αυτό το πρόβλημα ή αν εγώ δεν τα κατάφερα;

Επίσης στην εφαρμογή "Constellation" στο iPhone μου εμφάνιζε μόνο τις συλλογές και όχι όλες τις ταινίες, ενώ πέρασα κανονικά το Backup που είχα κάνει με το "FileZila".
Και τώρα στην έκδοση 11.0.4 όταν μπαίνω στο "XBMC" στο "Apple Tv" μου εμφανίζει το σήμα "XBMC" αλλά και δίπλα το "XBMC HUB WIZARD".
Είναι εντάξει αυτό ή οχι;
Μήπως φταίει κατά πάσα πιθανότητα, ο,τι θα έχει τον φάκελο "XBMC Old" και θα πρέπει να τον διαγράψω γιατί μπερδεύεται;

Σας κούρασα, αλλά σας έχω προειδοποιήσει.:ernaehrung004:

Καλησπέρα και από εδώ παιδιά.

Είχα στο Apple Tv2 εγκατεστημένο το XBMC EDEN 11.0.3. Έκανα την στραβή από το iPhone και κατέβασα από το Cydia την εφαρμογή "XBMC HUB WIZARD".
Αυτό την έκανε εγκατάσταση στο Apple Tv και από εκεί ξεκίνησε το δράμα.

Από αυτό που κατάλαβα ήταν η έκδοση 12.0.1.
Πήγαινα στην επιλογή "Videos" και δεν μου εμφάνιζε την επιλογή "Scan for new content" όταν πατούσα παρατεταμένα το κουμπί "Menu" από το χειριστήριο.

Συνέχεια μου έβγαζε αποτυχημένες προσπάθειες "Update" διαφόρων εφαρμογών και ενώ μου ζητούσε να τις σβήσει και πατούσα το "Yes" μετά από λίγα λεπτά και πάλι το ίδιο.

Το απεγκατέστησα μέσω του "Putty" και έκανα εγκατάσταση την "EDEN 11.0.4" αλλά στην επιλογή "Scan for new content" ενώ δείχνει ο,τι σκανάρει, δεν βρίσκει τις νέες ταινίες που έχω περάσει.
Τώρα θέλω να βρω την 11.0.3 που είχε μπας και σωθώ.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν αντιμετώπισε και άλλος αυτό το πρόβλημα ή αν εγώ δεν τα κατάφερα;

Επίσης στην εφαρμογή "Constellation" στο iPhone μου εμφάνιζε μόνο τις συλλογές και όχι όλες τις ταινίες, ενώ πέρασα κανονικά το Backup που είχα κάνει με το "FileZila".
Και τώρα στην έκδοση 11.0.4 όταν μπαίνω στο "XBMC" στο "Apple Tv" μου εμφανίζει το σήμα "XBMC" αλλά και δίπλα το "XBMC HUB WIZARD".
Είναι εντάξει αυτό ή οχι;
Μήπως φταίει κατά πάσα πιθανότητα, ο,τι θα έχει τον φάκελο "XBMC Old" και θα πρέπει να τον διαγράψω γιατί μπερδεύεται;

Σας κούρασα, αλλά σας έχω προειδοποιήσει.:ernaehrung004:

σβήσε τις πηγές,πήγαινε ρυθμησεις-βιντεο-εκκαθάριση συλλογής μετά ξανάβαλε τις πηγές και όρισε περιεχόμενο

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το subs4free είναι το μόνο που περιέχει και υπότιτλους απ' το subz.tv, οπότε ναι για ελληνικούς είναι μια χαρούλα...

Έχω την εντύπωση ότι και το subtitles.gr φέρνει υπότιτλους από το subz.tv, θυμάμαι να έχω δει κάποιους για το "the walking dead".

σβήσε τις πηγές,πήγαινε ρυθμησεις-βιντεο-εκκαθάριση συλλογής μετά ξανάβαλε τις πηγές και όρισε περιεχόμενο

Πέρασα τελικά την 11.0.3 και ξανά έβαλα τα αρχεία από το Backup.

Έκανα αυτό που μου είπες αλλά επί ματαίω.

Παρατήρησα όταν μπαίνω στο "XBMC" κάτω δεξιά να μου βγάζει ένα μήνυμα: "Script failed! : script.common.plugin.cache"
Δεν ξέρω αν είναι κάτι σημαντικό αυτό.